Postări

Se afișează postări din septembrie 14, 2016

ROMANIA MANIA!

Imagine

Carolina Herrera și Oscar de la Renta, lecții de eleganță la Săptămâna Modei de la New York (GALERIE FOTO) – AGERPRES

Carolina Herrera și Oscar de la Renta, lecții de eleganță la Săptămâna Modei de la New York (GALERIE FOTO) – AGERPRES: Colecțiile primăvară/vară 2017 ale designerilor Carolina Herrera și Oscar de la Renta au oferit luni o lecție de stil și eleganță pe pasarela Săptămânii Modei de la New York, relatează marți EFE.

horoscopul punctelor forte

iata cum in Italia este incurajata rezolvarea problemei cateilor

saptamana cu multe evenimente

targul anticarilor si targ cu mobila si decoratiuni la Romexpo 15-18.09

yard sale by Gabi Urda la J. Pot si love yard sale by Laura Bucur in Mantuleasa40 = 17-18.09

Ham-fest by Red Panda in Barbu Vacarescu incinta Planetei Ham-ham langa Billa 17-18.09

sa mai radem

Mica publicitate: Băiat 20 de ani caut de lucru. Îngrijesc babe de 18 ani. Într-un magazin american, negustorul îndeamnă clientul: - Dacă aţi intrat, cumpăraţi măcar ceva. De pildă, acest frumos revolver. - Ce să fac eu cu revolverul? - Cum ce să faceţi?! se miră negustorul. Doar nu vreţi să trăiţi o veşnicie! Sfat pentru studenți: Copiuțele pentru examene, scrieți-le pe bancnote de 100. În acest fel, încercarea profesorului de a-ți lua copiuța, se poate califica drept act de corupție. - Ce-ai ma, esti suparat? - A murit soacra-mea. - Din ce cauza? - Otravita. - Cuuuum? - Da, si-a muscat limba!
Alergam prin parc azi dimineata, cand un tip mi se alatura si ..: - Te deranjeaza, daca alerg si eu cu tine? - De ce? Ai furat si tu o poseta? Examen final la facultatea de medicină. Studentul, nu neapărat unul foarte pregătit, se holbează neajutorat la foaia de examen. Subiectul: "Scrieti 4 avantaje ale alăptatului la sân". Ce să scrie? Oftează, se gândește și în final se hotărăște să scrie ce-i tre…

sa ajutam ursuletii orfani

WWF-Romania
· Zeci de urși rămân în fiecare an orfani prin pădurile României. Singura lor șansă de supraviețuire este orfelinatul din Munții Hășmaș, care a salvat peste 100 de ursuleți până acum.
Acum însă orfelinatul trebuie salvat. Din decembrie centrul poate să rămână fără fonduri și în pericolul să nu mai poată să ajute ursuleții rămași orfeni.
https://www.patreon.com/wwfromania
Șansa urșilor ești tu!
Avem nevoie de DONAȚIA ta, ca să menținem centrul deschis și să ne asigurăm că Leo va putea avea grijă de ursuleți pentru mulți ani de acum încolo.
https://www.patreon.com/wwfromania
După ce ai donat, te rog povestește și prietenilor și cunoscuților tăi despre orfelinat.
Viitorul ursuleților din poză depinde de noi!