joi, 21 septembrie 2017

acum festival in parcul National

A- V- a EDITIE A " FESTIVALULUI DE BUN MUST.. SI PASTRAMA DUPA GUST! " weekend-ul acesta!!
" Ca sa simti al Toamnei gust,
La Pastrama sa-i dai Must!
Si in cana, si-n pahar,
Mustul e al Toamnei dar..."

Show de zile mari in Parcul National din Capitala weekend-ul acesta!!
DESPRE PASTRAMIOARE, MUST SI GUSTUL TOAMNEI ! va fi vorba saptamana aceasta, in perioada 21 Septembrie - 24 Septembrie, de joi pana duminica, in PARCUL NATIONAL din Capitala.
Mustul si Pastrama vor da startul celei mai mari petreceri din Bucuresti!
La "FESTIVALUL DE BUN MUST SI PASTRAMA DUPA GUST" din perioada 21 - 24 Septembrie, de joi pana duminica, organizatorii s-au pregatit cu cantitati uriase de struguri ce vor fi storsi la fata locului, si cu tone de pastrama aromata, care va fi gatita in toate formele.
Pastramioarele fripte-n jar, pe funduri de lemn, ce vor face pereche cu bardacutele cu must proaspat stors, si cu oameni frumosi adunati laolalta, aceasta este reteta ideala a unei zile frumoase tomnatice, aceasta este atmosfera cu care sunteti asteptati in PARCUL NATIONAL timp de patru zile, sa serbam cum se cuvine venirea Toamnei si culesul roadelor.
Evenimentul inedit va asteapta cu un spectacol de toamna de calitate, unde mustul va fi stors in mod traditional intr-un lin autentic, iar strugurii zdrobiti in picioare de fete imbracate in costume romanesti, acompaniate de taraf autentic de lautari. Nu va lipsi nici ZEUL BACHUS care va da startul acestui spectacol, iar show-ul gastronomic va fi la inaltime cu berbecut la protap, taur la protap, vitelus la protap si un ceaun urias in care se va pregati o tona de pastrama!
La un astfel de festin, pe gratare vor sfarai pastrama, carnatii de Plescoi, micii, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu must si vin, si de ce nu si bere.
Nu vor lipsi nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene sau pâinea coaptă în cuptor. Pentru ca festinul culinar să fie complet, comercianţii vă mai oferă şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, , toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a ne infrupta din ele.
Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini