sâmbătă, 8 octombrie 2016

Andre Rieu - Love Around The World (Croisiere Romantique, Walzertraum)

Parrot trolling kittens by making cat sounds - cats don't get it

trist dar adevarat

O casa pentru Garfield
Ieri a fost Ziua Mondiala a Animalelor. Ma intreb, oare cati romani au sarbatorit-o abandonand cateva pisicute sau catelusi abia fatati ? Iubitori sau neiubitori de animale, avem aceeasi problema: prezenta animalelor parasite pe domeniul public. Este usor sa aruncam vina in carca diverselor institutii pe care le consideram responsabile de esecul gestionarii acestei situatii, dar ne-am intrebat vreodata unde este problema reala? Oricate animale ar fi luate de pe strazi, “stocul” se reinnoieste an de an, din cauza inmultirii necontrolate a animalelor din gospodariile oamenilor si a abandonarii lor. Haideti sa schimbam impreuna mentalitatea aceasta, promovand singura solutie eficienta si civilizata de a preveni prezenta animalelor pe strazi, si anume STERILIZAREA lor! Impreuna putem schimba mentalitati, putem convinge, putem schimba o situatie care ne doare pe toti, putem macar micsora numarul sufletelor aruncate, astfel incat persoanele care se ocupa cu salvarea lor sa nu mai fie depasite de situatie.
O casa pentru Garfield nu este asociatie, ONG, sau alta institutie, este o pagina apartinand unei familii iubitoare de animale, care vrea sa schimbe ceva in bine si ne bazam pe voi, prietenii nostri, pentru a initia o campanie de constientizare a necesitatii sterilizarii animalelor ca preventie a prezentei acestora pe domeniul public. Dati share masiv la postarile noastre viitoare referitoare la beneficiile sterilizarii, care vor fi realizate cu ajutorul cadrelor medicale specializate, si speram ca, in curand, sa nu ne mai fie rupte sufletele la fiecare pas in Romania nostra draga!

k9

 https://www.youtube.com/user/leninK9 for more...

ciupercute cu animalute in beneficiul patrupezilor de la Jurnalul unui voluntar

Daca v-ar placea sa aveti si voi, printre flori, o casuta-ciupercuta, sa stiti ca vine la pachet cu un catelus in miniatura si gasiti mai multe modele aici: https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB/photos/…
Costa 15 lei, iar banutii vor fi folositi exclusiv in beneficiul catelusilor. Multumim si pentru Share

 https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB/photos/a.301367663362251.1073741833.289627631202921/671886219643725/?type=3&comment_id=676932385805775&reply_comment_id=676932592472421&notif_t=photo_reply&notif_id=1475916573199983



poze expo felina

Alte poze de la expoziție preluate de Mediafax în link-ul de mai jos :
http://www.mediafaxfoto.ro/Photos.aspx…

Alina Anghel: Hai la Love Yard Sale!

Alina Anghel: Hai la Love Yard Sale!: Prima data am fost ca expozant anul trecut, la acelasi targ: Love Yard Sale . Cum a fost poti citi aici . Mi-a placut experimentul, caci pe...

RIP babuta noastra

ai trecut prin viata noastra
te-am vazut intr-o zi ploioasa, de Sf. Nicolae, in statia RATB cand au descins hingherii dintr-o duba din trafic si te-au inhatat ...te-am recuperat cu greu si cu ajutor...
am incercat sa-ti reconstitui viata, sa-ti regasesc familia....dar nimeni nu te-a recunoscut
ai avut totusi noroc, te-ai facut iubita si ai petrecut frumos ultimii ani ...
acum ne veghezi alaturi de Asculica si Patuta din ceruri
multumim celor implicati si dedicati (Ioana si Gabi), fara decare nu ar fi fost posibil un asemenea final

AZI ROBI LA HORNBACH BERCENI

NE ASTEAPTA!!!
CAMPANIA DONEAZA O CONSERVA CONTINUA!
DETALII PE FB - Asociatia ROBI

 Dragi prieteni, asa cum v-ati obisnuit deja, si sambata aceasta (8.10.2016) va invitam si va asteptam la Hornbach Berceni intre orele 10-18 unde derulam colecta de hrana "Doneaza o conserva", pentru cele peste 300 de animalute (caini si pisici) aflate in grija noastra.
Si de data aceasta vor fi prezente si cateva pisicute care abia asteapta sa fie adoptate.

Nevoile CATEILOR nostri constau in: hrana umeda, hrana uscata, paturici absorbante de 60/90cm, produse de deparazitare externa.

PISICUTELE au nevoie doar de hrana umeda si produse de deparazitare externa.

Va amintim ca la Hornbach gasiti o gama vasta de produse de calitate destinate animalelor de companie, la preturi atragatoare.

In caz ca nu puteti fi prezenti la eveniment dar vreti sa-i ajutati pe protejatii nostri va reamintim conturile in care puteti dona :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi, CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )

Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam si va asteptam!

CAMERA CU PISICI IN SUFRAGERIA CU JOCURI 23 OCTOMBRIE

Pisicile cuceresc Sufrageria cu Jocuri! Pentru a 9-a oară, ne întâlnim pe viu cu Camera cu Pisici - The Cat Room.

Sufrageria cu Pisici vă aşteaptă duminică, 23 octombrie 2016, orele 12:00-18:00, la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57). Veţi găsi aici pisici pentru adopţie, prăjituri de casă, sacoşe de pânză și calendare cu pisici, produse handmade şi tot felul de decoraţiuni pisicoase. De asemenea veți putea cumpăra articole pisicești și de la standul CATRYOSHKA (https://www.facebook.com/catryoshka.ro/), care donează Camerei cu Pisici o parte din încasările de la eveniment.

Pisicile vin gata deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, iar noi vă ajutăm să găsiţi cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni. La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.

Banii strânşi vor ajuta achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă şi la îngrijirea pisicilor care nu-și vor găsi familii la eveniment. Dacă doriți, le puteți aduce și cadouri pisicilor: hrană, transportoare, jucării sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasă până la adopție.
__________________
Duminică, 23 octombrie 2016, orele 12:00-18:00, la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57)
__________________
Sufrageria cu Jocuri: https://www.facebook.com/sufrageriacujocuri/
Camera cu Pisici - The Cat Room: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom

*Camera cu Pisici este un proiect de voluntariat înființat în ianuarie 2012, independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, care până în prezent a avut în grija și a găsit familii pentru mai mult de 370 de pisici (http://on.fb.me/1NeHuyC).
Postări recente

trist, dar tot mai multi ajungem asa

Alex Ionescu
No hai ca s-a stins lumanarea, s-a terminat gazul, puterea, energia, vrerea.
Acum 2-3 saptamani, intr-un moment de acuitate, mi-am dat seama cat de mult nu imi place sa fumez, ca ametesc cand fumez, ca fumatul este o cale de a scapa de stres rapid, fara insa sa imi aduca un real folos. De atunci m-am lasat de fumat. Brusc, din senin, aia mi-a fost.
La fel, vineri am condus, pentru a nu stiu cata oara, niste catei salvati la aeroport, de unde au zburat spre o viata mai buna, la stapani iubitori in Olanda. Insa vineri ceva a facut click in capul meu cum nu a facut in alte zeci, poate sute de dati de mers la aeroport. Iata-ma la aeroport, cu un catel tembel in brate, plin de cacat, pe care singura trebuia sa il tin in brate in timp ce cu o mana ii spalam cusca de cacat. Nu-i bai, am facut asta de nenumarate ori. Insa de data asta putea groaznic. M-am uitat la lumea din jur si mi-a fost rusine cu mine si cu munca mea, eram efectiv plina de cacat de sus pana jos, facand curat dupa un catel cacacios si imputit. Pe blugi eram plina de cacat de sus pana jos. M-am uitat la mine si iar am avut un moment de acuitate. Cat de rau si de jos mi-am permis sa ma cobor? Cat de mult mi-am permis in anii astia sa imi bat singura joc de mine? Aratam ca ultimul cersetor, aurolac, ce vreti voi.
Daca ma vezi pe strada, mergand pe jos, in haine mai mult decat modeste, nu ai ghici ca am facut prima facultate cu bursa integrala in US la o institutie de top, ca am facut master in UK si am castigat ptr master singura bursa din acel an pe Europa de Est. Ca nu am absolvit decat cu magna cum laude si cu distinctie de la aceste institutii de top..
Ca aveam si eu o viata si reuseam sa balansez munca, studiul cu distractia. Ca m-am intors acasa, ca realitatea romaneasca m-a lovit si ca mi-a pasat atat de tare incat am ramas aici sa fac o diferenta. Insa ca in acesti ani de cand am luat aceasta decizie, in timp, m-am depersonalizat si dezumanizat peste orice asteptare. Am devenit doar munca.
Uite asa, dupa ani de munca, zilele astea m-am panicat pentru ca mi-am dat seama ca nu mai stiu cine sunt, sau, intr-un moment de acuitate, ca nu imi place deloc ce mi-am permis sa ajung. Acum, eu in prezent, daca imi iei asociatia, cabinetul si facultatea, nu mai ramane nimic de mine, m-ai dezbracat complet de tot ceea ce sunt in prezent. Si nu imi place asta. Mie imi placeau petrecerile, dansul, sa trag cu arma, sa calatoresc mult in locuri noi si putin mediatizate. Eu nu mai am nimic din toate astea. Nici timp, nici viata, nici energie.
De ani de zile, eu nu am decat munca. Ca e Craciun, Paste, 31 dec sau 1 ianuarie, la mine nu exista vacanta sau concediu. Nu am mai avut o duminica libera de ridicol de mult timp.
Toate astea s-au intamplat pentru ca mi-a fost incredibil de multa mila de niste suflete nevinovate si nu am putut sa zic nu. M-am sacrificat pe mine si am facut din asta o practica zilnica, fix precum fumatul. Oricat as fi facut, se gasea cineva sa trivializeze munca mea sau sa spuna ca trebuie sa pot mai mult. Si eu ascultam si dadeam si mai mult din mine. Pana s-a stins lumanarea, acum cateva zile.
Stii cum e sa fii la cabi si sa ai vesnic in jur de 600 femele pe lista de asteptare la sterilizare gratuita, in conditiile in care muncesti non stop? Stii cum e sa sune telefonul non stop ptr noi programari, sau oameni impacienti care nu mai vor sa astepte si vor sa le urgentam programarea? Lumea nu intelege ca aceasta campanie care din 2012 incoace a sterilizat gratuit aproape 6,000 de femele este sponsorizata aproape integral de oameni simpli, nu bogati, doar cu multa iubire de animale, din Olanda, Germania si UK. Si da, ma umplu de draci cand o baba suna sa spuna ca vrea sa vina cu pisica la sterilizat ca la noi plateste primaria. Am obosit sa le explic oamenilor de ani de zile ca pe primarie o doare la basca de animale si ca nu a investit un cent in campaniile noastre de sterilizari. Ca noi primim anual din faimosii 2% directionati de romani cam 5,000 ron in cel mai bun caz, donatie care ajunge pentru vreo 55 de sterilizari. Asta e marele si fabulosul sprijin local. Si ce pretentii emit unii pentru acest sprijin, nu aveti idee. La cate firme sunt in oras platitoare de tva, la cati oameni bogati sunt care se dau drept iubitori de animale, si 5,000 ron e tot ce putem sa strangem din mirifica noastra tara pentru animale (jumatate sunt oricum din acei 2% de la noi, familiile si prietenii nostri, deci va dati seama ce ridicol de mic e sprijinul local comparativ cu cat de mult primeste comunitatea din partea noastra). Prosti de buni, asta am fost prea mult timp. Veni ieri o doamna cu 3 pisici la sterilizat si a adus ca donatii cateva paduri absorbante. Iar eu am fost uimita ca cineva s-a simtit sa doneze ceva pentru animale. Vedeti voi, exceptia intareste regula. Intr-un trist moment de realism, o persoana din 50 sau poate chiar din 100 ajuta vreun pic, cu un pad absorbant, o sticla de clor, sau o mica donatie.
Sunt zile in care avem 5-6 telefoane de la asa numitii santajisti emotionali. Clasic, le-a fatat cateaua. Si baga din astea: daca nu ii luati dvs, ii omor, sau ii las la adapost, sau ii las la padure. Veni un nenea zilele astea la cabi si ne povesti cum are si el catei de 1 saptamana, ca i-a fatat cateaua frumosi si ptr ca sunt frumosi, nu a putut sa ii omoare. Mai vine o baba senina care povesteste ca vrea sa isi sterilizeze pisica, ptr ca pana acum la toate fatarile ea a sufocat puii in tomberon. Si baba povesteste foarte senin asta, zambind. In timp ce un om de calibrul, intelectul si constiinta mea aduna cacat si partea trista e ca s-a obisnuit sa faca asta.
Am obosit. Toata lumea trage de mine in toate directiile. Weekendul asta mi-am inchis telefonul asa cum nu am facut ani de zile. Pentru ca am obosit si de acum mi-e sila si greata de toate telefoanele pe care le primesc pentru ca cineva vesnic vrea ceva de la mine.
Nu am vrut nici recunoastere, faima, avere. Insa respect cred ca meritam. Zilele astea insa am vazut foarte clar ca in ochii tuturor nu sunt decat un excelent cal de bataie care va face oricum, ca de fiecare data, munca grea si cacacioasa. Si tocmai de aceea nu au cum sa ma respecte. Cand am dat inapoi si am spus ca nu mai pot, au ras si nu au crezut. Ei bine, uite.
Uite ca sunt si eu om si am obosit sa trag vesnic tare si vesnic sa aman recompensa. De copil am fost asa. Daca aveam banuti doar pentru un lucru si aveam de ales intre o carte si o haina draguta, mergeam pe carte. Vesnic pe multa munca, pe vesnica amanare a recompensei.
Am amanat atat partea frumoasa a vietii, pana acum cateva zile cand m-am trezit la realitate. Sunt doar un om, unul modest si cat de poate de decent, nu Dumnezeu. Am obosit sa tot dau. Viata mea actuala nu merita traita. Nu poti numai cu "trebuie" si munca pana la epuizare. Aia nu e viata.
Anul asta am pierdut prietene pe care nu credeam ca le-as putea pierde vreodata. Prietene de ani de zile intru ajutarea animalelor. Prietene care nu au inteles ca nu mai pot si care mi-au pus in carca animale de care s-au spalat pe maini si de care au uitat. Ca e inima mea mare si loc pentru toti.
Dar de inima mea cine are grija?
Poate ca asta este si poate ca anul 2016 e anul schimbarilor. Munca, prietenii, tot.
Dupa ce am scris asta, ma simt mai bine. Si stiti ce? Parca imi place mai mult de mine.

util pentru parinti si copilasi

Cristian Bulfon
Cu sprijinul domnului director Horia Sabin Drăgoi de la Clubul Copiilor Sector 1 „Cireșarii”, poarta este deschisă de dimineaţă de la ora 9.00 şi până la terminarea orelor cercurilor tematice, în jur de ora 18.00 – 19.00. De asemenea, terenurile de basket și fotbal pot fi folosite de toți copiii dacă nu sunt activități ale cercurilor tematice.
Pe timpul nopții, poarta va fi închisă.
Este un pas mic pentru început, dar prin unirea voinței și a eforturilor tuturor celor implicați (conducerea bazei, părinții copiilor, Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1) vom reuși să renaștem acest loc minunat, în beneficiul destinatarilor de drept – copiii!

ceva deosebit chiar de ziua animalutelor

http://laurabucur.ro/visul-luanei/
Noi, cei de la tNd'c advertising am făcut o faptă bună pentru că și Fundaţia Visul Luanei a făcut o faptă bună, a salvat viața unui cuc din București. Să vă spun acum povestea ș-apoi puteți și voi să donați dacă și cât vă lasă inima. Sau poate doar să dați vestea mai departe.

poveste despre Costel si Florin reabilitand blocul

oameni obisnuiti, tineri, muncitori, binevoitori
fac parte din echipa care reabiliteaza blocul nostru
se straduiesc, desi nu stiu cat de calificati sunt (caci la balcon a trebuit sa intervin cu cateva tuburi de spuma ca sa asigur izolarea interioara corespunzatoare, mai ales ca mai intai au placat fatada balconului si abia apoi au inceput sa completeze bordura balustradei intre zid si geamurile termopan...), nici nu prea au materiale si nici prea platiti nu sunt ...
cand eram in concediu le lasam mereu pe schele fructe, apa, sucuri
tata le asigura cafeaua, tigarile si mai nou medicatia, intrucat Florin s-a accidentat usor pe cand suda ceva
inaintea lor a mai fost 2 pe care i-am cunoscut mai bine, dintrecare unul cu doi copilasi carora mereu le dadeam cate ceva
sunt amarati si incearca si ei  sa castige cinstit un ban, muncind din greu, dupa posibilitati, dormind pe unde apuca prin bloc deoarece naveta e prea scumpa si se pierde si mult timp ...asa ca "in timpul liber" mai asigura si mentenanta blocului ...
sa nu uitam ca toti sunt oameni, fac si ei ce pot, ar trebui sa-i sprijinim dupa posibilitati, sa nu-i ignoram, sa le acordam respect avand in vedere situatia si conditiile de lucru, mai ales ca oricine poate fi in locul lor






Francesco Guccini - Un altro giorno è andato 1970

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini