joi, 27 octombrie 2016

frumos


Simplu Maricela

Trimis public  -  24 oct. 2016
 
Niciodată să nu te întorci în trecut .. să nu te întorci la oamenii care au plecat din viața ta indiferent dacă și-au dorit ei asta sau ți-ai dorit-o tu …să nu te întorci la oamenii care nu au știut să prețuiască prezența ta în viețile lor … Cine te-a rănit odata …te va face să suferi din nou …Cine a renunțat la tine odată, va avea destul curaj să-ți întoarcă într-o bună zi iar spatele … Cine ți-a dovedit odată că nu e demn de dragostea ta, te va dezamăgi din nou … Nu ai încredere decît în tine și privește doar în viitor!

Uită trecutul care te-a făcut să suferi. Nu trăi cu el, pentru că nici un trecut care nu te-a făcut fericit la timpul lui nu are viitor. Întoarce pagina și privește doar înainte. De ce să suferi pentru cineva care te-a rănit și nu a făcut nimic ca să merite să fie iertat ? De ce să iubești pe cineva care nu a știut să iubească îndeajuns cît să rămînă lîngă tine pentru tot restul vieții ? Nu se merită, să-ți înjunghii la nesfîrșit inima. Mai bine dăruiește-o cuiva care va avea grijă de ea.

Privește în viitor. Acolo, cu siguranță, se va găsi un om care așteaptă cu nerăbdare de la tine o primă șansă, asta în timp ce tu te gîndești să oferi o a doua șansă celui/celei ce a plecat din viața ta odată. Ține minte: ai o singură viață, un singur suflet, o singură dragoste în care iubești din toată inima și ești iubit la fel. Prețuiește lucrurile și oamenii care te fac fericit, iartă și fii lîngă cei care au fost lîngă tine atunci cînd ai suferit, iubește-i pe cei care nu au încetat să te iubească, păstrează-i în viața ta doar pe cei cărora le-a fost întotdeauna frică să nu te piardă …AMPRENTE PE SUFLET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini