duminică, 11 decembrie 2016

Indiana Jones Rocks Petra with this Arabian Classical Remix! - The Piano...

Kung Fu Piano: Cello Ascends - The Piano Guys (Wonder of The World 1 of 7)

alt SOS dar in Iasi

Căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de tine şi de puţinul pe care eşti dispus să îl oferi. Dacă nu îţi permiţi încă să adopţi, dar totuşi vrei să-i vezi fericiţi, poţi trece oricând ai timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau Padocul din Tomeşti să le aduci ceva de mâncare (inclusiv pâinea este primită cu foarte mare entuziasm) sau doar sa îi mângâi. Ei sunt dornici de un strop de afecţiune şi atenţie :)

​Daca nu ai ajuns încă pe acolo, noi te​ așteptam sâmbătă, 17​ decembrie 201​6​ între orele 1​4​.00-1​6​.00 în parcarea Felicia Carrefour (Bularga) cu orice îți prisoseste prin casă: haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergenți, dezinfectant etc) medicamente ​ş​i hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos şi Padocul din Tomeşti.

Nu uita: poți face oricând o adopție! Nu vei schimba lumea, dar, pentru fericitul ales, ea va deveni cel mai frumos loc cu putință. Și îți va spune lucrul ăsta ție și alor tăi în fiecare zi din câte îi va da Dumnezeu. Cu reală dragoste, devotament și respect, pentru că nu-ți va cere niciodată ce nu-i poți oferi dar și-ar da oricând viața pentru prietenul lui.

Zgarda cu GPS pentru caini si pisici

How To Make a Cat Proof Christmas Tree!

surpriza zilei revederea cu Mos Craciun din Finlanda

azi la Romexpo, la IWA, am avut marea surpriza de a ma reintalni cu Mosul original, cel din Finlanda, dupa atatia ani
 https://www.facebook.com/IWA-Charity-Winter-Bazaar-212869368894687/?fref=ts
 https://www.facebook.com/IWA-International-Womens-Association-of-Bucharest-147614485288070/?fref=ts
impresionant
am fost si la targul cadourilor de craciun si la Antique Market
si pe acolo a trecut Mosu'

IWA

http://www.iwabucharest.ro/

nu ratati bazarul lor anual la Romexpo Duminica odata cu targul cadourior de Craciun

verificati periodic pagina iwa


María Dolores Pradera y Joaquin Sabina - Jugar por Jugar

IWA Christmas Bazaar 2014 in curand si cel de azi

SOS

Distribuiti! Invitati-va prietenii! Impreuna putem sa ajutam mai mult!
In adapostul Asociatiei Pro Animals Targu-Jiu se afla aproximativ 900 de caini, de la mic la mare. Sunt catei salvati din diferite imprejurari, salvati de la o moarte sigura, abandonati de stapani iresponsabili.....
In perioada de iarna, situatia este si mai grea datorita faptului ca este nevoie de mai multa mancare decat de obicei.
Oricine poate aduce hrana uscata, conserve, paine si orice se poate folosi la gatit ( mentionam faptul ca in adapost se gateste zilnic ciorbita in oale indistriale pentru puiuti, caini batrani sau cei aflati in recuperare).
Donatiile se pot lasa direct la adapost dar va rugam sa ne contactati inainte ,fie prin mesaj privat sau direct pe pagina event-ului. Toate donatiile vor fi postate pe aceasta pagina.

Daca insa doriti sa donati bani, puteti sa o faceti direct in contul asociatiei , noi vom cumpara hrana si vom posta poze cu facturile si sacii/conservele/painea etc.

 Asociatia pentru protectia animalelor Pro Animals Targu-Jiu Va multumim! Totodata va invitam sa vizitati pagina noastra Sterilizari Gratuite Caini&Pisici in judetul Gorj . Asociatia Pro animals desfasoara campanii de sterilizare inca din anul 2000, sterilizand pana in acest moment mii de animale in judetul Gorj. Ne-am dori sa vedem o implicare atat a iubitorilor de animale cat si a autoritatilor care, desi au parghiile si resursele necesare, prin actiunile pe care le desfasoara, nu dau dovada ca si-ar dori sa nu mai existe caini fara stapan. Din punctul nostru de vedere , o mana de voluntari, facem , de multe ori,mult mai mult decat este omeneste posibil, tinand cont de posibilitatile limitate.



SITUATIE URGENTA!
De trei zile ne confruntam cu o problema foarte grava si, desi am incercat toate variantele posibile, nu am reusit sa gasim o cale pentru rezolvarea ei!
Am primit o veste foarte trista, dar si alarmanta - organizatia germana care sustinea adapostul cu cea mai mare parte din mancarea necesara pentru cei peste 900 de caini pe care ii avem ne-a anuntat ca nu ne vor mai putea sustine luna aceasta, ceea ce este extrem de grav pentru ca avem nevoie lunar de 10 tone de mancare pentru cainii nostri! Situatia este incerta pentru lunile care urmeaza. Aceasta problema nu este absolut deloc usor de rezolvat, este una devastatoare pentru un adapost in care locuiesc atatea suflete si care nu stim daca vor avea hrana necesara in urmatoarea perioada.
Apelam la dumneavoastra cu speranta si incredere ca ne veti ajuta sa trecem peste acest impas teribil! Puteti dona hrana direct la adapostul Pro Animals sau o anumita suma pentru a putea cumpara noi. Rugam toti iubitorii de animale si sustinatorii nostri sa ne sprijine si sa fie alaturi de noi! Orice mic ajutor conteaza, atunci cand participa mai multi oameni la implinirea unui scop atat de mare ca acesta!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini