Postări

Se afișează postări din februarie 13, 2017

AGAO: Día Europeo de la Opera en Pamplona. CORO "PREMIER ENSEMBLE" de ...

Imagine

Dinant Belgium

Imagine

Funny cat hunts bird misses jump falls and into water

Imagine

Funny cat hunts bird misses jump falls and into water

Imagine

Independent cat gets food and burglar caught on camera when cat climbs i...

Imagine

Lauftraining

Imagine

Adele - Water Under the Bridge [Lyrics]

Imagine

*MANHÃ DE CARNAVAL*

Imagine

Piensa en mi ~ Luz Casal

Imagine

Dogs Singing MUST SEE Compilation | Funny Dogs never fail to make us happy

Imagine

BAFTA: 'Son of Saul', desemnat cel mai bun film străin – AGERPRES

BAFTA: 'Son of Saul', desemnat cel mai bun film străin – AGERPRES: Filmul ungar 'Son of Saul', regizat de Laszlo Nemes (foto, mijloc), a câștigat duminică seară, la Londra, premiul pentru cel mai bun film străin la gala Academiei britanice de film, relatează EFE.

BAFTA: Damien Chazelle a obținut premiul pentru cel mai bun regizor – AGERPRES

BAFTA: Damien Chazelle a obținut premiul pentru cel mai bun regizor – AGERPRES: Regizorul american Damien Chazelle a primit duminică seară, la Londra, premiul BAFTA pentru cel mai bun regizor pentru filmul 'La La Land', relatează EFE.

Adele Emotional Tribute to George Michael at Grammy 2017 Full Video [ HD]

Imagine

Lista completă a câștigătorilor ediției din 2017 a premiilor Academiei britanice de film – AGERPRES

Lista completă a câștigătorilor ediției din 2017 a premiilor Academiei britanice de film – AGERPRES: Producția americană 'La La Land' a triumfat duminică-seară la premiile Academiei britanice de film, obținând nu mai puțin de cinci dintre cele 11 premii pentru care a fost nominalizată și consolidându-și statutul de favorită la Oscaruri. Iată lista completă a câștigătorilor premiilor BAFTA din 2017.

A murit jazzmanul Al Jarreau – AGERPRES

A murit jazzmanul Al Jarreau – AGERPRES: Jazzmanul Al Jarreau, câștigător a șapte premii Grammy, a murit duminică, la vârsta de 76 de ani, a anunțat managerul său, Joe Gordon, citat de agențiile de presă internaționale.

DOCUMENTAR: Cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy – AGERPRES

DOCUMENTAR: Cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy – AGERPRES: La 12 februarie 2017, este programată ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, ajunse la ediția cu numărul 59.

BAFTA: Ducesa de Cambridge le-a dat starurilor de la Hollywood o lecție de strălucire (presă) – AGERPRES

BAFTA: Ducesa de Cambridge le-a dat starurilor de la Hollywood o lecție de strălucire (presă) – AGERPRES: Ducesa de Cambridge le-a dat starurilor de la Hollywood o lecție de strălucire la Oscarurile britanice, deși a participat pentru prima data la gala premiilor BAFTA, relatează people.com.

istoria Sante devenita Remedio

am avut in cartier o farmacie minunata cu multe promotii si cadouri (perne, pilote, carucioare etc) dar a disparut dupa o vreme de stat in inventar si a reaparut sub alt brand Remedio
farmacistele povesteau ca farmacia Sante a apartinut unor tipi, unul in varsta si unul tanar care a decedat intr-un accident, unul de ocupa cu farmaciile, iar celalalt cu depozitul
apoi farmacia a fost preluata de Remedioa, din Ardeal - mai precis din Deva

18.02 nu uitati de colecta Monei Semeniuc

detalii pe FB
in parcare la Auchan Titan ca de obicei

apel

Se apropie primavara...e frumos, cald, natura renaste...din pacate, si purecosii/viermisori care supara traiul animalutelor, fie ele si numai de casa. Trebuie intervenit din timp pentru a nu le da ocazia sa se inmulteasca.
Avem o Gasca de 36 suflete din care 35 (scumpul nostru Van Damme - Toni pleaca la casuta lui pe 24) vor trebui deparazitate intern/extern. Costurile estimative sunt imense ... peste posibilitatile noastre financiare.
Intern:
- Drontal (necesita rapel la 2 saptamani): 15 euro per cutie de 6 pastile * 17 cutii (inclus rapel) = 255 euro
- Milbemax (fara rapel) cu gama mai larga de actiune: 15 euro cutie de 2 pastile * 20 cutii = 300 euro
Extern:
Stronghold caine 20-40 kg (240 ml) din care extragem cu seringa cantitatea necesara per pisica 35 euro/cutie cu 3 pipete * 8 cutii = 280 euro
Orice contributie, cat de mica, conteaza.

Sping it's coming...it's nice, warm, the nature reborning...unfortunatelly, also fleas and worms who disturb the animals life, …

la film si campanie adoptie catei in Baneasa Mall

alerta seism

Am primit, vă trimit...


Numai pentru cei din tara si numai pentru cei interesati: Institutul pentru Fizica Pamantului a pus la dispozitie, experimental si gratuit un program de alertare pentru seisme mai mari de 4,5. Il folosesc de putin timp si functioneaza, chiar si pentru cutremure cu intensitati mai mici. 
alerta.infp.ro

evenimente 4-5.03.

targ la Hilton de martisor

si Seconad Chance yard sale cel mai probabil la Readers cafe in Metropolis

yard sale-uri 25-26.02

in Lente pe 25.02 (doar o zi)

in J.Pot 25-26.02

NU UITATI DE EXPO FELINA SOFISTICAT

Asociatia Felina Sofisticat a adăugat 22 de fotografii noi.5 februarie la 20:20 · Pe 1-2 aprilie, hai sa vedem pisici de exceptie! Pana o sa venim cu informatii noi, sa ne uitam la o parte din pisicile prezente la editiile trecute si sa ne minunam de frumusetea lor.

SOS PT CAMPANIA DE STERILIZARI

Negrutu Ozi cu Lula Si Budu.
9 februarie la 19:03 · Focșani, Județul Vrancea · Atentie Focsani !Pentru a realiza o noua campanie de sterilizari gratuite (22-23 feb) avem nevoie de ajutorul vostru.Daca puteti cumpara cate ceva din lista de mai jos sau ne puteti ajuta cu banuti noi vom fi rescunoscatori,sterilizarea in masa este singura solutie pentru a nu mai exista caini/pisici pe strada.
- 15 pachete mari de servetele umede
- 15 pachete role de prosoape de bucatarie
- 2 sapunuri lichide
- 1 domestos
- 30 de sticle de apa plata de 0,5 l
- 2 sticle de apa plata de 5 l
- suc,cafea,pahare de unica folosinta
- cazare/mancare))).
Multumim anticipat.

SOS!

Adapostul Biby &Friends6 februarie la 02:21 · Dear Friends,
My boyfriend and I have a dream to help the suffering dogs of Odobești, our region of Romania.
We currently have 60 animals(dogs and cats )in our care but with your help we can do more .
Our Local Authority is not sympathetic to the plight of stray and unwanted dogs in this region.
The conditions in the Public Shelter are among the worst in Romania. This winter we have seen dogs die of cold in their pens, they die of disease all the time and after fourteen days are killed anyway by the management in the most brutal and barbaric ways.
We are both employed,my boyfriend is a dentist and i am a teacher so we will NOT be living from the donations , every euro will be spent on building a new and safe shelter for these poor suffering souls. There they will be cared for by us in a responsible and humane manner, vaccinated against disease and adoptions sought to other European countries , although we would hope in time ,…

idei proiect

Imagine
Tudor - Tim Ionescu23 ore · Pentru că nu a fost redat interviul în totalitate, reiau aici ideile transmise pentru #StrategiaPentruAnimale :
Pentru animalele fără stăpân : prevenția abandonului - #sterilizare - capturare cu minimum stres posibil - transformarea adăposturilor în #CentreDeAdoptie - adopții - utilizarea animalelor în scopuri sociale, educaționale, #terapie (etc.)
Pentru cetățenii care au animale de companie "#pets" : #PolitiaAnimalelor - #SMURV - #educație civică și chinologică - centru educațional de tip fermă - #Delta Lacul #Văcărești - Grădina