sâmbătă, 21 octombrie 2017

Perez Prado ‎A Proper Introduction To "Perez Prado The Mambo King" 2004 ...

nedreptate dar putem incerca sao indreptam ajutand

Doamnelor, domnilor, se pare că ei au învins. Nu m-am gândit niciodată să plec din România. Niciodată. Dar se pare că ăștia chiar trebuie să rămâna fără sursa lor de furt. Marcica Belearta Mononoke e bolnavă de scleroză multiplă. Primește de la Statul Român pensie de handicapat 39 de lei pe lună. Atunci când poate, scrie poezii. O editură a decis să îi publice poeziile. Din vânzarea cărții, prietena mea a avut un profit de 260 de lei. Azi a primit hârtii acasă că pensia ei de 39 de lei se suspendă pe 3 ani fiindcă a încasat ilicit bani din vânzarea cărții. Această țară a devenit prea greu de suportat. Atâta umilință, atâta scuipat, atâta jeg și abjecție sunt greu de îndurat chiar și pentru un om care își iubește țara. Mă declar complet înfrântă.
Later Edit. Deși în postul ăsta nu era vorba despre bani, ci despre exterminare, mulți ați întrebat cum o puteți ajuta concret pe Ioana:
Cont RON RO60RZBR0000060018720895
Cont EURO RO49RZBR0000060018720899

Cod swift RZBRROBU
Numele titularului de cont: Florescu Ioana Laura
Cont deschis la Raiffeisen Bank, Adresa: Strada Timotei Cipariu bloc T6, Blaj 515400
cont PayPal lauraioanal@yahoo.com

muzica

Chris Norman - I'll Meet You At Midnight,Living Next Door To Alice
https://www.youtube.com/channel/UCpfyLDqXXdfIItPZfCDXHYA
https://www.youtube.com/user/ElectricDisco1/videos
https://www.youtube.com/cha…/UC9hldQqZEMEyxhc6EXI7dWg/videos
https://www.youtube.com/user/1964delicious/videos

inversarea speciilor la victime

Shocking illustrations reveal how animals feel by switching them with humans: goo.gl/q8WoHs

si terapie cu animalute

https://www.kilocalorii.ro/sanatate/cel-mai-longeviv-medic-din-lume-ne-impartaseste-11-secrete-fiecare-dimineata-beau/

ajutor pt batranei

https://extranews.ro/doi-batrani-care-traiesc-intr-o-saracie-lucie-au-cerut-ajutorul-mai-marilor-bisericii-ortodoxe-romane-raspunsul-a-venit-scurt-si-clar-nu-sunt-bani/

articol

http://griotmag.com/en/white-man-in-that-photo/

unde se pot dona haine in capitala

http://www.oanaracheleanu.ro/recomandari/donezi-haine-bucuresti/

1 preot inimos are nevoie de sustinere

Preot Bogdan-Cristian Danu este la Asociația Casa Plină.
Dăruiește bucurie la zi de naștere!
Asociația Casa Plină serbează, sâmbătă, 21 octombrie 2017,orele 12.00, ziua de naștere pentru copiii nevoiași născuți luna aceasta.
Ca bucuria să fie deplină, avem nevoie și de sprijin. De cineva care să-i facă pe copii să se simtă bine de ziua lor.
Ne poate ajuta cineva pentru cei 9 copii?
www.asociatia-casa-plina.ro/doneaza
Tel 0763619189


NU UITATI CA MAI SUNT ZILE DE NASTERE DECI HAI SA CONTRIBUIM!

uite cum creste numarul celor care achieseaza la ideea de a-si dona ziua unei cauze

Nicoleta Neacsu
DONEZ ziua mea de naştere către fiul meu , Mihail!
Împlinesc fix 41 de ani ! Pe 11 Octombrie este ziua mea de naştere .
Celor ce îşi doresc să-mi facă cadou o floare, pentru că îmi sunt prieteni virtuali ori fizic,inclusiv pentru cei ce trecerea mea prin viaţa lor nu a fost în zadar, vă propun un gest diferit:
în schimbul cadoului vostru, faceţi o donaţie pentru Mihail (pentru operaţia care îi va schimba viaţa) în contul asociaţiei non-profit .
Asociaţia Mihail David Neacşu
RO79BTRLRONCRT0373960201 cont in lei RON
RO29BTRLEURCRT0373960201 cont in euro EUR.
Este felul în care puteţi face să răsară lacrimi de speranţa în ochii mei!
Ca orice femeie, ador florile şi cadourile, dar visul meu suprem la acest moment este să îmi văd copilul primind şansa la o viaţă fără
durere.
Evident, primesc gândurile voastre bune în continuare!

util

So many of you have been patiently waiting for Chapter 2 of The Dog Cancer Series and it is now available to watch for FREE here: http://bit.ly/PYPChapter2rh
In this chapter, we will be talking about the dangers of over-vaccinating our precious furry friends, and more. Tune in to watch now using the link above!

adoptii blanosi la Iulius Mall

TARG DE ADOPTII, 21-22 OCT, la Iulius Mall , s-ar putea sa fie ultimul, daca se raceste nu mai putem merge cu blanosii.

25.10.-12.11.2017 la MNHCVB

Cele mai frumoase cărți din România, ediția 2017, premiate pe 25 octombrie, de la ora 18.00, la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, București, pot fi admirate în expoziția organizată în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, deschisă până pe 12 noiembrie. Programul de vizitare este de miercuri, până duminică, orele 10:00 – 18:00.

Anul acesta au fost înscrise în competiție 220 de cărți, iar 10 dintre acestea vor fi premiate pe 25 octombrie.

În această ediție juriul a acordat trei noi premii: Premiul pentru CARTE DE ARTĂ, Premiul pentru CARTE DE FOTOGRAFIE și Premiul pentru DESIGN DE COLECȚIE, pe de o parte pentru a încuraja folosirea cărții drept mediu de expresie, iar pe de alta, pentru a promova importanța designului de carte în cazul cărților de tiraj mare. Premiul pentru tânăr designer este acordat de ICR și Centrul Național al Cărții și constă în susținerea unei deplasări și participarea unui artist la programul unui târg internațional de carte în străinătate. Cărțile selectate vor face parte dintr-o expoziție itinerantă în țară și în străinătate și, de asemenea, vor reprezenta România în competiția internațională de design de carte Best Book Design from All Over the World, Leipzig 2018.

Membrii juriului au fost: Lysiane Bollenbach (autor, designer grafic, director artistic și artist vizual), Alina Șerban (editor, curator), Timotei Nădășan (designer, artist, editor), Anca Adina Cojocaru (designer, artist), Alexe Popescu (designer grafic), Ramona Chirica (curator de ilustrație) și Patricia Teodorescu (artist vizual). Juriul a selectat anul acesta 50 de titluri finaliste, care vor fi prezentate în cadrul expoziției spectacol. Expoziția finală va fi deschisă publicului până pe 12 noiembrie, cu reprezentații săptămânale ale performance-ului.


Proiectul Cele mai frumoase cărți din România este primul și singurul concurs de design de carte din țara noastră, finalizat cu o expoziție itinerantă a celor mai frumoase cărți din România.

Proiectul a ajuns la cea de-a VI-a ediție anul acesta, multiplicându-și activitățile prin conferințe, ateliere, activități de stimulare a lecturii, întâlniri profesionale, activități de promovare pe site și facebook pentru tinerii artiști si cărțile lor, de multe ori, puțin vizibile publicului larg.

Proiectul a fost conceput pentru a genera un mediu de dezbatere pentru profesioniștii din lumea editorială, dar și pentru designeri, graficieni independenți și publicul larg, oferind un cadru de apreciere și o perspectivă internațională. Criteriul de bază în aprecierea designului de carte este raportul dintre conținut, formă și publicul-țintă căruia i se adresează cartea și adecvarea designului la tema cărții. Așadar, designul susține și încurajează lectura, o face plăcută. Designul face cartea lizibilă și atractivă în același timp.

Pe parcursul celor 6 ediții, peste 500 de cărți frumoase realizate de ilustratori / designeri români au fost expuse în cadrul unor expoziții și târguri de carte naționale, în București, Cluj, Iași, Timișoara sau Târgu Mureș și internaționale, în Frankfurt, Leipzig, Londra, Paris sau Stockholm. Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul proiectului - www.celemaifrumoasecarti.ro și pe pagina de Facebook.

Parteneri: Institutul Francez din București, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Institutul Cultural Român, Centrul Național al Cărții, Librăria Kyralina, Delegația Valonia-Bruxelles, Asociația Editorilor din România, Uniunea Editorilor din România, Ministerul Culturii, Galeria Posibilă, Clubul Ilustratorilor, Asociația Idioma, Asociația Da’DeCe, Asociația Colectiv A, UAD, UNARTE, Global Mindscape, Asociația K’arte, Minitremu, Librăria Habitus, Agressione GROUP, Sappi, GPO Graphics, Asociația Harap Alb, Radio France Internationale România, Radio România Cultural, Observator cultural, Cartepedia, Modernism, The Institute, Agenția de carte, Bookaholic, Revista Arta, Clubul Scriitoarelor, Liternet, Hyperliteratura, Copilul.ro, Igloo, Designist, Arhitext.

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi din București își propune – între altele - promovarea cărții și a scriiturii, în încercarea de a crea legături între trecut și prezent, între patrimoniu, educație și cultură.

Expoziția face parte din proiectul Cele Mai Frumoase Cărți concurs național de design de carte 2017, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

comentati la postarea din ziar

http://obiectivbr.ro/content/campania-de-eutanasiere-c%C3%A2inilor-maidanezi-%C3%AEnceput-iubitorii-de-animale-au-sesizat

expo la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, „LaPrintărie” și ISHOOT vă invită la vernisajul expoziției de fotografie „Mica lume mare”, care va avea loc la Muzeu în data de 27 octombrie 2017, de la ora 18:30.
Aflată la cea de-a IV-a ediţie, expoziția reuneşte lucrări din portofoliul a 40 de fotografi pasionaţi de fotografia macro & close up. Printurile sunt executate pe pânză de pictură canvas cu dimensiunile de 70/50 cm şi redau într-un mod supradimensionat detalii care nu se pot observa în mod obişnuit cu ochiul liber. Cele aproximativ 50 de lucrări surprind detalii din natură, vieţuitoare minuscule, precum și obiecte de dimensiuni mici, aduse la lumină prin tehnicile specifice fotografiei macro. Fotografiile vor rămâne expuse în cadrul Muzeului până pe data de 19 noiembrie 2017.
La vernisaj intrarea este liberă, urmând ca apoi expoziția sa facă parte din circuitul de vizitare al Muzeului.
Detalii: www.antipa.ro

recomand Guvernanta de psici si catei

e de incredere, responsabila, iubeste mult animalutele si se implica total

 https://www.facebook.com/Guvernanta-de-pisici-si-catei-123829541666631/

Marian Dragomir: “Au inceput procedurile legale de reducere a cainilor din municipiu. Ne-am asumat o masura legala, o ducem la capat!”

Marian Dragomir: “Au inceput procedurile legale de reducere a cainilor din municipiu. Ne-am asumat o masura legala, o ducem la capat!”: Comentarii comentariu

impresionant

https://www.brianshomeblog.com/2017/10/fond-farewell-sister-sascha-update-final.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

iata ca se poate....tot mai multe exemple

 acum Mirela Macovei isi doneaza ziua unei cauze

Donez ziua mea de naştere

Strângere de fonduri pentru St. Jude Children's Research Hospital iniţiată de Mirela Macovei · 

 Anul acesta, îmi voi sărbători ziua de naştere strângând fonduri pentru St. Jude Children's Research Hospital. Orice ajutor, oricât de mic, contează. Oferă-mi în dar o donaţie şi ajută-mă să ating obiectivul propus.

spectacol

Luciana Manole
Dacă știți copii internați la Centrul de Recuperare N. Robănescu din curtea Spitalului M.Curie, spuneți-le că duminică o să fim acolo cu cățeii de la Terapie Si Activitati Asistate De Animale Bucuresti. La ora 15:00 ne întâlnim în parcul din curtea centrului de recuperare. Ham-ham, woof-woof, ziua o să le fie mai frumoasă. Evident, vor fi acolo toți cățeii din echipa noastră

putem ajuta

Anda Murgu
Avem 3 catei cu probleme de comportament intr-o pensiune privata si in fiecare luna platim pentru ei 600 ron. Nu vrem sa-i punem pe lant, izolati, intr-un colt al adapostului, mai bine stau in aceasta pensiune fiecare intr-un padoc civilizat, cu acoperis, cu cotet calduros si cu cineva care se ocupa special de ei.
Luna asta chiar nu am reusit sa platim si nu avem nici un ban disponibil. Ne ajuta cineva cu aceasta suma ?

Paypal : sufletedragi@yahoo.com
Asociatia Suflete Dragi
RO15INGB0000999904256128 - ron
RO90INGB0000999904256136 - euro
SWIFT: INGBROBU

nevoi

Volunteer Hearts & Homes
Comunitate
Volunteer Hearts & Homes is getting ready for November with Animalute Fericite and alţi 29. In acest moment avem in foster catei de toate varstele... de la sugari si pana la seniori ce au ajuns la varsta de: 8-9 ani.
Toti au nevoie de mancare buna, sau chiar speciala (sugarii si seniorii care abia mai au dinti).
Lunar suma pentru mancare se ridica la 1600 Ron si am vrea sa ii strangem din timp pentru luna Noiembrie, putand apoi sa ne concentram pe plecarea celor 4 norocosi: Ronny, Blondy, Happy si Rita - si acolo costurile fiind destul de ridicate.
Daca ne puteti ajuta fie cu un sac de mancare, sau chiar cu 5 - 10 ron, noi vom fi foarte multumite.
Avem nevoie de:
1. Mancare Starter (bebelusi) - 2 * 3kg (160 Ron)
2. Mancare Senior - 1 * 12 kg (120 Ron - ne ajunge o luna si jumatate)
3. Puppy - 4 * 15kg (360 Ron - avem 6 pui cu varste intre 3-9 luni)
4. Mancare Darling adult - 14 * 15 kg (1008 ron).
Va lasam aici detaliile noastre daca doriti sa ajutati, sau ne puteti prin mesaj privat.
Avem doua saptamani sa strangem toti banutii - de aceea va rugam sa dati share cat mai des si mai departe
Paypal: volunteer.hearts.homes@gmail.com
IBAN: RO97RNCB0318004884650001 - Titular: Silvia Chirita

campanie binevenita

Royal Canin Romania şi-a schimbat fotografia de copertă.
#TakeYourCatToTheVet
Din grijă pentru pisica ta, mergi cu regularitate la medicul veterinar.
Share campaniei, #Cat2Vet, iar noi donăm 1kg de hrană pisicilor din adăposturi pentru fiecare distribuire a campaniei.

cumparatisau donati in beneficiul gradinitei Viperesti

SOS Gradinita Viperesti
·
Laura Deac a cumpărat bijuterii în valoare de 65 lei, bani ce vor fi investiți în materialele necesare copiilor de la Grădinița Vipereşti. Îți mulțumim pentru gestul frumos, Laura!

Fotografia postată de SOS Gradinita Viperesti.

colecta Monei Semeniuc AZI

Dragii nostri prieteni si iubitori de animalute , ca-n fiecare luna ,SAMBATA, 21.10.2017, va asteptam cu mic cu mare la colecta noastra de mancare pentru blanosii din Adapostul Care Salveaza Suflete al DOAMNEI Mona Semeniuc !
Locul este acelasi , in parcare la AUCHAN TITAN, intre orele 12 -18, RANDURILE 13-14.
Pentru cei ce nu pot veni , avem la dispozitie CONTUL BLANOSILOR :
RO55RNCB0089094450660001 TITULAR: Ioana Semeniuc LA BCR
CONTUL PAYPAL : monaioana.semeniuc@yahoo.com
VA MULTUMIM CA SUNTETI ALATURI DE NOI SI VA ASTEPTAM !

Help!

Am platiti 400 lei foster pentru cateii de la fabrica.
255 lei mancarea pentru caini si pisici.
25 lei am dat pe 1 sac de boabe pentru cateii din grija Alexandrei.
Mai trebuie sa strangem 200 lei pentru foster pentru cei doi catei de la garaj.
Este nevoie de mai multa implicare, din partea tuturor. Pe strada, la oras, la sate, in toate colturile tarii exista animale care asteapta ajutorul nostru, Sunt animale pe care le poti salva doar cu 5 lei/zi - trebuie sa vrei si sa ajuti!

de accesat

Can I please ask everyone in here to share the auction, the more people we reach the more we can make. I’ve paid for advertisement too so I’m hoping we raise lots of much needed cash ❤️❤️
https://www.facebook.com/support.the.misfits/posts/1968703070068382

Florin Buturugeanu are nevoie de banuti caci vine iarna si animalutele au nevoi

Fotografia postată de Alexa Delureanu. 
Florin are nevoie de noi cu adevarat! Orice suma e importanta, asa se strange...
Donatiile  il ajuta cu papa pentru animalute, va rog sa-l ajutati si voi!

SOS!!!

Angela Raluca Gavrila a adăugat 10 fotografii noi.
Ajutorrrrrrr! Cei 8 ciini luați pe data de 13.10.2017 ,și care sunt trecuți pe str Timisoara ,sunt ciinii din curtea REBU.Primarul psd sector 6 a vindut toate pământurile care mai erau nevindute pentru a se construi blocuri.
Ăsta s a intimplat și cu cei de la Rebu.
Pământul a fost vindut.
CIINII CARE AU PĂZIT CURTEA ANI DE ZILE AU FOST LĂSAȚI ÎN CURTEA INCHISA PINA CIND AU FOST CHEMAȚI HINGHERII.
Ci8nii se afla la mihailesti la adăpostul aspa .
Au fost luați pe data de 13.10.2017.
POATE ajuta cineva?AJUTOR! AJUTORRRRRRRRR! AJUTORRRRRRRRR! !!AJUTORRRRRRRRR! ! ! ! !

yard sale-uri azi si maine in multe locatii

la Ritul Bistro in piata Amzei colt cu Mendeleev by Second chance
in Centru
la Rendez-vouz Floreasca by Noi fetele

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini