vineri, 17 martie 2017

vesti

Ilinca Macarie, Consilier Local Sector1, din partea USR a adăugat 3 fotografii noi.
1 oră ·
Azi am în mod special un motiv de bucurie. Proiectul de schimbare a organigramei poliţiei locale, care ne stătea de săptămâni ca o sabie deasupra capului, a fost picat în urma votului negativ din consiliu. Nu numai că ar fi urmat înscăunarea pe un post de director al unui urmărit penal, Treeroiu, care ar fi distrus adăpostul Odăi, pe care noi ne ambiţionam să-l reformăm, ci întreaga structură a poliţiei locale ar fi fost maltratata fără nicio noimă, ci doar cu efecte posibil negative. USR + PNL + PMP au dat vot împotrivă, ALDE +PSD vot pentru. UDMR a fost mixt.
Cu ajutorul lui Mihai Badea, căruia vreau să-i mulţumesc în mod special, Oliver şi cu mine am adus azi argumente pe oportunitate dar şi pe legalitate împotriva acestui proiect. Ataşez textul interpelării.
Mulţumim reprezentanţilor din partea asociaţilor de protecţie a animalelor, care ne-au ajutat pe partea de legislaţie şi promovare şi chiar au venit la şedinţele de consiliu să ne susţină: Claudiu Dumitriu, Dadau Andra Andreea, Marius Tanase, Marius Chirca
Şi desigur Manuela Mureşan şi Oliver Păiuşi <3 span=""> <3 span="">

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini