APEL

Anna Lucretia Popovici a distribuit postarea publicată de Raluca Bosneaga.
5 ore ·
Raluca este un om frumos. Si cand spunem om frumos nu ne referim doar la buze carnoase,ochi migdalati si obraji imbujorati. Ne referim si la bunatate, caldura,compasiune si mai ales respect. Ea a ales sa respecte viata si lumea haotica in care ne invartim. A ales sa ajute acolo unde poate si unde este nevoie. A ales viata. Si pentru ea,si pentru oameni si pentru animale.
Acum noul ei proiect este despre suflete. Despre zeci de suflete de copil care au nevoie de o mana de ajutor, de un mentor, de o vorba buna.
Incearca sa educe si sa comunice, sa invete si sa ajute. Proiectul ei din scolile din Bucuresti se axeaza pe magie,culoare si voie buna. Dar mereu este nevoie de ajutor. Si ea nu este decat un om. Asa ca are nevoie si de ajutorul nostru. Stim ca aceasta pagina este dedicata animalutelor dar sufletele de copil sunt minunate. Asa ca haideti sa ii dam Ralucai o mana de ajutor. Orice donatie este binevenita. Este nevoie de materiale de lucru (margelute,fetru,panglici,ace, foarfece,nasturi si multe alte materiale ce pot fi utilizate pt lucru manual). Oricine doreste sa le ofere acestor copii o ora de recreere si educatie altfel, va rugam sa luati legatura cu Raluca Bosneaga pentru mai multe detalii.
Multumim in numele lor.
Raluca Bosneaga a adăugat 4 fotografii noi.
In cateva dintre scolile din Bucuresti se desfasoara un program al fundatiei Policy Center for Rroma and Minorities, menit sa vina in ajutorul copiilor din ghetourile bucurestene (Rahova, Ferentari). Scoala 141 din Rahova este cea de-a treia scoala in care s-a deschis un Club de Educatie Alternativa, club unde copiii vin in afara orelor de scoala si unde desfasoara activitati diverse (creative, recreative, educationale, remediale). Sunt extrem de multe de spus, insa povestile vor veni, probabil, cu alta ocazie.
Copiii au nevoie de ajutor pe mai multe planuri, insa postul de azi e despre o situatie concreta. Impreuna cu ei voi face un atelier de lucru manual, unde, pe langa dezvoltarea unor abilitati si a creativitatii, incerc sa ii invat si alte lucruri. Punctual, ne-am apucat sa facem coliere, brose etc pe care speram sa le putem vinde, ulterior. Copiii vor fi implicati in tot procesul, from creation to completion, ca sa zic asa. Vor exista consultari in ce priveste scopul final al unor astfel de sesiuni, investirea/ reinvestirea profitului, precum si vanzarea produselor rezultate. Speram ca la sfarsit sa putem sa mergem la film sau la muzeu sau sa facem orice alta activitate care sa le faca placere si sa le rasplateasca efortul.
Pentru aceasta, insa, e nevoie de un capital de inceput, iar ce avem acum la dispozitie nu este suficient. Asa ca apelez la voi, poate reusim sa strangem materialele de care avem nevoie.
Lista initiala arata cam asa:
- margele (mici, mari, lemn, sticla etc)
- accesorii margelir (capace, inchizatori, zale, lantisoare etc)
- ata colorata (pentru ciucuri)
- snur colorat
- clesti, foarfece, ace etc
- fetru colorat
- ata papiota, diverse culori
- panglica, diverse culori
- ace brosa
Cam de asta avem nevoie in acest moment. Pe masura ce vom reusi sa dezvoltam acest atelier, copiii vor vinde produsele si o parte din profit va fi reinvestita in materiale. Daca aveti sau stiti persoane cu ateliere (de coritorie) care pot ajuta, va rog sa ma contactati prin mesja privat.
Multumesc! <3 span="">

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

si in Sibiu se construieste 1 adapost si au nevoie de sprijin

de post

LISTA ASOCIATII/FUNDATII PROTECTIE ANIMALE