luni, 7 noiembrie 2016

iata ca se poate

Doina Vella a adăugat 72 de fotografii noi în albumul Campania de sterilizare 17 - Brezoaia #dindragostepentruanimale.
Rămăsesem datoare cu un album de campanie: cel de la Brezoaia din 20 august.
Așadar, pe 20 august am avut campanie în satul Brezoaia, într-o zonă de care se ocupă, cu perseverență și un entuziasm incredibil, Andreea Filip, una dintre cele mai minunate ființe pe care viața mi le-a scos în cale. Au fost sterilizate 93 de animale, câini și pisici, masculi și femele, cu și fără stăpân.
Ca și campaniile anterioare, și aceasta a fost posibilă datorită prietenelor minunate de la asociația finlandeză Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs și generoșilor donatori ai asociației care donează constant pentru sterilizarea unor animale care se află la mii de kilometri de ei.
Mulțumirile și recunostința mea merg către: membrele asociației HOBO care din 2012 se implică cu entuziasm, eficiență și dăruire în rezolvarea problemelor animalelor fără stăpân din România; super echipa de la RAR (Romanian Animal Recue): dr. Aurelian Stefan, dr. Roxana-Elena Stan, dr. Miruna Berzuc și asistentele Anda Popescu și Ruxandra Ion; inegalabilii Cristina Nopcea, Andrew Begg, Gabriela Paisa, niște oameni cu suflete de aur care aduc cu ei, de fiecare dată, bucurie, alinare, eficiență și un mesaj veșnic viu și de actualitate: numai implicându-te poți aduce schimbare pozitivă în societate.
Irina Trifan ne-a omenit cu un adevărat festin și a vegheat ca totul să meargă strună. Au mai fost cu noi, dând multe mâini de ajutor: Tanya Dascalescu, Daniela Batrineanu, Sabina Filip, Adelina Elena, Luminita Ioana Florea.
Facem cu regularitate astfel de campanii pentru că sterilizarea masivă, însoțită de programe educative și de adopție susținute, este SINGURUL mod eficace de a controla populațiile canină și felină și a oferi animalelor o viață mai bună, în respectul drepturilor lor. Pentru că, atunci când autoritățile nu își fac treaba, există două căi de acțiune: să punem presiune pe autorități și, până când apar rezultatele, să facem, fiecare dintre noi, cât putem mai mult.
Cu Salla Honkapää, Kaisa Kanninen, Anna-Sisko Sorsa, Maarit Auranen, Sini Isaksson și Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini