duminică, 10 ianuarie 2016

Ara Malikian. Pisando flores

Ara Malikian Gipsy song

Ara Malikian 15 Ciocarlia nominado Latin Grammys 2015. Mejor video en di...

11 Guilty Dogs Who Are Very Sorry

7 Simple Hacks Every Dog Owner Should Know

citate

http://alinablagoi.ro/26-citate-care-apartin-sigmund-freud-care-spune-multe-despre/http://alinablagoi.ro/26-citate-care-apartin-sigmund-freud-care-spune-multe-despre/

God Made A Dog (enhanced)

9 Propuneri pentru un 2016 mai bun de la pantofiori veseli



1. Petrece mai mult timp cu familia. Si aici nu ne gandim sa stati la televizor sau fiecare pe tableta/telefon ci sa iesiti in parc, sa va jucati, colorati, construiti castele din lucrurile pe care le gasiti prin casa.
2. Mediteaza. Viata asa cum este ea azi este zgomotoasa, si nu neaparat fonic. Din pacate nu mai avem liniste din cauza telefonului destept pe care-l verificam din cinci in cinci minute sa vedem ce s-a mai intamplat pe facebook si twitter, as mai enumera cateva dar telefonul ne-a cotropit in asa hal incat orice altceva paleste. Deci luati o pauza dimineata cand va treziti sau seara inainte de culcare, sau de ce nu dupa masa cand puteti face o plimbare. Luati o pauza si meditati la lucruri simple: un rasarit de soare, ploaie, zapada, verdele copacilor. Cu siguranta va veti incarca de energie.
3. Citeste. Cel putin doua carti pe luna inseamna 24 de carti pe an, cel putin 500 de carti in 20 de ani.
4. Sport. Fie ca alergi in parc, mergi la sala sau faci 15 minute de inviorare dimineata sportul iti da o stare de bine. Sau lasa masina acasa si mergi pe jos la serviciu – in doua saptamani vei realiza ca mersul pe jos este mai relaxant decat sa stai in masina si sa te enervezi ca nu ti-a dat vreun alt sofer prioritate sau ti-a taiat fata.
5. Zambeste. Cand zambeti, corpul elibereaza endorfine, iar acestea combat natural stressul. La o simpla cautare veti gasi inca 99 de motive pentru care zambetul ne da o stare de bine.
6. Fiti optimisti! Este contagios.
7. Daruieste! Niciodata sa nu ratezi o oportunitate de a ajuta pe cineva, a darui este un sentiment sublim.
8. Straluceste! Propuneti obiective marete si un plan de atac. In final daca vei realiza cel putin unul gustul victoriei va fi dulce.
9. Inoveaza, iesi din zona de confort. Iluzia confortului este mult mai periculoasa decat disconfortul inovatiei.

curiozitati despre feline

Stiati ca...? 20 de curiozitati despre pisici
1. Afirmatia “motorul asta toarce ca o pisica” este mai adevarata decat credeti. Frecventa cu care o pisica “toarce” este aproximativ egala cu frecenta de functionare a unui motor Diesel: 26/secunda.
2. Daca o pisica toarce, nu inseamna intotdeauna ca se simte bine. Ele torc si cand le este frica sau sunt ranite.
3. Desi multi sustin ca pisicile nu sunt expresive, ele au 26 de expresii faciale. Atat creierului omului cat si creierului pisicii ii corespund aceleasi parti pentru emotii.
4. Distanta pe care o parcurge o pisica in timpul unui salt poate fi de pana la 5 ori mai mari decat lungimea corpului sau.
5. Fiindca nu are glande sudoripare, pisica nu transpira niciodata.
6. In antichitate, egiptenii il condamnau la moarte pe cel ce omorase o pisica
7. In ciocolata exista un compus numit teobromina. Acesta este un stimulent cardiac si diuretic puternic, iar consumul lui poate provoca accelerarea necontrolata a ritmului cardiac si pulsul neregulat al pisicii.
8. In Egiptul Antic, atunci cand murea o pisica a unei familii, toata familia isi radea sprancenele in semn de respect si doliu. Daca se intampla sa ia foc casa, pisica trebuia salvata prima, inainte de mistuirea flacarilor cu apa.
9. La varsta de 5 luni o pisica este apta pentru imperechere.
10. Mai ales in SUA, dar si in Romania se crede ca atunci cand o pisica neagra iti taie calea, te paste ghinionul. In Marea Britanie insa, o astfel de intamplare are exact semnificatia opusa si anume ca vei avea noroc.
11. O pisica domestica sanatoasa poate atinge viteze intre 30 si 50 de km/h in alergare, dar nu poate mentine aceasta viteza mai mult de 1 minut.
12. Pisicile nu se miauna reciproc. Acest sunet este rezervat numai oamenilor.
13. Pisicile nu suporta mirosul de lamaie.
14. Pisicile scot aproximativ 100 de sunete distincte.
15. Pisicile se spala din instinct imediat dupa ce mananca. Pe vremuri, stramosii lor salbatici faceau acest lucru pentru a indeparta de pe blana mirosul de sange, care ar fi putut sa atraga pradatorii.
16. Pisicile, girafele si camilele sunt singurele patrupede care, atunci cand merg, deplaseaza deodata labele de aceeasi parte a corpului, adica intai ambele labe drepte, apoi ambele stangi.
17. S-a descoperit ca este benefic ca oamenii sa aiba o pisica, in special cei in varsta sau singuratici. Cercetarile arata ca pisicile ofera afectiune si prietenie stapanilor lor. Atunci cand le mangai si le alinti, ajuta sa te eliberezi de tensiune si frustrare.
18. Sir Isaac Newton nu a descoperit numai legea gravitatiei, ci a inventat si usita pentru pisici. Aceasta era o usita mica, cu balamale, care ii permitea pisicii accesul intr-o incapere fara sa fie nevoie sa i se deschida usa. Newton a inventat usita pentru a impiedica pisica sa mai impinga si sa deschida usa, stricandu-i astfel experimentele.
19. Structura creierului pisicii, in comparatie cu cea a cainelui, este mult mai apropiata de cea a creierului uman
20. Temperatura corporala normala a unei pisici este de 38.8 grade C. Ea este cu cu aproximativ 2 grade C mai mare decat cea a omului (36.5 – 37 grade C).

situatie speciala

http://www.mejoratuanimo.com/perro-rescata-gato

interesant

http://www.simplybehaviour.com/neuroscience-lip-licking-mean/

hero

ABC7NY added a new video: FDNY says goodbye to companion dog, mascot.
A HERO TO HEROES: A very special dog given to FDNY firefighters in the days after 9/11 has died after 15 years of service. Twenty the Dalmatian helped boost morale after Ladder 20 lost seven of its members in the terror attacks. Thank you for your service, Twenty! http://7ny.tv/1OL57jE

congres vet

Romanian Veterinary Emergency and Critical Care Society - Roveccs
V-ar plăcea să lucrați într-o clinică de urgențe în UK?
Chiar dacă nu vă simțiti 100% pregătiți pentru asta, nici o grijă, VetsNow oferă 10 săptămâni de training gratuit, iar apoi ocazia de a lucra ca parte dintr-o super echipă!
La Congresul nostru din 18-19 martie veți avea ocazia de a discuta față în față cu echipa de recrutare!
Tu ce schimbare ți-ai propus pentru 2016?

colaj emotionant

Jurnalul Unui Voluntar feeling happy*for*angels*adopted.
Sa nu ne-nghete sufletul, Roxana a facut astazi un colaj cu parti din inimile noastre...cele fericite si implinite, la casele lor.
Cu astfel de imagini "ne hranim" si mergem mai departe si ne dorim cat mai multe "fericiri" adoptate.
Multumim voua tuturor, celor care ne-ati ajutat sa avem grija de ei si sa le gasim casute, si multumim tuturor adoptatorilor ca si-au deschis usile si sufletele pentru iubitii nostri.
------------------------------
So that our souls would not freeze (in Romania it s very cold), Roxana made a collage with parts of our hearts...better said, with happy pieces of our hearts who are now, finally home.
With these images we are feeding our souls and we keep on going because our dream is to have more "happiness" adopted.
Thank you all for helping us take care of them (of our dogs) and in finding their own families, and THANK YOU to all adopters, who opened their homes and hearts to our angels.

adoptati macar la distanta din animalutele salvate de dl. Termure

All the pets from mr. Radu Termure's refugee need food and water, every day! Since he takes care of more than 900 animals, daily, he needs your financial help!
You can ADOPT FROM DISTANCE any animal you like, and by donating just 15 euro/month, you make sure your favourite dog/cat will benefit of good food and fresh water, every day!
You can find the accounts and Paypal where you can donate in this image. Thank you, and don't forget to SHARE!
https://www.facebook.com/petstogorradutermure/
...................
Toate animalele pe care dl. Radu Termure le are in grija sa (peste 900 caini si pisici) pot fi ajutate prin ADOPTIE LA DISTANTA!
Daca aveti un preferat dintre cateii/pisicile postati pe aceasta pagina, puteti dona in conturile afisate in imaginea de mai jos, si pentru doar 15 euro pe luna (sau echivalentul in lei) veti fi siguri ca acel animalut va beneficia de hrana buna si apa proaspata, zilnic!
Va multumim si va rugam sa DISTRIBUITI!

23-24.20.2016 yard sale in locatie noua

An nou, casa noua.
Yard Sale 23&24 Ianuarie - prima editie la Jacques Pot!
Mai multe detalii curand.
PS: tot in zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4 - str. Sborului nr. 2

space

http://www.space.com/31505-galaxy-merger-hubble-space-telescope-photo.html

omenie pt sarmani

"Începând de luni-4 ianuarie, oferim ceaiuri și un loc călduros de servire, persoanelor aflate în dificultate din cauza temperaturilor negative, iar de astăzi servim inclusiv supe calde. Dacă observați sau știți astfel de persoane, îndrumați-le către noi! Str. Lipscani nr. 104, sector 3 București, punct de reper: in spatele Bisericii Sf. Gheorghe." SanThe Fitoceainarie

sange

Carmen Carmencita with Adriana Neghinita.
Mamina are nevoie de ajutor, ca sa se mai poata bucura de viata si noi de ea , trebuie donat sange in numele ei Ionescu Maria la centrul de transfuzii Constanta. Este singura pe lume, si o boala a sangelui o chinuie din tinerete. Fosta profesoara de istorie, astazi pensionara si scriitoare. Va multumesc in numele ei. Nu conteaza grupa de sange, este primitor universal. Oricum numai trombocitele sunt luate din sange si are nevoie de 7 unitati pe zi pana o stabilesc pe picioare. Daca nu puteti dona va rog macar sa distribuiti. Multumesc inca odata !

apel

Kupan Maria Luiza
January 8 at 6:19am  Buna dimineata ! Unii ati vazut deja postarea Annei, Anna Lucretia Popovici, legata de cazul uni domn din Iasi, Zlate Daniel ... pot doar completa cu aceea ca intalnirea cu dumnealui m-a marcat ! Desi circumspecta, cum imi e firea cand e vorba de oameni, am mers sa il caut la rugamintea Anei, l-am intalnit , mi-a povestit pe scurt fragmente din viata lui dinainte de 2007 - momentul in care a descoperit boala si de dupa 2012 cand a ajuns in adapostul oamenilor strazii de pe C.A. Rosetti, loc unde e gazduit si la acest moment ! Dumnealui are nevoie de suma de 280 Euro pentru a efectua un test, ale carui rezultate l-ar include intrun program de tratament nou, cu citostatice de ultima generatie, gratuit ! Desi in mintea mea credeam ca toata medicatia necesara bolnavului de cancer e gratuita, mi-a explicat ca nu e chiar asa, ca achita lunar 200 lei pe tratament iar din diferenta de 297 lei traieste, si chiar cu un zambet amar mi-a zis ca i se recomanda sa manance sanatos, ceea ce incearca desi stie ca traim intro " mare de chimicale"
MI-a povestit ca a cerut ajutor tuturor ONG, grupuri caritabile, emisiunilor gen insa fie a fost ignorat fie i s-a dat de inteles ca exista cazuri mai grave pe care se focalizeaza !
Eu indraznesc sa sper ca vom reusi sa dunam acesti 280 Euro, i-am promis ca imi voi da silinta sa il ajut fara a-i garanta insa ca voi reusi, insa daca aveam acesti banuti in buzunar pe 6 ianuarie i-as fi daruit fara retinere , dar, din nefericire pentru el nu i-am avut ! A primit 200 lei din partea mea si a Anei, insa cred ca ii va folosi la tratamente, dar eu sper ca 1265 lei la nivelul unei comunitati ii vom aduna si va multumesc anticipat !
Multumesc Dana Nechifor, Catalina Popa, Elena Morosanu , Cristina Ioana si celorlalti care ati spus deja prezent, Anna va centraliza luni donatiile si vom sti ce banuti am reusit sa adunam si sa oferim !
La un calcul grosier avem in acest moment in jur a 600 lei, suntem la jumatatea drumului, cu un mic efort cred ca vom reusi !!
Pentru cine e interesat, domnul Zlate este pacientul doamnei doctor Dorohoi Gabriela de la Institutul Oncologic - acesta e motivul pt care cautam pe cineva de acolo si multumesc de ajutor !

Kupan Maria Luiza Chiar daca sarbatorile au trecut, nu inseamna ca oamenii frumosi au disparut. Asa ca voi apela la voi.
Zilele trecute am primit un mesaj pe pagina noastra Intinde o mana de ajutor, pagina unde postam cazurile de familii pe care le ajutam ocazional, de
la un domn ce imi solicita ajutorul.
Mesajul suna cam asa: " Daca mesajul meu nu face obiectul preocuparilor dvs va rog sa il ignorati , am scris foarte , foarte multor fundatii umanitare , ascociatii , oameni de afaceri (becali) , am postat in multe grupuri de romani din strainatate , cu alte cuvinte de mai bine de 7 luni caut ajutor , pe cineva care sa imi intinda o mina si sa ma ajute cu 280 euro cu care sa platesc testul de biologie moleculara al maduvei (nedecontat de CAS) dar , oricit de greu de crezut ar fi , nimeni nu s-a oferit sa ma ajute , lupt cu LEUCEMIA de mai bine de 9 ani , nu mai am ce vinde , nu mai pot munci de 4 ani iar pensia de 497 lei abia imi ajunge ptr mincare si ptr unele din medicamentele necesare...dar chiar nu stiu unde sa mai apelez".

In consecinta, am inceput sa facem "investigatii" iar Kupan Maria Luiza, fiind din Iasi, a mers personal sa il cunoasca. Pe scurt, situatia este cam asa: are leucemie de aproape 10 ani, da pe medicamente lunar in jur de 200 lei din pensia de 400 lei si ceva, locuieste de 3 ani intr-un camin pentru oamenii fara adapost pentru ca a ajuns sa isi piarda apartamentul din cauza ratelor neplatite, bani care au fost cheltuiti pe medicamente, iubeste animalele si viata in general si are nevoie de 280 euro ptr a plati testul de biologie moleculara al maduvei, bani pe care nu are cum sa ii stranga.

Asa ca oricine doreste sa il ajute poate sa trimita bani in contul lui personal deschis in euro la GarantiBank (pentru detalii despre cont va rog sa imi scrieti pe privat)

sau poate trimite in contul deshis pentru animalute
IBAN: RO63BTRLRONCRT0241312601
Banca Transilvania
Popovici Ana Lucretia
NEAPARAT CU MENTIUNEA : donatie caz Zlate.

sau poate lua leg si cu Kupan Maria Luiza,pentru orice fel de ajutor.

Am rugamintea ca oricine doneaza, in oricare mod, sa posteze aici si sa ne anunte si pe noi,inclusiv chitantele de depunere pentru a se stii cu exactitate cati bani se strang.
Pana acum i s-au oferit 200 lei (100 lei de la Luiza si 100 lei de la mine).
Multumim frumos!

cheltuieli medicale ce trebuie acoperite de Red Panda pt animalutele salvate

Pe lângă cheltuieli lunare de chirie, salariu, utilități din centrul de adopții Iubirrre apar mereu cheltuieli medicale pentru cățeii pe care îi avem deja în grijă.
În această săptămână Iza, Hope și Negrut trebuie să facă vaccinul polivalent (50 lei x 3=150 lei), iar Negru și Jolie au fost duși la medic pentru control medical, raclaj si RX (Jolie - raclaj, unguent, vaccin Biocan M 93 lei, Negru - RX, raclaj, clorhexidina 75 lei, total 168 lei).
In plus trebuie să facem testele SNAP 4DX pentru câinii care nu sunt testați încă: Tina, Negru, Lola, Geta, Lassie, Pukka, Wolf, Anastasia, Jolie, Jamie si Negrut. Costul unui test este 100 lei x 10 caini = 1100 lei.
În total trebuie să plătim 1418 lei pentru investigatii medicale si tratamente pentru cățeii aflați deja în grija noastră.
Ajutați-ne să îi îngrijim, donați pentru susținerea cățeilor din centrul de adopție Iubirrre.
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank
Vă mulțumim!

Besides the monthly expenses (rent, wages, utilities) we always have medical expenses for the dogs already in our care.
This week Iza, Hope and Negrut must have the annual vaccination (50 lei x 3=150 lei = 35 euro), and Negru and Jolie had to be seen by a vet because of health problems (Negru's broken leg and Jolie's skin issues). The costs for them: Jolie (cream, skin test, Biocan M vaccination) 93 lei, Negru (skin test, cream, RX) 75 lei, a total of 168 lei (38 euro).
Besides all this we must test agains the heartworm and other diseases (SNAP 4DX) the dogs that are not already tested: Negru, Lola, Geta, Lassie, Pukka, Wolf, Anastasia, Jolie, Jamie si Negrut. The cost for 1 test is 100 lei, so a cost of 1100 lei (242 euro).
In total we must pay 315 euro (1318 lei).
Help us help them and take good care of them, donate to support the care of the dogs in the adoption center.
donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank
Thank you!

rege mereu si peste tot

De ce merită respectați cei născuți în zodia LEU - http://goo.gl/NyYnMV

tendintele anului in amenajarile interioare

8 tendințe ale anului 2016 în amenajările interioare --- http://goo.gl/8fPRcC

zodia care are lumea la picioare

Dacă vor, pot avea toată lumea la picioare. Cel mai puternic om din lume este născut în zodia asta - http://goo.gl/cVGTmp

gata cu sarbatorile

le-am asteptat cu nerabdare ... ca si vacanta/concediul
asa cum au venit in fiecare an au si trecut....
cuvantul potrivit este REPEDE din pacate ... toata viata se deruleaza cu repeziciune, in viteza, incercand disperati  sa apucam sa facem cat mai multe intr-un timp cat mai scurt...
cumparaturile, bradul ... facute, pregatite .... terminate...sarbatorit...misiune indeplinita...gata..felicitari...sfinti...etc
apoi o luam in sens invers:strans brad, curatenie, repus casa in situatia anterioara, alte cumparaturi; viata a revenit pe fagasul normal; din nou la scoala/serviciu ...
asadar a mai trecut 1 an, au mai trecut niste sarbatori ...
in curand revin sarbatorile primaverii asa ca ne pregatim pentru 1&8 martie, apoi pt Paste ...

util


Making clay jewelry looks super impressive and it's also easy AF.
Pin it for later: http://bzfd.it/1lU1WK5

cele mai bune foto by drone 2015

http://www.boredpanda.com/best-drone-photos-2015-dronestagram-eric-dupin/

pentru party

http://hndm.co/1mleVor

va mai amintiti de Sandy Bell

Sandy Bell...imaginația nu are sfârşit...
   Pentru fiecare generație de copii avem vise... animațiimelodii...
We are the World
https://youtu.b e/Glny4jSciVI?t=1m5s

Sandy Bell
https://youtu.be /pM-w_cKmdyY

freshpet

Freshpet added a new video: Freshpet Elves.
Our “dog with hands” are back! This year 15 dogs and 3 cats take over Santa’s Workshop to help pack up toys and cause some mayhem.
For every share Freshpet will donate a meal to a pet in need. http://smarturl.it/FreshpetElves

Disfruta #12mesesBioparc caminando entre lémures (Madagascar en BIOPARC ...

4-6.03.2016 BUCHAREST PET EXHIBITION la Romexpo

detalii pe Magnificats cat club pe facebook si probabil pe site-ul Romexpo

Nu pogodi CARTONS Series 8 HD, ну погоди Ny pogodi Nu pagadi

Loreena McKennitt Night Ride Across the Caucasus

Loreena McKennitt - The Highwayman - High Quality

Viking Pagan Folk Song - Yggdrasill

Female Mongolian Throat Singer

Tuvan Throat Singing

Tuvan Throat Singing

vizitare BNR

 Ocazie unica de a vizita Banca Nationala a Romaniei.
 Calatorie placuta.

copii si catei - ce vor sa ne spuna cainii


Red Panda Romania
Red Panda Romania shared a link: "CE VOR SA NE SPUNĂ CÂINII – Copii și Căței"
CE VOR SA NE SPUNĂ CÂINII – Copii și Căței
copiisicatei.ro

imbratisarea secolului

The Hug of the Century!!!!! 
This short clip is incredible. Take a look at the ecstasy on the face of the lion.
Never saw anything like this - INCREDIBLE.
 http://www.vitality101.com/Fun/lion-kisses-rescuer      

27-28.02.2016 Dichisar By Breslo de Martisor

la Impact Hub; au inceput inscrierile; detalii pe Breslo

 Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai la #Dichisar, copii.

Pe langa floricelele de pe campii, aceasta primavara vine cu peste 50 de creatori talentati si mult Fun, Fun Fun la noua editie #Dichisar de Martisor!

INTRARE GRATUITA!

Inscrieri pentru expozanti aici >> https://goo.gl/XLFycf

Intrebari la echipa@breslo.ro

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini