Postări

Se afișează postări din februarie 16, 2017

John Barry "Born Free"

Imagine

TEATRU ROMÂNESC ÎN IMAGINI: (''O noapte furtunoasă'', 1966) – AGERPRES

TEATRU ROMÂNESC ÎN IMAGINI: (''O noapte furtunoasă'', 1966) – AGERPRES: Comedia ''O noapte furtunoasă'' de Ion Luca Caragiale, în regia lui George Rafael, a avut premiera, la Teatrul ''Constantin I. Nottara'' din București, la 1 decembrie 1966. Ion Dichiseanu (rolul lui Chiriac), Mihai Ioniță (Spiridon), Ștefan Iordache (Rică Venturiano), Dan Nicolae (jupân Dumitrache), Mariana Oprescu (Spiridon), Melania Cîrje (Zița), Sandu Sticlaru (Nae Ipingescu), Liliana Tomescu (Veta), sunt o parte dintre actorii care au jucat în piesă, potrivit cimec.ro.

Fotbal: Un cântăreț din Nicaragua, pe nume Luis Enrique, confundat pe Twitter cu antrenorul Barcelonei – AGERPRES

Fotbal: Un cântăreț din Nicaragua, pe nume Luis Enrique, confundat pe Twitter cu antrenorul Barcelonei – AGERPRES: Cântărețul nicaraguan Luis Enrique a fost confundat pe Twitter cu antrenorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, care poartă același nume, relatează EFE.

MY "FREE" TIME

Imagine

Husky Dog Babysitting | There's nothing greater than Dog and Baby

Imagine

Golden October - Pavel Panin

Imagine

My Forever

Imagine

My Forever

Imagine

" DESTINY "

Imagine

" DESTINY "

Imagine

Yakuro × Witched Dance

Imagine

Yakuro × Witched Dance

Imagine

Yakuro × Witched Dance

Imagine

RAR: Amenzi de peste 200.000 de lei pentru activități neconforme în 82 de service-uri auto din București – AGERPRES

RAR: Amenzi de peste 200.000 de lei pentru activități neconforme în 82 de service-uri auto din București – AGERPRES: Peste 80 de service-uri auto din București au fost sancționate recent de inspectorii Registrului Auto Român (RAR), valoarea amenzilor depășind 200.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al instituției, transmis miercuri AGERPRES.

Fosila unei reptile de dinaintea dinozaurilor revoluționează datele despre evoluția sistemului reproducător al vertebratelor – AGERPRES

Fosila unei reptile de dinaintea dinozaurilor revoluționează datele despre evoluția sistemului reproducător al vertebratelor – AGERPRES: O fosilă neobișnuită descoperită în sud-vestul Chinei, ce înfățișează o reptilă marină cu gâtul foarte lung și purtând un embrion în pântece - care a trăit cu milioane de ani înaintea dinozaurilor - demonstrează că această creatură năștea pui vii, nu depunea ouă, au anunțat marți oamenii de știință chinezi, conform Reuters și AFP.

Revistele de moda pentru femei ale lunii Februarie 2017 pe blogul cu reviste :: Coperti, cadouri si pareri despre reviste si machiajul pentru iarna 2017

Revistele de moda pentru femei ale lunii Februarie 2017 pe blogul cu reviste :: Coperti, cadouri si pareri despre reviste si machiajul pentru iarna 2017: Afla de pe blogul cu reviste LIVING IN RO COLORS detalii despre revistele de moda pentru femei din editiile lunii FEBRUARIE 2017 si cadourile oferite de ele. Citeste mai multe despre machiajul pentru iarna lui 2017, pregatirile pentru Dragobete si Sfantul Valentin si descopera inserturile si frumoasele coperti cu vedete, precum si multe pareri si recomandari ale cititoarelor.

APEL

Imagine
Anna Lucretia Popovici a distribuit postarea publicată de Raluca Bosneaga.5 ore · Raluca este un om frumos. Si cand spunem om frumos nu ne referim doar la buze carnoase,ochi migdalati si obraji imbujorati. Ne referim si la bunatate, caldura,compasiune si mai ales respect. Ea a ales sa respecte viata si lumea haotica in care ne invartim. A ales sa ajute acolo unde poate si unde este nevoie. A ales viata. Si pentru ea,si pentru oameni si pentru animale.
Acum noul ei proiect este despre suflete. Despre zeci de suflete de copil care au nevoie de o mana de ajutor, de un mentor, de o vorba buna.
Incearca sa educe si sa comunice, sa invete si sa ajute. Proiectul ei din scolile din Bucuresti se axeaza pe magie,culoare si voie buna. Dar mereu este nevoie de ajutor. Si ea nu este decat un om. Asa ca are nevoie si de ajutorul nostru. Stim ca aceasta pagina este dedicata animalutelor dar sufletele de copil sunt minunate. Asa ca haideti sa ii dam Ralucai o mana de ajutor. Orice donatie…