duminică, 11 decembrie 2016

alt SOS dar in Iasi

Căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de tine şi de puţinul pe care eşti dispus să îl oferi. Dacă nu îţi permiţi încă să adopţi, dar totuşi vrei să-i vezi fericiţi, poţi trece oricând ai timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau Padocul din Tomeşti să le aduci ceva de mâncare (inclusiv pâinea este primită cu foarte mare entuziasm) sau doar sa îi mângâi. Ei sunt dornici de un strop de afecţiune şi atenţie :)

​Daca nu ai ajuns încă pe acolo, noi te​ așteptam sâmbătă, 17​ decembrie 201​6​ între orele 1​4​.00-1​6​.00 în parcarea Felicia Carrefour (Bularga) cu orice îți prisoseste prin casă: haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergenți, dezinfectant etc) medicamente ​ş​i hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos şi Padocul din Tomeşti.

Nu uita: poți face oricând o adopție! Nu vei schimba lumea, dar, pentru fericitul ales, ea va deveni cel mai frumos loc cu putință. Și îți va spune lucrul ăsta ție și alor tăi în fiecare zi din câte îi va da Dumnezeu. Cu reală dragoste, devotament și respect, pentru că nu-ți va cere niciodată ce nu-i poți oferi dar și-ar da oricând viața pentru prietenul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini