sâmbătă, 18 februarie 2017

25.02 atelier magia martisoarelor din lana

Încet, încet, pe negândite ne apropiem de primăvară și de primul ei vestitor, mărțișorul.Vă propunem în următoarele 2 weekend-uri o serie de ateliere în care vom învăța cum să facem cu propriile noastre mâini din cele mai diverse și diferite materiale, minunatele cadouri legate cu șnuruleț alb-roșu.
Harnici cum ne știți am început încă de pe acum pregătirile pentru aceste ateliere, avem de toate :): meșteri specialiști handmade și arts &crafts, lână, mărgele, vopseluri și hârtie specială, piele, pastă modelatoare, ace, șnururi, forme, ațe, cârlige, fermoare.

În 25 februarie organizăm un atelier arts&crafts împreună cu decorAdor. Ne vom deconecta și relaxa învățând cum să realizăm mărțișoare “animăluțe” din lână :). Lâna este unul din materialele preferate de către artiștii handmade din întreaga lume, din care se pot realiza diverse obiecte, de la bijuterii, mărțișoare, la obiecte de imbrăcăminte, până la obiecte de decor, în diferite forme și culori.

Pe parcursul celor 150 e minute, vom crea prin tehnica împâslirii animăluțe din lână, mărțișoare adorabile pentru fetițe, mămici și bunicuțe . Vom avea la dispoziție toate materialele necesare pentru învățarea acestei tehnici: lână colorată și accesorii. Pe scurt, la final veți fi încântați de rezultatul muncii voastre, mărțișoare pline de farmec și culoare, cadouri minunate de oferit celor dragi sau de purtat chiar de către dvs în prima lună a primăverii.
Atelierul va fi susținut de către Alexandra Ciofu, un meșter dedicat, pasionat de oameni și de meșterit, un copil mare care nu a uitat să se joace și care găsește bucuria în lucrurile mărunte din fiecare zi.

Înscrierile la atelier, se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723321150, până vineri, 24 februarie, ora 20.00. Rezervările vor respecta regula „primul venit, primul servit”.
Fiecare persoană participantă va decora doar un singur produs pe parcursul celor 150 minute ale atelierului.
Locul de desfăşurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45, Sector 2, tel: 0723 321150.
Vă așteptăm cu drag!


Interval orar: 11.00-13.30
Tarif: 50 lei/persoană. Dacă aduceți cu dvs o prietenă, atunci veți plăti împreună doar 90 lei. Dacă copilul dvs participă în intervalul orar al acestui atelier la Igloo Lego Club (https://www.facebook.com/events/172968189858564/) sau atelierul "Secretele celor 6 pălării gânditoare" (https://www.facebook.com/events/1174493139337652/), beneficiați de un discount special pentru cele două participări concomitente, și anume, 75 lei/echipă părinte+copil.
Grup maxim: 10 persoane
Vârsta recomandată: 15-99 ani :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini