duminică, 2 aprilie 2017

mesaj Robi

www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
De-am avea toate zilele astfel ce bine-ar fi.
Cine a avut ideea "Scolii Altfel" a fost cu siguranta un om special. In cadrul acestui program Radu cel mai tanar dintre voluntarii nostri a reusit sa puna bazele unei actiuni care s-a finalizat azi.
Doamnele profesoare Andrei Iliana si Irina Brandusin au decis sa raspunda propunerii lui Radu de a le oferi copiilor din Scoala Gimnaziala nr. 98 si anume celor din clasele sase - sapte, posibilitatea de a vizita cateii din adapost, de a-i cunoaste, de a-i rasfata si mai ales de a intelege din ce motiv au ajuns aceste suflete sa traiasca aici.
Am avut mari emotii pentru ziua de azi dar reactiile copiilor au fost peste asteptarile noastre si speram ca multi dintre ei au inteles ca soarta cateilor depinde doar de noi oamenii.
Niciun caine nu e vinovat ca s-a nascut, niciun caine nu e vinovat ca a ajuns pe strada si cu toate aceastea ei platesc cu viata pentru vina oamenilor iresponsabili care-i abandoneaza si pe care nicio institutie nu-i pedepseste.
Ziua de azi a fost un succes si le multumim celor au facut sa fie astfel adica lui Radu, doamnelor profesoare, elevilor si desigur parintilor capiilor care au avut increde sa- lase sa vina intr-un adapost de caini.
Inca o data va multumim si va steptam cu drag oricand.
MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini