joi, 1 decembrie 2016

alt targ

Sambata si duminica, 3,4 decembrie, va asteptam la Mos Nicolae la ~ Trocuri, targuri, targoveti~ cu daruri minunate, creatii colorate, cadouri creative, pentru copii mici si "copii" mari.

Sambata veti putea gasi cadouri pentru copii si un workshop surpriza, la care acestia pot participa, pentru ca dumneavoastra sa aveti timp liber. Tot in aceasta zi, veti avea si posibilitatea de a dona rechizite si dulciuri pentru copilasi. (vom reveni cu informatii).

Duminica suntem pregatiti cu daruri pentru noi, cei mari, jazz si blues, intr-o atmosfera calduroasa.

Pe langa obiecte colorate si emotie, ne vom delecta simturile cu mancare gustoasa facuta in casa, vinuri fierte aromate cu rodie si portocale, ceaiuri fierbinti si cocktail-ul casei, Culoarea Rodiei.

Intrare libera&vesela! :)

Pentru expozanti:
Noi va dam o masuta si scaune, voi va aduceti frumusetile, creatiile hand-made, jucariile, decoratiile de iarna, obiectele rare, vintage, creatiile noi, toate, pentru a fi aratate cu veselie vizitatorilor nostri.

Pentru a avea un loc in casa noastra, va asteptam cu un email sau telefon, in care sa va confirmati participarea, pana la data de 1 decembrie, joi. Puteti, deasemenea, sa ne si vizitati pentru rezervarea locului, beatbarumanist@gmail.com, 0748 110 388, 031 425 1173, BEAT bar umanist, C.F Robescu 14, Unirii/Calarasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini