sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Dear Kitten: Regarding The Dog

Ferocious kitten attacks innocent pit bull

1 catel norocos

"There's something really special about rescuing a dog."
See the incredible journey this homeless dog took to his forever family: http://kng5.tv/HomeforHero

nu uitati de colecta de la yard sale din Sborului pt copilasii bolnaviori

Continuam campania de strangere de fonduri si alte lucruri necesare pentru doi dintre foarte putinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravietuit in tara noastra: Cristi, de aproape 2 ani, si Florina, de un an si 2 luni.
Mai jos e lista cu ce au nevoie - sunt scutece, detergenti, creme absolut necesare pentru starea in care e pielea lor, dar tare le-ar prinde bine si jucarii potrivite pentru varsta lor.
- scutece Huggies 4 (au in jur de 10 kg)
- servetele igienice - orice marca
- detergent de rufe
- jucarii, creioane de colorat, ceva jucarii antrenante potrivite pentru varstele lor
-totodata vor fi stransi bani pentru achizitionarea de vaselina de la farmacie, crema iLex Skin Protectant ( cutie 227 g, 30 lire), crema Marathon Liquid Skin Protectant ( cutie cu 5 stick-uri, 250 lei. Florina are nevoie de un stick pe zi).


 Tu cu ce ii poti ajuta pe Cristi si Florina?
Ei sunt doi dintre foarte putinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravietuit in tara noastra.
Cristi are aproape 2 ani, Florina un an si 2 luni. Sectia de terapie intensive nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti e casa lor inca de cand s-au nascut: acolo sunt ingrijiti, acolo cresc, acolo se joaca. Din pacate sunt mult timp singuri pentru ca parintii lor sunt foarte saraci, au probleme de tot felul si nu ii prea viziteaza pe cei doi micuti.
Va asteptam cu donatiile la Jacques Pot, in timpul targului!

cam asa

Pentru toți prietenii mei , fie că sunt apropiați fie că sunt ocazionali , doar așa . Aceasta este una dintre cele mai lungi postări pe care o voi face vreodată , și, totodată, una dintre cele mai reale. Fiecare va trece la un moment dat prin clipe grele. Viața nu este ușoară. Doar ceva la ce să vă gândiți. Știați că oamenii care sunt cei mai puternici sunt de obicei cei mai sensibili? Știați că oamenii care manifestă cea mai mare bunătate sunt primii care sunt rău tratați? Știați că cei care au grijă de alții tot timpul sunt de obicei, cei care au cea mai mare nevoie de ajutor? Știați că cele mai dificil de spus trei lucruri sunt Te iubesc, Îmi pare rău și Ajută-mă? Uneori, doar că pentru o persoană pare fericită, trebuie să privești dincolo de zâmbetul ei pentru a vedea cât de multă durere poartă. Pentru toți prietenii mei care trec prin unele momente grele chiar acum - haideți să începem o avalanșă intenționată. Toți avem nevoie de intenții pozitive chiar acum. Dacă nu voi vedea numele vostru, voi înțelege. Aș vrea să vă cer prietenii mei, oriunde ați putea fi, să dați copy-paste acestei postări și timp de o oră să acordați susținere tuturor celor care au probleme familiale, probleme de sănătate, probleme la locul de muncă, griji sau pur și simplu nevoia de a ști că cuiva îi pasă. Faceți-o pentru noi toți, pentru că nimeni nu este imun. Sper să văd această postare pe peretele prietenilor mei doar ca și o susținere morală. Știu că unii o veți face!!!! Eu am făcut-o pentru un prieten și știu că și voi o veți face. Va trebui să dați copy-paste , NU să distribuiți.... !

lucrusoare personalizate

Pentru ca este nevoie in continuare de hrana/tratament/plata foster/etc pentru animale, Andreea s-a decis sa ne ajute.
Ea face hainute dragute pentru copii,mamici si tatici, bentite, turbane, rochite, body-uri, tricouri, inclusiv perne - toate personalizare dupa preferinta.
Preturile difera in functie de varsta si marime. (fata de perna 25 lei; set body+fustita tutu 55-60 lei; bentite de la 7 lei; etc )
O parte din banuti sunt redirectionati catre noi, pentru ajutorul animalutelor.
Orice informatie de care aveti nevoie,va rugam sa ne scrieti. Pentru o buna gestionare a celor care comanda si pentru a ajuta animalele va rugam sa ne contactati intai pe noi pentru a ne spune ca doriti o comanda.
Mai jos aveti pagina ei, unde gasiti mai multe poze si mai multe informatii.

Dogs available for distance adoption!

oana Bodea a adăugat 2 fotografii noi în albumul Dogs available for distance adoption!
Dear friends! We are trying with big efforts to save, protect and offer a chance to a better life to as many stray dogs as possible, abandoned from the streets or from the public shelters! Some of the dogs that you will see in this album are part of adoption program of Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs from Finland! Hopefully this dog find a home very soon! You can also help by promoting them! Also, you will be informed if the dog will be adopted!The donations are an important thing in our work!Therefore, we are seeking sponsors for the dogs in our care. Distant adoption fee is 30 Euros. As a virtual adopter, you will send a monthly amount that helps us to cover the costs for them accommodation in shelter. In return, you will receive photos and updates with the dog that you adopted. More than that, you can and we encourage you to share the albums with the dogs that you adopted in order to promote them for adoption, if they are adoptable. Shuffle trough the albums and pick one (or more) dogs and become his sponsor. Help us to help them! Thank you kindly.
Ioana Bodea
BCR BANK BUCHAREST ROMANIA
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
paypal numbsoul71@yahoo.com!

corect

http://damadetrefla.com/nu-hainele-te-fac-doamna-nu-machiajul-te-face-frumoasa-e-vorba-numai-despre-atitudine-despre-educatie-caracter-despre-suflet-restul-conteaza-numai-pentru-oamenii-superficiali/

Fram pt toti

Bianca Mereuta în Ce le citim copiilor
Dragilor, acum cateva luni, un domn foarte entuziast m-a contactat pentru a-mi povesti cateva cuvinte despre un proiect special. Insa, pentru ca inainte de a va comunica voua informatii, le trec prin diverse filtre critice, mi-am luat un pic de timp pentru a-l studia si intr-un final i-am spus DA.
Nu suna minunat ca pornind de la binecunoscutul Fram, ursul polar, pe care noi l-am indragit in copilarie, niste oameni ambitiosi, clujeni de-ai mei, sa vrea sa creeze o intreaga lume?

Este extraordinar si, mai ales atunci cand gandurile si proiectele sunt dublate de munca asidura si de un produs final calitativ prin mesajul vizual si verbal transmise. Ei bine, Lumea lui Fram se deschide. 10 carti educative, cu mesaje potrivite pentru copiii nostri, carti lucrate in colaborare cu psihologi cu scopul de a le transmite valori reale puse in cuvinte si imagini mestesugite, vor veni spre noi. Acum sunt in publicare primele trei volume. Va invit sa sustineti acest proiect si sa aflati mai multe despre Lumea lui Fram de aici: - http://crestemidei.ro/Fram.
De asemenea, ma bucura nespus faptul ca am reusit sa creez o legatura intre echipa Lumea lui Fram si Asociatia Raul-Sebastian care, prin generozitatea coordonatorilor proiectului, va disloca 100 de pachete a cate trei carti fiecare ce vor fi donate de catre asociatie in perioada Sarbatorii Craciunului spre Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca.
Felicitari! Il asteptam pe Fram intre noi! Fram, hai si daruieste-te copiilor!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini