Postări

Se afișează postări din aprilie 29, 2017

travel

https://travel.kudika.ro/articol/travel/49566/destinatii-de-weekend-din-romania-unde-poti-imbina-distractia-cu-relaxarea.html?utm_source=9am&utm_campaign=crosspromo&utm_medium=sidebar?utm_source=9am.ro&utm_medium=link&utm_content=homepage-from-text&utm_campaign=crosspromo#


inceputul unui serial animat

http://adevarul.ro/entertainment/tv/cum-concepe-zero-serial-disney-mickey-mouse-7_5901d9525ab6550cb898a801/index.html

De geboorte van de pupjes van Gioia en Rambo

Imagine

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice: Olanda este o tara foarte prietenoasa printre altele, cu pasarile. Ratele se plimba peste tot, la fel si porumbeii sau pescarusii care sunt ...

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice: Olanda este o tara foarte prietenoasa printre altele, cu pasarile. Ratele se plimba peste tot, la fel si porumbeii sau pescarusii care sunt ...

merita urmarite azi

http://promoa3.antena3.ro/voi-cu-voicu-editie-29-aprilie/
editie cu Carmen Tanase

http://promoa3.antena3.ro/dincolo-de-stiri-29-aprilie/
editie cu Cristian Topescu si imagini cu Nadia

John Mayer - You're Gonna Live Forever in Me (Audio)

Imagine

recomandare tv

recomand serialul Safari difuzat Sambata dimineata ora 9 pe TVR2

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

Imagine

Istoria Parcului IOR (documentar)

Imagine

Walk in the shelter ( Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer I...

Imagine

SAFARI (REMI GAILLARD)

Imagine

ANIMAL PLANET (REMI GAILLARD)

Imagine

SUFLETELE CONTEAZA, ADICA OAMENII SI ANIMALUTELE, NU POLITICA!

Ilinca Macarie, Consilier Local Sector1, din partea USR
18 ore · Cine crede că politicile pentru protecţia animalelor sunt mai puţin importante, sau nu le acordă multă atenţie, se înşală. Nu mă refer la iubitorii dedicaţi, ci la cetăţeanul de rând care are problemele lui cotidiene.
Ei bine am observat că, dimpotrivă, această temă reprezintă o importantă miză politică. Întâmplător în USR s-au adunat mai mulţi iubitori de animale şi au avut iniţiative în acest sens. Una mai notabilă a fost proiectul de hotărâre locală al consilierului Manuela Mureşan, prin care se interzice dresura de animale la circ pe teritoriul sectorului 1. După câteva luni şi primăria capitalei doreşte să-şi arate latura sensibilă, în contextul tragicului accident de la Globus, şi aprobă un proiect asemănător semnat de ALDE-PSD. Proiectul consilierilor generali USR fusese depus dinainte pentru aprobare , fiind însă ignorat de aparatul primăriţei Firea.
Acum consilierii locali USR ai sectorului 1 au …

REVOLTATOR!

Laura Baban
16 ore ·
Petrica e prietenul meu. E nevăzător din naștere. Și, din păcate, Petrică locuiește în România. Să vă zic de ce ”din păcate”.
Deunăzi, Petrică avea de călătorit până la Sibiu. A găsit o firmă de transport, TRANS POLOSAM, din Iași, care avea un autobuz pe traseul ăsta. (Pe contul lor de pe autogari.ro scrie foarte frumos: ”Incepand cu anul 2003, echipa SC TRANS POLOSAM SRL asigura calatorilor sai un transport sigur, confortabil si civilizat cu autocare noi, elegante etc.”)
Petrică a sunat cu două zile înainte ca să-și rezerve biletul și a anunțat că va călători cu un câine ghid, căruia i-a rezervat de asemenea bilet. La telefon i s-a spus că e totul în regulă, să se prezinte la microbuz în ziua și la ora indicată, în Peco OMV.
Petrică locuiește în Pașcani, iar autobuzul pleca de la Târgu Frumos. Așa că a tocmit un om să-i ia cu mașina. La Târgu Frumos, de dimineață, pe la 7 și jumătate, Petrică și Maya s-au prezentat la autobuz. Când i-a văzut șoferul, D…

Chanel vs Schiaparelli, le noir et le rose

Imagine

Diana Vreeland: The Eye Has to Travel ful Documentary 2Oll

Imagine

"The Return" by Karl Lagerfeld - The Film

Imagine

Meet the woman who dresses Lady Gaga

Imagine

ajutati adapostul Odai

Mantzy
22 aprilie la 09:39 · LATER EDIT: share, băi, măcar atât.
Două consiliere USR de la sectorul 1 și-au pus în cap să se ocupe de adăpostul public de la Odăi. Deja au introdus un amendament în buget care prevede asigurarea unor bani pentru adăpost și propunerea a fost adoptată. Dar degeaba a fost adoptată propunerea, dacă nu sunt adoptați cățeii. Bugetul nu o să le cumpere nici o casă, nici fericirea.
Și aici (sper) interveniți voi. Dintre cățeii de la Odăi, eu am ales s-o promovez pe pitica asta. Din estimările celor de la adăpost, o să fie cam cât un chihuahua, perfectă de ținut și-n buzunar, darămite în orice casă. Din estimările mele, are cam 300 de grame de corp și vreo 3 tone de suflet.
Este foarte iubăreață, jucăușă și lipicioasă, perfectă de crescut un copil împreună cu ea, că tot vă ziceam acum câteva zile despre studiile conform cărora copiii care cresc cu căței sunt mai fericiți și mai sănătoși. Probabil știți deja cum cățelușele sunt mult mai afectuoase,…

SOS URGENT!!!! urmare accidentului de ieri cu pravalirea macaralei si a containerului soldat cu 1 deces

Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza a adăugat 5 fotografii noi.Este ingrozitor ce s-a intamplat!Ieri la 10:14 · Urgent!
Avem nevoie de ajutor!
In dimineata aceasta un container a cazut peste paznicul de la fabrica, Tudor. Din pacate acesta a decedat...nu vrem sa ne gandim de ce Universul lucreaza in modul acesta...insa este nebunie acolo...oamenii vor sa cheme hingherii sa ia si cateii (acum sunt 5, restul sunt la adapost).

Avem nevoie de ajutor cu foster, macar provizoriu, sunt doi masculi de talie mare, doua catele de talie mica si un baietel de talie mica. Nu mai vorbim de pisici....nu stim unde sa ne adresam si unde sa cerem ajutor si ce sa facem. Momentan suntem in stare de soc. Va rugam, o sugestie, un ajutor, o cazare, orice.....Daca reusim sa ii mutam, cainii mari trebuie neaparat adormiti ca altfel nu stau, deci alti bani....

contact pe facebook

Ceea ce se intampla este foarte trist!

Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza a adăugat 19 fotog…

Sighisoara tourist attractions and objectives are impressive

Plaza Real in Barcelona

Imagine

Poveste Valenciană. Episodul I

Smiley - De unde vii la ora asta? (Official video)

Imagine

File din Jurnalul Vieții – funcțiile SmartOm-ului

Vernisaj expoziție Gigi Căciuleanu la Teatrul Național București

Imagine

Povestim împreună: Moștrofonțul

Imagine

Eroi printre urși - Episodul 2

Imagine

Kiefer Sutherland "Even the dog sings better than me"

Imagine

Jack Thammarat - Tokyo Trip

Imagine

Lontano, lontano

Imagine

Toots Thielemans & Caetano Veloso - "Coração Vagabundo"

Imagine

Secret of Life - James Taylor

Imagine

Pudge the Cat - Memed

Imagine

Carmen Cuesta - You Still Don't Know Me

Imagine