luni, 17 aprilie 2017

modificari la campania de sterilizari

Din motive independente de vointa noastra, suntem nevoiti sa facem aceste modificari la campania de sterilizare gratuita din orasul Buftea. Cu toate ca ni s-a sugerat in ultima clipa de a schimba data campaniei sau de a o anula, din respect pentru oamenii care au sunat si s-au programat, din dorinta de a ajuta animalele si oamenii si din respect pentru medicii si finantatorii acestor sterilizari - am decis sa mergem mai departe, facand aceste modificari.
Campania se va tine in zilele de 18 - 19 aprilie 2017 ( marti si miercuri ). Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste sterilizari, vor veni intre orele 7:30 - 9:00 in fata sediului ADP Buftea , str. Pepinierei, nr 7. Animalele vor fi transportate cu masina autorizata la cabinetul Center of Hope - respect life unde vor fi sterilizati si adusi inapoi in Buftea, la proprietari. Daca nu dispuneti de mijloc de transport, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0730.453.613 sau 0727.042.942 si vom veni acasa la dvs sa va luam animalutele sau sa va ajutam sa le prindeti de pe strada.
Prioritare sunt femelele !

Va multumim pentru intelegere si va asteptam in numar cat mai mare, doar impreuna putem rezolva problema animalelor abandonate si a stoparii inmultirii acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini