joi, 16 februarie 2017

John Barry "Born Free"

TEATRU ROMÂNESC ÎN IMAGINI: (''O noapte furtunoasă'', 1966) – AGERPRES

TEATRU ROMÂNESC ÎN IMAGINI: (''O noapte furtunoasă'', 1966) – AGERPRES: Comedia ''O noapte furtunoasă'' de Ion Luca Caragiale, în regia lui George Rafael, a avut premiera, la Teatrul ''Constantin I. Nottara'' din București, la 1 decembrie 1966. Ion Dichiseanu (rolul lui Chiriac), Mihai Ioniță (Spiridon), Ștefan Iordache (Rică Venturiano), Dan Nicolae (jupân Dumitrache), Mariana Oprescu (Spiridon), Melania Cîrje (Zița), Sandu Sticlaru (Nae Ipingescu), Liliana Tomescu (Veta), sunt o parte dintre actorii care au jucat în piesă, potrivit cimec.ro.

Fotbal: Un cântăreț din Nicaragua, pe nume Luis Enrique, confundat pe Twitter cu antrenorul Barcelonei – AGERPRES

Fotbal: Un cântăreț din Nicaragua, pe nume Luis Enrique, confundat pe Twitter cu antrenorul Barcelonei – AGERPRES: Cântărețul nicaraguan Luis Enrique a fost confundat pe Twitter cu antrenorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, care poartă același nume, relatează EFE.

MY "FREE" TIME


Husky Dog Babysitting | There's nothing greater than Dog and Baby


Golden October - Pavel Panin


My Forever


My Forever


" DESTINY "


" DESTINY "


Yakuro × Witched Dance


Yakuro × Witched Dance


Yakuro × Witched Dance


RAR: Amenzi de peste 200.000 de lei pentru activități neconforme în 82 de service-uri auto din București – AGERPRES

RAR: Amenzi de peste 200.000 de lei pentru activități neconforme în 82 de service-uri auto din București – AGERPRES: Peste 80 de service-uri auto din București au fost sancționate recent de inspectorii Registrului Auto Român (RAR), valoarea amenzilor depășind 200.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al instituției, transmis miercuri AGERPRES.

Fosila unei reptile de dinaintea dinozaurilor revoluționează datele despre evoluția sistemului reproducător al vertebratelor – AGERPRES

Fosila unei reptile de dinaintea dinozaurilor revoluționează datele despre evoluția sistemului reproducător al vertebratelor – AGERPRES: O fosilă neobișnuită descoperită în sud-vestul Chinei, ce înfățișează o reptilă marină cu gâtul foarte lung și purtând un embrion în pântece - care a trăit cu milioane de ani înaintea dinozaurilor - demonstrează că această creatură năștea pui vii, nu depunea ouă, au anunțat marți oamenii de știință chinezi, conform Reuters și AFP.

Revistele de moda pentru femei ale lunii Februarie 2017 pe blogul cu reviste :: Coperti, cadouri si pareri despre reviste si machiajul pentru iarna 2017

Revistele de moda pentru femei ale lunii Februarie 2017 pe blogul cu reviste :: Coperti, cadouri si pareri despre reviste si machiajul pentru iarna 2017: Afla de pe blogul cu reviste LIVING IN RO COLORS detalii despre revistele de moda pentru femei din editiile lunii FEBRUARIE 2017 si cadourile oferite de ele. Citeste mai multe despre machiajul pentru iarna lui 2017, pregatirile pentru Dragobete si Sfantul Valentin si descopera inserturile si frumoasele coperti cu vedete, precum si multe pareri si recomandari ale cititoarelor.

APEL

Anna Lucretia Popovici a distribuit postarea publicată de Raluca Bosneaga.
5 ore ·
Raluca este un om frumos. Si cand spunem om frumos nu ne referim doar la buze carnoase,ochi migdalati si obraji imbujorati. Ne referim si la bunatate, caldura,compasiune si mai ales respect. Ea a ales sa respecte viata si lumea haotica in care ne invartim. A ales sa ajute acolo unde poate si unde este nevoie. A ales viata. Si pentru ea,si pentru oameni si pentru animale.
Acum noul ei proiect este despre suflete. Despre zeci de suflete de copil care au nevoie de o mana de ajutor, de un mentor, de o vorba buna.
Incearca sa educe si sa comunice, sa invete si sa ajute. Proiectul ei din scolile din Bucuresti se axeaza pe magie,culoare si voie buna. Dar mereu este nevoie de ajutor. Si ea nu este decat un om. Asa ca are nevoie si de ajutorul nostru. Stim ca aceasta pagina este dedicata animalutelor dar sufletele de copil sunt minunate. Asa ca haideti sa ii dam Ralucai o mana de ajutor. Orice donatie este binevenita. Este nevoie de materiale de lucru (margelute,fetru,panglici,ace, foarfece,nasturi si multe alte materiale ce pot fi utilizate pt lucru manual). Oricine doreste sa le ofere acestor copii o ora de recreere si educatie altfel, va rugam sa luati legatura cu Raluca Bosneaga pentru mai multe detalii.
Multumim in numele lor.
Raluca Bosneaga a adăugat 4 fotografii noi.
In cateva dintre scolile din Bucuresti se desfasoara un program al fundatiei Policy Center for Rroma and Minorities, menit sa vina in ajutorul copiilor din ghetourile bucurestene (Rahova, Ferentari). Scoala 141 din Rahova este cea de-a treia scoala in care s-a deschis un Club de Educatie Alternativa, club unde copiii vin in afara orelor de scoala si unde desfasoara activitati diverse (creative, recreative, educationale, remediale). Sunt extrem de multe de spus, insa povestile vor veni, probabil, cu alta ocazie.
Copiii au nevoie de ajutor pe mai multe planuri, insa postul de azi e despre o situatie concreta. Impreuna cu ei voi face un atelier de lucru manual, unde, pe langa dezvoltarea unor abilitati si a creativitatii, incerc sa ii invat si alte lucruri. Punctual, ne-am apucat sa facem coliere, brose etc pe care speram sa le putem vinde, ulterior. Copiii vor fi implicati in tot procesul, from creation to completion, ca sa zic asa. Vor exista consultari in ce priveste scopul final al unor astfel de sesiuni, investirea/ reinvestirea profitului, precum si vanzarea produselor rezultate. Speram ca la sfarsit sa putem sa mergem la film sau la muzeu sau sa facem orice alta activitate care sa le faca placere si sa le rasplateasca efortul.
Pentru aceasta, insa, e nevoie de un capital de inceput, iar ce avem acum la dispozitie nu este suficient. Asa ca apelez la voi, poate reusim sa strangem materialele de care avem nevoie.
Lista initiala arata cam asa:
- margele (mici, mari, lemn, sticla etc)
- accesorii margelir (capace, inchizatori, zale, lantisoare etc)
- ata colorata (pentru ciucuri)
- snur colorat
- clesti, foarfece, ace etc
- fetru colorat
- ata papiota, diverse culori
- panglica, diverse culori
- ace brosa
Cam de asta avem nevoie in acest moment. Pe masura ce vom reusi sa dezvoltam acest atelier, copiii vor vinde produsele si o parte din profit va fi reinvestita in materiale. Daca aveti sau stiti persoane cu ateliere (de coritorie) care pot ajuta, va rog sa ma contactati prin mesja privat.
Multumesc! <3 span="">

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini