Postări

Se afișează postări din iulie 1, 2017

SOS! CATEII DE PE LISTA MORTII! PRELUNGIRI .....

Rodica MiterURGENTA !!!!!!! SUNT CĂINI DIN MIHĂILEȘTI ACEI PE LISTA MORȚI !!!!!! NU MAI AU MULTE ZILI !!!!!! ADOPTAȚI FIECARE CATE UNUL SAU DOI !!!!!!!! NU VA ÎNTOARCEȚI SPATELE VA AȘTEAPTĂ SA VENIȚI !!! SA LE DAȚI SALVAREA !!!!!!!!! SHARE !!!, SHARE !! SHARE !!!!!
Ioana Bodea29 iunie la 15:18 · Save a life, adopt one of them!
Deathlist!! Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor - ASPA a adăugat 37 de fotografii noi.
29 iunie la 11:00 · Așa cum vă promiteam în postare precedentă, iată-i și pe ceilalți 37 de "supraviețuitori" din ASPA Mihailesti. Toți acești căței așteaptă să fie adoptați și să schimbe padocurile cu căminele familiilor. #oriceviațămerităoșansă

vesti bune pt iubitorii animalutelor

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21848058-primaria-capitalei-steriliza-gratuit-cainii-pisicile.htm

http://www.mediafax.ro/social/bani-din-bugetul-municipalitatii-pentru-sterilizarea-gratuita-a-tuturor-cainilor-si-pisicilor-care-nu-sunt-de-rasa-16520548


vesti bune de la Ilinca Macarie

Astăzi 30 iunie a mai a fost aprobat un proiect drag mie, care , deşi nu a fost iniţiat de USR, ci de Poliţia Locală a sectorului 1, a fost completat de către Manuela Mureşan şi mine cu ajutorul specializat al lui Claudiu Dumitriu, căruia îi mulţumesc.
Este vorba despre un proiect prin care câini selecţionaţi din adăpostul sectorului 1 urmează să primească un antrenament corespunzător pentru a putea deveni câini de terapie, dar şi câinii cu abilitaţi normale să poată fi socializaţi şi pregătiţi pentru viaţa de familie, în vederea facilitarii adopţiei.
Suntem convinşi că, cu antrenament specializat, aproape orice câine poate deveni un companion pentru o familie şi dorim să le oferim astfel o şansă acelor animale uitate în adăpost care nu au cunoscut interacţiunea cu oamenii îndeajuns.
Proiectul prevede printre altele:
- selectarea şi pregătirea, prin tehnici de dresaj specifice, a unui număr de maxim 10 (zece) câini fără stăpân, din cadrul Centrului Teritorial de Adăp…

ATENTIE LA BCR!

ATENTIE! BCR BLOCHEAZA (PT PROPRIA PROTECTIE, DAR LA CATEVA ZILE) CARDURILE FOLOSITE LA BANCOMATELE SUBUNITATILOR SALE DIN FERDINAND SI ROSETTI!!!! DAR NU FAC NIMIC PT REMEDIEREA PROBLEMEI (BLOCAREA BANCOOMATELOR IN SPETA) IN DECURS DE 1 SAPTAMANA SITUATIA RAMANAD NESCHIMBATA!

Song of Ocarina - Instrumental Music with Native Flutes

Imagine

Train - Angel in Blue Jeans (starring Danny Trejo & Hannah Simone)

Imagine

Talking Bengal cats on the beach! Rocket & Pixel at the seaside (Full HD)

Imagine

The Story of Keep Calm and Carry On

Imagine