sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Fram pt toti

Bianca Mereuta în Ce le citim copiilor
Dragilor, acum cateva luni, un domn foarte entuziast m-a contactat pentru a-mi povesti cateva cuvinte despre un proiect special. Insa, pentru ca inainte de a va comunica voua informatii, le trec prin diverse filtre critice, mi-am luat un pic de timp pentru a-l studia si intr-un final i-am spus DA.
Nu suna minunat ca pornind de la binecunoscutul Fram, ursul polar, pe care noi l-am indragit in copilarie, niste oameni ambitiosi, clujeni de-ai mei, sa vrea sa creeze o intreaga lume?

Este extraordinar si, mai ales atunci cand gandurile si proiectele sunt dublate de munca asidura si de un produs final calitativ prin mesajul vizual si verbal transmise. Ei bine, Lumea lui Fram se deschide. 10 carti educative, cu mesaje potrivite pentru copiii nostri, carti lucrate in colaborare cu psihologi cu scopul de a le transmite valori reale puse in cuvinte si imagini mestesugite, vor veni spre noi. Acum sunt in publicare primele trei volume. Va invit sa sustineti acest proiect si sa aflati mai multe despre Lumea lui Fram de aici: - http://crestemidei.ro/Fram.
De asemenea, ma bucura nespus faptul ca am reusit sa creez o legatura intre echipa Lumea lui Fram si Asociatia Raul-Sebastian care, prin generozitatea coordonatorilor proiectului, va disloca 100 de pachete a cate trei carti fiecare ce vor fi donate de catre asociatie in perioada Sarbatorii Craciunului spre Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca.
Felicitari! Il asteptam pe Fram intre noi! Fram, hai si daruieste-te copiilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini