duminică, 2 aprilie 2017

Incredible chocolate art

Finding Rover

Finding Rover

recomandare culinara

https://www.facebook.com/Placintissima/

ne-am cunoscut sambata la Sofisticat!

limonada grozava si "pufoasa"; tarta magnifica, etc

servire minunata! amabilitate maxima! de vis ....

miam miam

sa ajutam pisele salvate

My furry kids...all saved from the street.if you care and can help for food or vet bills,please donate at paypal: synnaradu@gmail.com

turnuri turnulete

https://dorinadanila.com/2017/03/22/turnuri-cu-ceas/

urmatoarea colecta Copacul cu haine

Următoarea acțiune va fi pe 1 iunie și e una specială, de data asta. Așteptăm copiii în grupuri organizate de grădinițe/școli sau de mână cu părinții să vină să doneze pentru alți copii aflați în nevoi.

Riki&Friends la Bucharest Pet Exhibition Romexpo 2017

cadou deosebit pt persoane speciale

Tania Bordianu
Cadoul
Vreau sa fac cadou lumina, pentru cei care vor sa vada.
Vreau sa fac cadou un sunet, pentru cei care vor sa auda.
Vreau sa fac cadou cuvinte, puntru cei care nu le pot spune.
Vreau sa dau in dar o zi, celui care nu o are...
Tania B.

Acestea sunt cateva randuri pe care le-am scris cu 2 ani in urma si de atunci am ramas cu dorinta de a ajuta si de a oferi celor de langa mine un sprijin.
Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
Accesul la educație pentru 180 de copii cu surdocecitate (combinație de deficiențe de văz și de auz).
Împreună suntem mai buni!
Doneaza aici: http://fundatiasense.galantom.ro/fundraising-pages/view…

preventie

Tot pe tema prevenției cancerului de col uterin: Campania Națională de Conștientizare privind Prevenția Cancerului de Col Uterin, „Protejează-i aripile”. Proiectul este dezvoltat de către Merck Sharp & Dohme România în parteneriat cu Institutul Național de Sănătate Publică: http://insp.gov.ro/index.php/campania-protejeaza-i-aripile
Prezentarea studiului "Atitudini și comportamente în prevenția cancerului de col uterin în România" - dr. Carmen Ungurean, Institutul Național de Sănătate Publica
Site-ul Campaniei: https://protejeaza-tedehpv.ro/

5-9.04 la magazinul Victoria targ

http://festivaluri-romanesti.ro/festivaluri/targ-de-florii


http://www.manufacturat.ro/events/easy-fair-de-florii/



http://www.romaniafashion.ro/easy-fair-de-florii-2017/

 http://metropotam.ro/evenimente/Easy-Fair-de-Florii-event0021485550/

campanie caritabila

http://extranews.ro/campanie-caritabila-incalta-si-tu-un-copil-de-pasti-distribuie-daca-nu-poti-sa-ajuti/


dramatic

Svetlana Sainsus a adăugat 3 fotografii şi un clip video.
#savedionisie Acest video este facut cu 1 min in urma.Mamica e inca aici .... Doamna Silvia Gaivas din Ocnitza nu mai are pe nimeni pe aceasta lume inafara de baiatul ei - Dionisie de 27 ani. ( fost politist in Otaci) Dionisie are cancer la cap...( gliom al emisferei creierului).... Salvarea lui vine la o clinica din Belorusia - operatia costa 12.000 euro.... Am in fatza pozele cu toate creditele acestei mame..., orice banca deja o refuza sa mai imprumute fiindca nu mai are ce pune in gaj...😢😢😢😢 Stiu ca cazurile copilasilor mici va sensibilizeaza cel mai mult...., dar totusi va rog enorm de mult sa incercam sa ajutam aceasta familie😢😢😢😢🙏🙏🙏🙏 Contul online il aveti aici pt donatii din orice colt al lumii cu orice card accesati acest link , tastati " doneaza" si alegeti modalitatea de donare comoda https://www.caritate.md/…/interventia-chirurgicala-ii-va-of…. Donatii prin paypal puteti face pe "Paypal@caritate.md".Din Republica Moldova puteti dona si prin sms Sms puteti trimite la nr 2910 pt abonatii Moldcell. Pt abonatii Unite la nr 9002 cu text " dionisie". Abonatii moldtelecom pot apela de pe fix 090009002 !! ( costul unui sms si apel e 45 lei si puteti trimite zilnic, nelimitat)😢🙏🙏🙏Eu nu ma pot linisti dupa vizita acestei mame... voi?😢🙏🙏🙏. https://www.youtube.com/watch?v=vzy62BmTDTY&feature=youtu.be

FII ÎNGER PENTRU UN COPIL,DE PAȘTE!

Maria Holtzhauser
FII ÎNGER PENTRU UN COPIL,DE PAȘTE!
1-Emilian,zece ani,36 la picior-încălțăminte sport
2-Andra,patru ani,adidași nr 26
3-Cornel,nouă ani,35 la picior,adidași și trening -înălțime 1,30m
4-Lorena,opt ani,1,20m,31 la picior
5-Marina,șase ani,28 la picior
6-Cristian,doi ani,18 la picior
7-Mariana ,6ani,29 la picior-pantofi
8-Mihai,cinci ani,28 la picior,îl adoră pe Spidermen
9-Andrei,patru ani,28 la picior,98 de cm
10-Ionuț,opt ani,1,28m 32 la picior-pantofi și trening de școală
11-Rodica,62 de ani,bolnavă psihic,căsuță pentru păpuși,dulciuri,papuci-36
12-Anais,doi ani-dulciuri și jucării
15-punguțe cu dulciuri pentru copiii din Soci-Bacău.
Mulțumim oameni-înger!

Putem ajuta

Dan Petcan - music video director a adăugat 4 fotografii noi.
Am mers la centrul de ecarisaj din Cornetu, langa Bucuresti, ca sa recuperez doi caini care imi sunt dragi, Bobita si Firicel. Stiam ca, daca voi merge acolo, nu o sa pot pleca cu inima usoara. Periodic, echipa de la centru primeste ordin de la primarie sa eutanasieze cainii care stau in adapost de mai mult de 14 zile.
Cand esti prins cu viata de zi cu zi, poti sa ignori foarte usor o situatie ca asta. Nu si daca ajungi sa ii privesti in ochi pe cainii de dupa gratii. Ca sa ii gasesc pe Bobita si Firicel, a trebuit sa vizitez toate custile. Unii veneau sa ii mangai, altii ramaneau descurajati intr-un colt, altii latrau spre mine, dar nu agresiv, ci ca si cand imi spuneau despre necazul lor. O catelusa alba, ciufulita, s-a lipit de mana mea. A fost atat de dornica de afectiune, incat m-a convins sa o aleg pentru adoptie. Nu stiu cum voi face, pentru ca nu pot sa adapostesc 3 caini. Totusi, nu am putut sa o ignor.
Pentru cei trei caini pe care i-am identificat, platesc 690 de lei ( 230 lei pe exemplar ). In pretul asta intra: sterilizare, vaccinare, deparazitare, cip de identificare.
Urmeaza sa ii iau de la centru peste 7 zile. Acesti caini nu vor fi omorati. Ceilalti, da.
Nu pot sa imi desprind din minte doi puiandri de 6-7 luni care ma priveau tristi; o catea alaptandu-si puii printre alti caini inchisi in cusca, un caine maro-portocaliu, de rasa, care imi tot lingea mana.
M-am hotarat sa platesc taxele de adoptie si pentru acestia. Problema este ca nu pot sa ii adapostesc pe toti.
Am nevoie de ajutor. Va intreb: este cineva dornic sa adaposteasca un caine care merita mai mult decat sa fie ucis dupa 14 zile lucratoare?
Daca vreti sa adoptati, va rog, contactati-ma prin mesaj, pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/dpetcan !

Eu voi plati taxele de la centru pentru orice caine va fi adoptat de voi.
Ma puteti ajuta si daca dati share pe pagina voastra, la acest mesaj. Va multumesc!
P.S.:
Nu cred ca sunt tratati prost cainii la acest centru ( pana la momentul eutanasierii ). Oamenii de acolo sunt decenti, dar isi asuma aceasta situatie nefericita. O dominisoara medic veterinar m-a condus la custile cainilor. Imi spunea ca are acasa 8 caini adoptati de aici. S-a bucurat, cand am ales si catelusa, la gandul ca mai poate fi salvat inca un caine de acolo.

super manusi

These gloves are a one step solution to your gardening tasks.
Available here: https://goo.gl/ahmG6c

Red Panda la V For Vintage 8-9.04.2017

Red Panda Romania şi-a schimbat fotografia de copertă.
Ediția cu numărul #18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Boulevard. Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.
În această primăvară celebrăm la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ți așadar ochelarii de primăvară și fii pregătit pentru Insta’stories și cele mai cool alegeri:
#contemporary: design românesc contemporan
Conectam și intersectăm designeri din industria creativă. Peste 100 de creatori atent selectați își expun colecțiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion
Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

#collection: vintage autentic
Peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.
#happening: shopping alternativ
Două zile dedicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.
#futuredesign: perspective noi
Îi susținem pe cei la început de drum pentru că au potențial. La V for VINTAGE dedicam un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. In sectiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații #youngdesigners
#specialguest
Laura Hîncu este designerul invitat special la Ediția #18. Colecția prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală.
#premiile V for Vintage #18
Beau Monde și Marie Claire premiază cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație.
Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

mesaj Robi

www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
De-am avea toate zilele astfel ce bine-ar fi.
Cine a avut ideea "Scolii Altfel" a fost cu siguranta un om special. In cadrul acestui program Radu cel mai tanar dintre voluntarii nostri a reusit sa puna bazele unei actiuni care s-a finalizat azi.
Doamnele profesoare Andrei Iliana si Irina Brandusin au decis sa raspunda propunerii lui Radu de a le oferi copiilor din Scoala Gimnaziala nr. 98 si anume celor din clasele sase - sapte, posibilitatea de a vizita cateii din adapost, de a-i cunoaste, de a-i rasfata si mai ales de a intelege din ce motiv au ajuns aceste suflete sa traiasca aici.
Am avut mari emotii pentru ziua de azi dar reactiile copiilor au fost peste asteptarile noastre si speram ca multi dintre ei au inteles ca soarta cateilor depinde doar de noi oamenii.
Niciun caine nu e vinovat ca s-a nascut, niciun caine nu e vinovat ca a ajuns pe strada si cu toate aceastea ei platesc cu viata pentru vina oamenilor iresponsabili care-i abandoneaza si pe care nicio institutie nu-i pedepseste.
Ziua de azi a fost un succes si le multumim celor au facut sa fie astfel adica lui Radu, doamnelor profesoare, elevilor si desigur parintilor capiilor care au avut increde sa- lase sa vina intr-un adapost de caini.
Inca o data va multumim si va steptam cu drag oricand.
MC

nu ratati Sofisticat

ieri am fost la  Romexpo la Sofisticat; am vazut-o si pe Candice; participau ROBI si GIA; aveau standuri GloryBox, Boketto (fost Nil) cu Sofia Paula si Laetitia, Catrioska, Farmina cu Matisse, Miau, Royal Canin, Maxi Pet, Purina, etc
tratatii la Placintissima (tarte, clatite, quiche, limonada, etc), camionul cu mancare
ffff frumos, recomand, nu trebuie ratat

in paralel se desfasura si Festivalul Bicicletei


apoi m-am oprit la second chance yard sale in complexul din zona Stefan cel Mare-Perla-Mega Image de unde mi-am luat multe chestii dragute, inclusiv role

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini