marți, 13 martie 2018

APEL - CAMPANIE - in beneficiul animalutelor salvate&ingrijite de Ioana Bodea

Pe Ioana Bodea o cunosc de multi ani, fiindu-mi colega .... dar nu am stiut de la inceput cat de implicata este in problema protectiei animalutelor ....insa s-a ivit ocazia sa aflu ... dintre cati cunosc din domeniu....doar/tocmai ea m-a ajutat de fiecare data ...din proprie initiativa s-a oferit auzindu-ma ca am nevoie intr-o anumita conjunctura, desi se descurca din fonduri proprii/credite/donatii fara a avea asociatie.
Acum incepe sa isi construiasca 1 adapost pentru a-si muta cateii speciali/cu probleme/inadaptabili/greu adoptabili pe 1 teren aproape de casa fara vecini ... ceilalti avandu-i in foster ...
Colaboreaza pentru adoptii cu o cunoscuta asociatie finlandeza si cu 1 cabinet veterinar si mai stie persoane/asociatii de profil .... dar e pe cont propriu ....
Am rugamintea sa accesati pagina ei de Facebook si sa donati in conturile ei pentru mancarica si adapostul animalutelor.
Din putin se poate face mult!
Toti merita o sansa!
Multi m-au dezamagit, ea niciodata; ba din contra, de fiecare data a fost salvarea nesperata a momentului, solutia pentru sufletelele in nevoie. Aveti ocazia sa vizionati filmuletele cu ea pe contul ei. M-a ajutat cu o catelusa batrana, Baba, pe care nu o cunosteam, dar hingherii au saltat-o in fata mea de sf. Nicolae cu ani in urma .... si ne-am preocupat de recuperarea si gazduirea ei pentru restul vietii - o batranete linistita .... La fel si cu pisa Dorothea ... o tigrata minunata, prietenoasa, leita Daisy&Maisie ... Nu apelam la prietenii din domeniu dar majoritatea m-au dezamagit, doar ea a sarit cand nici nu mai aveam sperante/solutii, efectiv nu ma asteptam!
Pentru ea garantez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini