Postări

Se afișează postări din iunie 10, 2017

Nek - Laura non c'è (Official Video)

Imagine

rugamintea Vagabonzilor Veseli

Imagine
Buna seara!
Avem o ocazie unica de a castiga 1000 de euro pentru construirea de acoperisuri in adapostul Vagabonzilor Veseli.
Suntem pe locul 2 si mai sunt 2 zile de votari. Daca ne mobilizam, chiar avem sansa sa castigam! De aceea va rugam frumos, ajutati-ne cu un vot, astfel:

- Click pe link
- pe ABSTIMMEN (votez)
- ANMELDEN (inregistrare pentru validare) fie prin contul FB, fie printr-o adresa email, apoi nume (Nachname), prenume (Vorname). Apoi click pe STIMME Speichern - votul se valideaza. Atat

Multumim anticipat!!!

https://www.vereinsvoting.de/smartlink.php?sortname=date&sortorder=desc&i_id=19544&page=2&item_id=25476&route=items%2F25476&m_id=313&lang=de_DE

Ne ajutati foarte mult daca trimiteti acest mesaj cat mai multor prieteni ca sa ne ajute si ei cu un vot! Multumim frumos!!!

The Word's Most Beautiful Classical Music In High Definition Video!

Imagine

tragic

Cristina Topescu8 iunie la 12:05 · O, Doamne, cum o putem ajuta pe Miriam ? Am citit si nu mai sunt om...
https://www.antena3.ro/…/o-jurnalista-din-romania-apel-disp…
http://miriam-followme.ro/life/te-rog-nu-ma-lasa-sa-mor/2283


SALMA HAYEK CANTANDO Y BAILANDO EN TV FRANCESA

Imagine

Salma Hayek Abierto Hasta el Amanecer ,From Dusk Till Dawn,Del crepúscu...

Imagine

Andrea Bocelli, Ariana Grande - E Più Ti Penso

Imagine

evenimente

azi si maine
yard sale la Centru si Love Yard Sale by Laura Bucur in noua locatie Coppers din Hristo Botev
Street Delivery
festivalul cireselor in parcul National fost 23 august
festivalul familiei in parcul Kiseleff
festivalul berii si vinilului in Barbu Vacarescu 

azi
colecta papica pt Azorica in zona fostului patinoar Flamaropol 11.30-13.30

maine
second chance yard sale in Readers cafe complex Metropolis zona Perlaamintiri

Imagine

povesti actualizate

Mamiiiii, vreau să-mi spui o poveste !  – Ce spui de „Scufiţa Roşie”? – Nu-mi plaaaace! Din cauza unei răsfăţate neascultătoare, vânătorul ar merita ani buni de închisoare. – Vânătorul a făcut ce trebuia, le-a salvat pe fetiţă şi pe bunică din burta lupului… – … încălcând Articolul 3 din Declaraţia Universală a Drepturilor Animalelor, care prevede că niciun animal nu trebuie supus actelor de cruzime. – Dacă o iei aşa, şi lupul din „Capra cu trei iezi” a încălcat legea… – Aici a fost încălcat Articolul 508 din Codul Civil. Capra nu trebuie compătimită, ci decăzută din drepturile părinteşti, pentru că a pus în pericol viaţa iezilor, prin neglijenţă. - Aceste legi sunt pentru oameni… - Dacă sunt legi pentru oameni, ar trebui aplicate în cazul mamei Scufiţei. Cum să-şi trimită fata singură, prin pădure? – Îţi voi citi „Cenuşăreasa”. – „Cenuşăreasa”? Ce făceau cei de la Asistenţa socială, în timp ce sărmana orfană se spetea muncind? Au făcut anchetă psihosocială? Au anunţat Protecţia copilului? …

Venetia altfel

"Dans Venise la rouge,
Pas un bateau qui bouge,
Pas un pêcheur dans l’eau,
Pas un falot." Musset
UNE VIDEO TRES COMPLETE VOUS FAIT VISITER VENISE http://surprise.ly/v/?ka-ZgwCX Kho:0:0:0:100

invitatie eveniment

Street Delivery 2017 este pariul carturesti.ro pentru weekendul care începe astă seară și se va încheia duminică, 11 iunie, cu concertul Next Ex, la București.


Street Delivery 2017 se desfășoară succesiv în șase orașe participante: București9-11 iunie |Timișoara16-18 iunie |Iași16-18 iunie |Cluj-Napoca17-18 iunie |Baia-Mare30 iunie – 2 iulie |Bacău30 iunie – 2 iulie.
Pariul este că organizatorii celei de a 12 a ediții a evenimentului manifest, Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din București, vor reuși să ne reîndrăgostescă de cele mai simple elemente, de la aerul curat, la verdele care ne este necesar și de care uităm să ne înconjurăm.
Ca în fiecare an, mașinile vor fi îndepărtate, iar străzile redate oamenilor. Invitatul special al acestei ediții este verdele natural, anunțat de numele “Grădini Posibile”. Câte grădini în forme variate vor fi prezente la București, pe strada Pictor Arthur Verona și adiacentele ei, în acest weekend? Să mergem să vedem.
Cel m…

Semnificatia simbolului @

Originile interesante şi nebănuite ale simbolului ''@'', pe care îl folosim cu toţii.
Simbolul @ (a-rond, „coadă de maimuţă”, „at sign – în engleză”), universal şi omniprezent în lumea Internetului de astăzi, are origini interesante şi nebănuite. Nu există un nume singular al acestui simbol, dar el a fost asociat cu imaginea unor animale şi în multe limbi are porecle nostime: - apestaart – în olandeză „coadă de maimuţă” - snabel – în daneză „trompă de elefant” - kissanhnta – în finlandeză „coadă de pisică” - klammeraffe – în germană „maimuţă atârnată” - kukac – în maghiară „viermişor” - dalphaengi – în coreeană „melc” - grisehale – în norvegiană „coadă de purcel” - sobachka – în rusă „căţeluş”
Înainte să fie folosit în adresele de email, simbolul @ nu era atât de cunoscut, de aceea a şi fost ales pentru adresele electronice. Dar de unde provine acesta? Cea mai veche formă cunoscută a acestui simbol datează din 1345, într-o traducere bulgărească a „Cronicii lui Constantin M…

video si brosura

După ce vizionaţi filmul, prezentarea şi broşura, vedeţi cum staţi cu mărunţişul ... Filmul: https://www.youtube-nocookie. com/embed/g_YuiPpIqeQ?rel=0%D7 %90%D7%99%D7%96%D7%94 Broşura: http://www.royalcaribbean.ro/

simbolul Frantei, cocosul galic

Imagine
Simbolul cocoşului galic al Franţei (în franceză, "le coq gaulois") este unul neoficial, dar încărcat de semnificaţii diferite, de la unele regaliste sau creştine, până la unele republicane, ţintind către originea străveche a poporului francez.

În vremea Imperiului Roman, Suetonius Tranquillus observa în lucrarea să "Vieţile celor 12 cezari," că în limba latină cocoşul (gallus) şi galezii (Gallus) purtau acelaşi nume. Se spune că la originea acestui simbol al Galiei, şi apoi al Franţei, se află această omonimie sau jocul de cuvinte permis de ea.

Zeul Mercur era adeseori portretizat alături de un cocoş, o pasăre sacră pentru celţii continentali. Iulius Cezar, în "De Bello Gallico," identifica unii zei veneraţi de gali folosind mai curând numele unor divinităţi române apropiate de aceştia. Astfel, potrivit lui Cezar, "Mercur" era cel mai respectat zeu din Galia. Istoricii sunt de părere că acest "Mercur" era, de fapt, zeul i…