miercuri, 3 august 2016

Longleat's Lions - July 2016

Homeless man joins busker for spontaneous New Year's Eve street jam, the...

caz special

Ea este Mara, o pisicuta minunata care isi cauta OM, de care are mare nevoie pentru ca risca sa ajunga in strada. Mara este oarba, dar invata sa se descurce rapid dupa ce se obisnuieste cu noul spatiu. Este cuminte si foarte afectuoasa. Are trei ani, este sterilizata si are toate vaccinurile la zi. Din nefericire este purtatoare a virusului PIF, deci poate fi adoptata doar de o familie care nu mai are pisici. Va rugam din sufet distribuiti sa-i dam o sansa. Bucuresti, contact la 0725573322. Multumim frumos pentru sprijin!

SOS

Arca lui Noe, Cluj a adăugat 8 fotografii noi din 2 August în albumul Maini intinse pentru ochi blanzi si suferinzi.
Ieri · ·
(English below)
Cazul catelusei din imagini a fost sesizat, ca si multe altele, pe Facebook - a starnit compasiune din partea multor uilizatori - sentimente care speram, se vor transforma in fapte.. Astfel, duminica (da, ziua care pentru cei mai multi este - sau ar trebui sa fie, de odihna ), voluntarii Arca lui Noe au reusit sa o captureze. Catelusa a fost pana acum ingrijita de angajatii unui centru comercial (dovada sta si "cercelusul" pus tot de noi in urma sterilizarii intr-o actiune trecuta), ei fiind si cei care ne-au sesizat primii. Starea, destul de grava in care a fost gasita atat din cauza dimensiunii si amplasarii ranii cat si a caldurii din ultima saptamana, se datoreaza unui accident nefericit.
A fost dusa in clinica unde a primit primele ingrijiri - pentru trup (multumim echipei medicale Biovet!) dar si pentru suflet (multumim celei mai micute voluntare, Alexandra!). Data fiind amploare ranii, perioada de internare si tratament se anunta a fi una lunga (vorbim de saptamani), iar pentru noi este un efort urias sa le sustinem. Speram ca toti cei care au fost impresionati de cazul ei sa aleaga sa ne ajute sa o ajutam sa se refaca bine si repede. Pentru asta avem nevoie de gandurile dumneavoastra bune si de sustinere materiala pentru a acoperi cheltuielile (operatie, tratament, hrana, internare) - ne descurcam tot mai greu avand in vedere numarul mare de cazuri grave la care am intervenit recent (vom reveni cu detalii).
Donatiile se pot face in contul Asociatiei - neaparat cu specificatie "catelusa Metro":

Contul in lei: RO98BTRL01301205920949XX
PayPal: arca_noe_ursu@yahoo.com
De asemenea, pentru a o ajuta cat mai mult in perioada de recuperare, dupa externare ar fi ideal sa ii gasim un foster sau adoptie definitiva - merita aceasta sansa! Daca puteti sa i-o oferiti va rugam nu ezitati sa ne contactati.
***
The case of this injured dog was presented on Facebook and gathered many reactions full of compasion that, hopefully, will turn into facts, but also our determination to help her. This Sunday (yes, in a day that most of the people use to rest and relax) our volunteers managed to catch and take her to the vet. Until now she was cared by the employees of a commercial center (she was already neutered by us in a previous action) and her state was generated by an unfortunate accident.
She was taken to the clinic where she received medical care (thank you, Biovet team!) but also care for her soul - in the immages you can see our youngest volunteer, Alexandra.
Given the amplitude of the wound, the fact that she stayed in he heat like this, she needs extensive medical care and observation and this is why she will stay in the clinic for a few weeks from now on. This means high costs for us, cost that given the many urgent cases we took lately (we will get back with more details on this) we can't afford. If you want to help her by donating in order to cover the medical care, the admission in the clinic, quality food, please do not hesitate to donate (please mention "for the Metro dog") - she, together with us, will be more than grateful!
Euro account: RO47BTRL01304205920949XX
PayPal: arca_noe_ursu@yahoo.com
Also, for a better and faster recovery she will need a foster home and, we dare to dream to a forever home for her, so please share the case - let's make her life better!

de acum exista si programul Prima casa pt catei

F64 la F64.
F64 lansează “Programul Prima Casă pentru Căței” - http://bit.ly/PrimaCasaCateiF64
Dacă vrei să îi iei acasă sau optezi pentru adopția la distanță te rugăm să trimiți un mail către asociatia.robi@gmail.com cu subiectul: “Programul Prima Casă pentru Căței” pentru mai multe informații.

apel foster pt a da o sansa si cateilor din lagarul Campina

Simona Butaru cu Marius Chirca şi Elena Chirca.
HELP BUCURESTI! Dupa cum stiti deja, Asociatia Kola Kariola a inceput sa scoata catetii din lagarul Campina. Este imperios necesar sa aduca in apartamentul lor puii ca sa-i poata ingriji, sa le puna perfuzii noaptea - este singura sansa sa supravietuiasca. Pentru a putea face acest lucru au nevoie de ajtor sa le plece in foster macar trei catei din casa. Incepem cu blanosul nr 1, Codita - baietel 5 luni, merge in lesa. Este o minunatie de catel, l-am cunoscut in IOR la evenimentul AIA. Va rugam distribuiti si cautati-va prin casa si prin suflet pentru un loc pana la data de 28 august cand pleaca in adoptie! Contact - sms la 0737094705

deosebit la Visul Luanei

Visul Luanei - Luana's Dream a adăugat 4 fotografii noi — cu Obretin Cristina.
·
Elvin, puiul de veverita gasit ieri pe jos in Parcul Circului incapabil sa se miste, azi pare sa se simta mai bine. A inceput sa manance si sa se miste prin cusa, dupa care, de fiecare data adoarme intr-un coltisor.
Speram sa se recupereze cat mai repede pentru a-i putea reda libertatea.
---
Elvin, the baby squirrel found yesterday in a park unable to move, seems to feel better today. He started to eat and move around, taking many naps in a corner.
We hope he will recuperate as fast as possible so we can give him back his freedom.
---

Daca doriti sa sustineti proiectele noastre/ To support our projects: http://visulluanei.org/donatii/

targuri&expo in cadrul festivalului 2-4.09.2016

Vino la primul festival de craft beer din Romania si hai sa facem istorie impreuna!

Va asteptam cu:
>> Targ de viniluri: http://bit.ly/2afhBiw
>> Expozitie de motociclete si biciclete custom made
>> Barber shop
>> Street food ales pe spranceana
>> Concerte si DJs in fiecare zi

O sa fie altfel decat este la un festival de bere si mici, o sa fie altfel pentru ca berea craft este altfel. In plus, vom avea si cidru.

Ce beri si cine canta o sa va anuntam in curand, dar pana atunci va spunem ca incepand din acest an o sa putem sarbatori, si in Romania, Ziua Craft Beer. In fiecare an de acum inainte, in prima sambata din septembrie, ne vom vedea si vom bea bere craft!

Program:
vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00
sambata, 3 septembrie: 12:00 - 23:00
duminica, 4 septembrie: 12:00 - 23:00

Accesul se va face pe baza de bilet. (Detalii in curand)

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

Stay tuned for great NEWS!

apelul unor oameni minunati echipa Dog Rescue

Dog Rescue Shelter a adăugat 19 fotografii noi în albumul Dog Rescue Sanctuary.
Our sanctuary is a home from 16-20 dogs scared, with chronic diseases with no chance for adoption.
Since 2014 some of our dogs live free and enjoy their life there. Some of the dogs are lucky to have support from Magda Tierschutz and Tierbotschafter and we are very greatful for their help
Also all dogs were vaccinated and dewormed these days and we check the health status to .

We urgently need to have electricity there untill the autumn becouse is in the midle of the field and there are also a home for 2 homeless people.
Last months we had to improve the conditions there and we had to build the fance and the kennels for the ones who need time to acomodate with the others there. The costs was big and we need support to cover them.
Any help is more needed ❤️❤️
Thank you ❤️❤️
Dog Rescue Romania
Paypal: office@turbopet.ro
IBAN lei: RO 87 BTRL RONC RT02 3139 4501
IBAN euro: RO 37 BTRL EURC RT02 3139 4501
Transilvania Bank - Chitila branch
SWIFT: BTRLRO22
Dog Rescue Sanctuary este casa pentru 16-20 catei speriați, cu boli cronice, fără șanse de adoptie.
Din 2014 câțiva din cățeii nostri trăiesc aici fericiti. Unii din ei sunt norocoșii susținuți de Magda Tierschutz si Brighitte Tierbotschafter si suntem foarte recunoscători pentru sprijinul lor.
Toti cățeii au fost deparazitati si vaccinați zilele acestea si li s-a verificat si starea de sănătate.
Avem însă urgent nevoie de curent electric pana la toamna deoarece sanctuarul e in mijlocul unui câmp si adăpostește doua persoane fără adăpost.
In ultimele luni am îmbunătățit condițiile acolo si a trebuit sa construim si gardul si niște cuști pentru noii veniți care tb sa se acomodeze acolo. Costurile sunt foarte mari si avem nevoie de suport pentru a le acoperi..
Orice ajutor este binevenit
Mulțumim ❤️

campanie sterilizare

Campaign to spay/neuter - Dog Rescue Shelter 
 Every week in Romania dogs are hit by cars and many almost all die . Rolly was lucky . This will never stop because new dogs are born every day on the street . Every day are born houndreds of stray dogs. Please help us to spay more, please promote our page, our activity to convince more people to join in this project xx Our paypal is: spayneuter15@gmail.com

disponibili pt adoptie inclusiv la distanta

Ioana Bodea a adăugat 3 fotografii noi în albumul Achilles available for distance adoption! — cu Annagreta Sipilä.
1 Iulie ·
Achilles is a happy dog and he has to offer a lot of love! He has almost one year! He is a dog with special needs because he had a old broken leg, called vicious callus. Calus vicious means bone reconstruction without medical help , the body put calcium near to the fractures bones. He use his leg with little limping. Achilles is a wonderful and playful dog , full of joy and energy. Hopefully he will be lucky and will be adopted soon . Until then, he needs a distant adopter ! Distant adoption fee is 30 Euros. As a virtual adopter, you will send a monthly amount that helps us to cover the costs for food, treatments and medical care.Do you think can help Achilles?
Ioana Bodea
BCR BANK ROMANIA BUCHAREST
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
numbsoul71@yahoo.com paypal!



SHARE PLEASE!
Marcela available for distance adoption!
Marcela is a wonderful dog and she has one years old! She and her brother, Marcel are the first generation of Mariana's puppies. Marcela is in the adoption program of Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs from Finland! We hope she will be adopted as soon as possible! Until then, she needs a distant adopter ! Distant adoption fee is 30 Euros. As a virtual adopter, you would send a monthly gift to help pay for her medication, food and vet care. In return, you will receive photos and updates about your distant adopted four legged friend. Can YOU help Marcela?
Ioana Bodea
BCR BANK BUCHAREST ROMANIA
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
paypal numbsoul71@yahoo.com!
https://www.facebook.com/oana.numbsoul/media_set…



 Ioana Bodea cu Marinas Catalina Mihaela şi alţi 5.
http://kulkurit.fi/bertie-oanas-stars/
Dear friends!
My dear Bertie has kidney failure! She has only one year! In this year she lived only shelter. I felt so bad because she is still here! We need your help because we have to pay analyzes, ultrasound, medication and special food ! Now, she is at Onevet clinic. We need Azodyl or Ipakitine and ROYAL CANIN Renal. Please help us to help her! She is very young!Thank you!
Ioana Bodea
BCR BANK BUCHAREST ROMANIA
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
paypal numbsoul71@yahoo.com!

apel ajutor achitare datorie vet

Puteti ajuta?
Mai avem de plata 240 de lei la clinica T & T Brasov - pentru care va cerem ajutorul - pentru cele 23 de pisicute din cele doua locatii de care ne ingrijim. Aproape jumatate din ele au luat microsporidioza de la una care a fost la un cabinet veterinar - si pentru care a trebuit sa le facem tratament cu Imaverol tuturor.. si pentru ca nu era suficient, Pongo (din poza unde are ganglionii limfatici inflamati..) a fost suspect de FELV sau FIV pentru care i s-au facut cele doua teste.Pentru cine ne poate ajuta cu plata acestei sume avem doua conturi:
CEC Banc RO49CECEC001946313345511 in lei
si la Banca Transilvania in Lei si Eur:
RO07BTRLRONCRT0259912001 (RON)
RO54BTRLEURCRT0259912001 (EUR)
pe numele Irsa Antoneta.
Cu deosebite multumiri tuturor care dau share sau ne ajuta financiar!

Keith Carradine - I'm Easy (Best Original Song 1976) + lyrics

despre colectii si colectionari

cu siguranta avem fiecare hobby-urile noastre
pe canalele Travel, Discovery si History putem viziona emisiuni dedicate (licitatii obiecte pierdute/abandonate/depozite, case de amanet/licitatii, vanatori de case/antichitati, etc)
particip la licitatiile on-line care sustin diverse cauze (by Anna Lucretia Popovici, Cristina Ioana, Ioana Sotir, etc)
in Romania promotorii acestui gen au fost Aura Maratas prin Daisy Hope cu Vasile Calofir
asa am asistat live si am invatat multe participand
pasiunea apare oricand si se dezvolta usor dar scump
astept nerabdatoare sa ajung in Valencia la piata lor de "vechituri"
la noi vizitez targurile de antichitati consacrate (la Romexpo si in parcul Obor), unde am cunoscut oameni deosebiti de la care cumpar cu regularitate lucruri de calitate (Maria Esme Keller, etc pt ca pe multi nu ii stiu neaparat dupa nume, ca de obicei ne recunoastem), dar si cele tip yard sale (unde i-am cunoscut pe Daniela Draghici, Teo Toba etc)
am debutat colectionand ascutitori, radiere, pixuri, creioane, servetele, timbre, brelocuri
ador masinutele, fascinata fiind de colectia din copilarie a lui Sorin Radacineanu, baiatul unor prieteni de familie, iar ulterior am dezvoltat pasiunea gratie publicatiilor aparute si a targurilor de antichitati ori a anumitor magazine (pe vremuri Gima, iar de cativa ani Juliana), dar si a unor concursuri (la 1 ziar am castigat o masina galbena sport macheta maricica)
imi plac cutiile muzicale si snow-globurile, variate tematici (melodii, imagini, actiuni etc)
am multe degetare, inclusiv din portelan
de ceasuri ce sa mai zic
jucarii deosebite
anumite suveniruri reusite
magneti deosebiti
cd-uri/vhs/dvd-uri cu muzica+filme
evident ca si alte lucrusoare (haine, accesorii, etc) cu animalute/personaje din desenele animate
nu mai vorbesc despre colectia cu tematica de Craciun (decoratiuni, orasele/casute, jucarii cu Mosu'/omu' de zapada/colindatori)
mi-ar placea sa reusesc sa amenajez 1 muzeu, asa cum am vazut in strainatate ori chiar si pe la noi prin tara, cu camere dedicate colectiilor pe domenii (in Malta am vizitat un colectionar particular de jucarii, la Berlin o Remiza auto si 1 muzeu moto, si la noi chiar recent am citit despre o familie care are 1 mic muzeu pe sectiuni cu colectiile particulare, iar alte persoane au colectii de costume populare, etc)





Festivalul Ambasadelor in piata Universitatii 29.08.-04.09.2016

OPEN YOUR CULTURE! Spectacol si areal divers de multiculturalitate la km 0 al Bucurestiului!

Eveniment Produs de: Asociatia Escu.
Proiect co-finantat de AFCN
Partener de Organizare: Arena Events
Partener de Comunicare: McCann PR Romania

PROGRAMUL OFICIAL al FESTIVALULUI AMBASADELOR Editia 2016 va putea fi in curand vizualizat si descarcat pe http://www.festivalulambasadelor.ro/

Festivalul Ambasadelor este un eveniment fără precedent în peisajul cultural românesc. Festivalul este realizat printr-o serie de evenimente și expoziții care promoveaza cultura și arta diferitelor țări cu misiuni diplomatice în România. Festivalul a devenit un punct de reper pentru comunitatea diplomatică din țară, urmarind deschiderea și promovarea activității ambasadelor către publicul larg din România.

ÎN JURUL LUMII PRINTR-UN SINGUR ORAȘ

Timp de 7 zile vor avea loc, în 3 locații diferite din București, mai multe serii de evenimente și momente artistice, care vor transforma capitala într-o destinație a multiculturalismului, a diversității, artei contemporane, dansului, muzicii, artizanalului, filmului și teatrului.

De-a lungul celor 7 zile, mai mult de 50 de organizații culturale și artistice vor avea posibilitatea de a prezenta programe tematice la nivel internațional, cu o varietate de la tradițional la modern, de la clasic la experimental, de la artizanal la cultură urbană și dezbateri pe teme de importanță globală. Este un proiect interdisciplinar, care vizează următoarele zone artistice: arte vizuale (pictură, grafică, sculptură, fotografie, film), muzică, dans, modă, design de produs, arhitectură, teatru, cultură urbană și tradițională (artizanat, specialități culinare). Festivalul va funcționa ca un ansamblu expozițional, cu activități artistice și de divertisment, cuprinzând o panoramă a culturii internaționale, care va fructifica relațiile diplomatice străine cu publicul românesc.

Vizitatorii vor călători în jurul lumii din propriul oraș, iar Bucureștiul va deveni un azimut al turismului cultural, contribuind la revigorarea economiei culturale locale.

festival la Sibiu la sfarsitul acestei luni

Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 8, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 26-28 August 2016, zilnic între 09.00-21.00

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura tot în Piața Mică, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

Storks Official Trailer 3 (2016)

Jirafas y antílopes en la Sabana de BIOPARC (Time Lapse)

Ruthie & Tomi (02 aug 2016)

Por Una Cabeza - Carlos Gardel

Por Una Cabeza - Carlos Gardel

Ruthie & Tomi (02 aug 2016)

imagini incredibile

BATFISH
"Underwater footage during a night dive at St Croix, on the US Virgin Islands, shows the incredible Short Nosed Batfish looking like a small alien. Batfish are terrible swimmers. Instead, the rare creatures have learned to walk the ocean floor on their fins."
FdW: Learned? They mean that evolution has transformed fins into sort of legs.
A scuba diver gets up close and personal with one of the world’s most rare fish during a dip in the Caribbean Sea.
STORY: yhoo.it/1qzsceL

orca

Cracroft Point - Hanson Island, British ColumbiaAside from the gorgeous view, Hanson Island in British Columbia is a summer home to over 150 orca whales. Stay tuned to our live Orca Cam to whale-watch daily:http://goo.gl/bsciZs

despre analizele medicale

-ca niciodata, caci nu sunt nici ipohondra si nici adepta preventiei, m-a strafulgerat ca n-ar fi rau sa-mi fac niste analize, de control ...evident ca pt asa ceva iti trebuie timp, rabdare, programare, trimitere, etc, deci pe scurt daca tot sunt in concediu ... mi-am facut curaj si am inceput circuitul
-a fost mai simplu cu medicul de familie, caci era si fara aglomeratie, desi era marti dupa amiaza, zi pentru puericultura altminteri, mai greu a fost cu programarea ca pana prinzi telefonic ..., apoi zgomotul - policlinica in reparatii, deci plec din blocul meu in reabilitare catre alt santier,
-cu aceasta ocazie se observa cu tristete ca orice initiativa buna nu dureaza mult, cu referire la programul de analize preventive/anual/ziua+luna nasterii etc, iar medicii ajung doar niste scribi, preocupati de birocratie, obositi, supraincarcati, prinsi intr-un cerc vicios al unui sistem care parca trage sa moara, degeaba se specializeaz continuu, pt orice le  trebuie timp+fonduri, nici nu mai merita la mizeria din sistem si la crunta realitate,  fiecare nou conducator transformand totul dupa bunul plac, disparand astfel anumite specializari, prin inglobarea lor in genericul "medic de familie"
-daca ne uitam la tv la filme/seriale vedem ce inseamna cu adevarat  medicul de familie, poate mai regasim pe la tara asa, cel care de generatii se ocupa  de o familie, nu cel care la baza era pediatru, iar apoi a ajjuns sa preia pe lista, ca la oi, si alti membrii ai familiei, dar care pt orice trebuie sa iti dea trimitere la "specialist", fiind apoi tinut la eliberarea retetei/conncediului de viza acestuia/de repetarea periodica a consultului desi e clar ca nimic nu se schimba (in cazul meu fiind vorba despre rinita vaso-motorie)
-oricum cred totusi ca am avut noroc, caci luni nu a functionat sistemul cu cardul de sanatate
-ca laborator mi-a recomandat sa caut pe site-ul casei  de asigurari sau sa incerc, dar numai in primele zile ale lunii, la clinici de renume gen Sanador, Medicover ...etc
-noroc ca mama isi facuse recent, pt dentist, niste analize, chiarlanga casa, culmea, in aceeasi policlinica, la Synlabs, care, fara intentia de a le face reclama, au personal dragut, amabil  si priceput, dar si preturi accesibile la variate pachete de analiza
-in plus, nici nu au ridicat vreo problema referitoare la decontarea analizelor, caci pe alte site-uri erau avertizari ... gen "numai in limita.."sau ca in anumite zile nu se efectueaza analize cu trimitere pt decontare
-bineinteles ca nu am fost lipsita de peripetii, adica, desi aveam venele bune, prin stanga nu voia sa curga sangele, iar  dreapta s-a inchis dupa prima eprubeta, asa ca am revenit la cea stanga, care s-a dovedit mai cooperanta intr-un final, sub privirile mele si ale "recoltatoarei" foarte calma si cu maini usoare
-din  pacate sistemul nu evolueaza deloc, ba chiar involueaza ca si CFR
- imi amintesc cand am  avut nevoie de analizele pt operatia la san le-am facut la Medicover, achitand markerii suplimentari indicati  de dr, fata de ce aveam prevazut prin medicina muncii
-operatia s-a desfasurat la spitalul militar si am ramas  internata doar peste noapte ca sa nu am probleme de la  anestezie, dar as fi plecat cum m-am  trezit, desi eram doar  cateva in camera, 
-la fel, dupa operatie, trebuia sa urmaresc evolutia chistului ovarian, asa ca mi-am platit analiza cu  1 aparat superior calitativ, la Hipocrat
- cu cativa ani in urma, tot in concediu fiind, dupa  ce mi-a fost fff rau, iar medicul de  familie era in concediu, inlocuitoarea fiid  suprasolicitata,  evident si "bugetul" pt analize epuizat, m-am dus la Medicover si mi-am platit ecografia la bila
- este enervant sa ti se opreasca bani, fara a beneficia la nevoie, 1 data la nu stiu cat timp, de servicii minime; incep sa cred ca e ca la facultate cu creditele adica punctaj virtual, caci desi e impusa o contributie si cica oprita, nu ajung sa folosesc nici o parte infima a ei fiindca de fiecare data suntem ca in basme - prea multe obstacole:in locul padurii e coada/aglomeratia, epuizarea plafonului si mult prea multe inconveniente; cu allte cuvinte sa te fereasca sfantul sa ai vreo urgenta si sa n-ai propriile fonduri
-este frustrant cati bani se duc pe medicamente, dar cine si cat inca isi permite trebuie sa se considere norocos
- deci trebuie  sa invatam sa ne cunoastem organismul, sa urmarim semnalele oferite si sa avem timp/rabdare, chiar si concediu pt a ne vedea de sanatate, + fonduri pt eventuale urgente; daca nu avem noi grija, cine sa aiba?!



ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini