Postări

Se afișează postări din septembrie 21, 2017

7-8.10.2017 Love yard sale by Laura Bucur

7 – 8 octombrie este următoarea ediție de toamnă Love Yard Sale. Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag se va desfășura, dacă vremea ține cu noi, tot în curte
Hristo Botev 25 Copper's

plimbari in Evora

METEO

Imagine

colecta Kola in 24.09.

Asa cum ne-am obisnuit, ultima Duminica a lunii ne aduce impreuna! Vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat, vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, boluri pentru mancare, cadite sau galeti pentru apa, patuturi din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie, solutii de dezinfectat sau orice considerati dumneavoastra ca este folositor!

Cei peste 400 de caini din grija noastra, calutii, magarusii, purcica, vacutel, taurii, capritele si berbecutul va vor fi r…

acum festival in parcul National

A- V- a EDITIE A " FESTIVALULUI DE BUN MUST.. SI PASTRAMA DUPA GUST! " weekend-ul acesta!!
" Ca sa simti al Toamnei gust,
La Pastrama sa-i dai Must!
Si in cana, si-n pahar,
Mustul e al Toamnei dar..."

Show de zile mari in Parcul National din Capitala weekend-ul acesta!!
DESPRE PASTRAMIOARE, MUST SI GUSTUL TOAMNEI ! va fi vorba saptamana aceasta, in perioada 21 Septembrie - 24 Septembrie, de joi pana duminica, in PARCUL NATIONAL din Capitala.
Mustul si Pastrama vor da startul celei mai mari petreceri din Bucuresti!
La "FESTIVALUL DE BUN MUST SI PASTRAMA DUPA GUST" din perioada 21 - 24 Septembrie, de joi pana duminica, organizatorii s-au pregatit cu cantitati uriase de struguri ce vor fi storsi la fata locului, si cu tone de pastrama aromata, care va fi gatita in toate formele.
Pastramioarele fripte-n jar, pe funduri de lemn, ce vor face pereche cu bardacutele cu must proaspat stors, si cu oameni frumosi adunati laolalta, aceasta este reteta ideala a…

7 octombrie ziua animalutelor la Butimanu

7oct butimanu ziua animalutelor
urmariti ev. pe fb.

targ vinil la Have a cigar in data de 23

vinil la have a cigar in 23; 3000 discuri din anglia urmariti ev. pe fb.