luni, 22 octombrie 2018

despre regina



Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este o legendă vie nu numai în Anglia, ci și în restul lumii. Suverana, care  a împlinit 92 de ani, este oficial monarhul cu cea mai lungă domnie, dar există și alte lucruri surprinzătoare în legătură cu Regina Angliei.
>
> Nu are nevoie de pașaport pentru a călători. Întrucât toate pașapoarte britanice sunt tehnic emise în numele reginei, majestatea sa nu are nevoie de un pașaport propriu.
>
> Știe cum să folosească o armă
>
>
>
> Această fotografie a fost făcută în timpul vizitei efectuate de către Regină la Centrul Național de Tir Surrey. Regina pur și simplu nu s-a putut abține să nu tragă atunci când a văzut această pușcă L85.
>
> A fost pe front în timpul celui de-al doilea Război Mondial. regina Angliei este singurul șef de stat care a fost pe front în timpul celui de-al doilea Război Mondial și este singura femeie din monarhia britanică care a făcut acest lucru. Regina s-a înrolat în Serviciul Teritorial Auxiliar de Femei la vârsta de 18 ani și a învățat astfel să conducă un camion militar, timp în care ea a învățat câteva lucruri importante despre mecanica auto, ceea ce ne conduce la următorul lucru surprinzător despre Regina Angliei.


>
> Regina este mecanic auto calificat
>
> Regina, care la vremea aceea era prințesă, nu doar a condus camioane în timpul celui de-al doilea Război Mondial, ci a și învățat cum să le repare singură.
>
> Are două zile de naștere Regina nu s-a născut de două ori, ci doar își sărbătorește ziua de naștere de două ori pe an, nu doar o dată ca noi, muritorii de rând. Deși Regina Angliei s-a născut pe 21 aprilie, ziua ei oficială este se sărbătorește la începutul lunii iunie, într-o sâmbătă, ocazie cu care are loc parada Trooping the Colours.
>
> Regina trimitea mail-uri dinainte ca Internetul să fie în vogă Regina a trimis primul s=83u e-mail în 1976, dintr-o bază militară. Ea a devenit astfel primul monarh din lume care a utilizat corespondența electronică.
>
> De-a lungul timpului a vizitat Canada de 22 de ori, Australia – de 18 ori, Noua Zeelandă – de 10 ori şi Jamaica – de şase ori. De asemenea, este primul monarh britanic care a vizitat China.
>
> Nu e străină termenului de ”photobomb”
>
> În timpul jocurilor Commonwealth din 2014, jucătoarea australiană de hochei Jaydee Taylor a postat pe Twitter unul dintre cele mai epice selfie-uri făcut vreodată, întrucât Regina s-a băgat și ea în cadru.
>
> Celebritățile se înghesuie ca să o cunoască Modele, actori de top, artiști și chiar și membrii One Direction, Regina i-a cunoscut pe toți. Și toți au venit la ea!
>
> Este primul șef de stat care a deschis 2 Jocuri Olimpice în două state diferite: Montreal 1976 și Londra 2012.
>
> Vorbește fluent franceza. Îi e utilă în vizitele oficiale și nu are nevoie de translator.
>
> În timpul domniei sale, SUA a avut 13 președinți, iar Vaticanul 7 papi. În 1952, când Regina a urcat pe tron, Harry Truman deținea președinția SUA, iar Suveran Pontif era Papa Pius al XII-lea.
>
> Regina a avut peste 30 de câini din rasa Corgi cât timp a domnit. Ultimul corgi a murit zilele trecute, la vârsta de 15 ani.
>
> Este primul membru al familiei regale care a fost răsplătit cu un disc de aur din partea industriei muzicale, după ce a vândut
10.000 de copii ale discului „Party at the Palace”.
>
>  Este preşedintele a peste 600 de organizaţii caritabile.

>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini