vineri, 27 ianuarie 2017

initiativa H&M

Adu hainele pe care nu le mai dorești, de la orice brand și în orice stare. Noi ne vom asigura că vor primi o nouă viață.

Nu lăsa moda să se irosească.

Nimic nu e prea găurit, uzat sau folosit pentru a primi o a doua viață. Nici șoseta desperecheată, nici rochia foarte uzată sau cearșaful rupt. Și totuși tone și tone de produse textile — care ar fi putut fi reutilizate sau reciclate — sunt aruncate împreună cu deșeurile menajere. Faptul că suntem una dintre cele mai mari companii de modă din lume implică o responsabilitate mare, acesta fiind motivul pentru care am lansat programul global de colectare a hainelor în 2013. Tu aduci hainele, noi le dăm un nou scop. Împreună putem închide circuitul modei.
 
Adu toate hainele nedorite în oricare din magazinele noastre.
 

Același articol vestimentar. Haine noi.

Noi considerăm că hainele merită ceva mai bun decât să ajungă în depozite de deșeuri. Așa că, pentru cea mai nouă inițiativă ecologică, am transpus două creații noi în 500 de piese unice — realizate în întregime din denim folosit. Deoarece din haine vechi se poate crea o modă fantastică.
 

Moda este reciclabilă.

Pentru toți iubitorii de modă ecologică. Descoperă aceste articole, realizate din 20 până la 30 de procente de fibre reciclate din haine colectate. Pentru asigurarea calității, în prezent nu se poate utiliza un procent mai mare. Dar noi investim în cercetare și inovare pentru a face posibil acest lucru, propunându-ne să atingem un procent mai mare în viitorul apropiat.
 

Iată cum funcționează lucrurile.

Lasă punga cu hainele nedorite la magazinul local H&M. Apoi este folosită logistica inversă pentru a aduce hainele în depozitele și punctele noastre de depozitare. Ulterior, partenerul nostru I:CO le va colecta și le va transfera la cel mai apropiat centru de sortare de-al său.
 
Acele haine colectate care nu pot fi distribuite ca bunuri second-hand vor fi transformate în alte produse, cum ar fi lavete pentru curățat și articole reciclate creativ. Sau vor fi măcinate și utilizate în industria construcțiilor sau în industria auto ca materiale pentru tapițat și izolat. Unele haine pot primi o nouă șansă ca fibre textile. Ele vor fi filate în fire textile și utilizate în noi produse H&M Conscious.
 
În acest proces, nimic nu se irosește. Metalele de la nasturi și fermoare vor fi, de asemenea, reciclate. Până și praful este întrebuințat. Va fi presat în cuburi care merg către industria hârtiei în calitate de coprodus pentru carton. Ultimul procent din hainele colectate vor fi arse și transformate în energie nouă.
 

Fiecare articol contează.

Împreună putem închide circuitul și astfel nu vom lăsa moda să se irosească. Adu toate hainele nedorite la magazinul local H&M – și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. Toate persoanele care reciclează vor fi recompensate.
 
H&M nu câștigă de pe urma hainelor predate. Veniturile din articolele colectate sunt donate unor organizații caritabile și sunt investite în inovare în domeniul reciclării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini