luni, 22 octombrie 2018

Erin the Cat (Princess): A New Case, Chapter 32

Erin the Cat (Princess): A New Case, Chapter 32: Welcome to the UK & Worlds BEST feline adventure! (Suitable for ages 12+) Chapter 32 Up in her office, Ms Harrie...

Judit Neddermann - 21 (Videoclip Oficial)


Huey Lewis And The News - The Heart Of Rock & Roll


Grandioso es Tú


Eternity - Vangelis (Migratory bird)


Argentine tango flash mob, Budapest, Westend (tango flashmob a la "Tango...


Go West - King Of Wishful Thinking (Official Music Video)


Tu in echilibru cu tine - o noua viziune a site-ului andreearaicu.ro


despre regina



Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este o legendă vie nu numai în Anglia, ci și în restul lumii. Suverana, care  a împlinit 92 de ani, este oficial monarhul cu cea mai lungă domnie, dar există și alte lucruri surprinzătoare în legătură cu Regina Angliei.
>
> Nu are nevoie de pașaport pentru a călători. Întrucât toate pașapoarte britanice sunt tehnic emise în numele reginei, majestatea sa nu are nevoie de un pașaport propriu.
>
> Știe cum să folosească o armă
>
>
>
> Această fotografie a fost făcută în timpul vizitei efectuate de către Regină la Centrul Național de Tir Surrey. Regina pur și simplu nu s-a putut abține să nu tragă atunci când a văzut această pușcă L85.
>
> A fost pe front în timpul celui de-al doilea Război Mondial. regina Angliei este singurul șef de stat care a fost pe front în timpul celui de-al doilea Război Mondial și este singura femeie din monarhia britanică care a făcut acest lucru. Regina s-a înrolat în Serviciul Teritorial Auxiliar de Femei la vârsta de 18 ani și a învățat astfel să conducă un camion militar, timp în care ea a învățat câteva lucruri importante despre mecanica auto, ceea ce ne conduce la următorul lucru surprinzător despre Regina Angliei.


>
> Regina este mecanic auto calificat
>
> Regina, care la vremea aceea era prințesă, nu doar a condus camioane în timpul celui de-al doilea Război Mondial, ci a și învățat cum să le repare singură.
>
> Are două zile de naștere Regina nu s-a născut de două ori, ci doar își sărbătorește ziua de naștere de două ori pe an, nu doar o dată ca noi, muritorii de rând. Deși Regina Angliei s-a născut pe 21 aprilie, ziua ei oficială este se sărbătorește la începutul lunii iunie, într-o sâmbătă, ocazie cu care are loc parada Trooping the Colours.
>
> Regina trimitea mail-uri dinainte ca Internetul să fie în vogă Regina a trimis primul s=83u e-mail în 1976, dintr-o bază militară. Ea a devenit astfel primul monarh din lume care a utilizat corespondența electronică.
>
> De-a lungul timpului a vizitat Canada de 22 de ori, Australia – de 18 ori, Noua Zeelandă – de 10 ori şi Jamaica – de şase ori. De asemenea, este primul monarh britanic care a vizitat China.
>
> Nu e străină termenului de ”photobomb”
>
> În timpul jocurilor Commonwealth din 2014, jucătoarea australiană de hochei Jaydee Taylor a postat pe Twitter unul dintre cele mai epice selfie-uri făcut vreodată, întrucât Regina s-a băgat și ea în cadru.
>
> Celebritățile se înghesuie ca să o cunoască Modele, actori de top, artiști și chiar și membrii One Direction, Regina i-a cunoscut pe toți. Și toți au venit la ea!
>
> Este primul șef de stat care a deschis 2 Jocuri Olimpice în două state diferite: Montreal 1976 și Londra 2012.
>
> Vorbește fluent franceza. Îi e utilă în vizitele oficiale și nu are nevoie de translator.
>
> În timpul domniei sale, SUA a avut 13 președinți, iar Vaticanul 7 papi. În 1952, când Regina a urcat pe tron, Harry Truman deținea președinția SUA, iar Suveran Pontif era Papa Pius al XII-lea.
>
> Regina a avut peste 30 de câini din rasa Corgi cât timp a domnit. Ultimul corgi a murit zilele trecute, la vârsta de 15 ani.
>
> Este primul membru al familiei regale care a fost răsplătit cu un disc de aur din partea industriei muzicale, după ce a vândut
10.000 de copii ale discului „Party at the Palace”.
>
>  Este preşedintele a peste 600 de organizaţii caritabile.

>

curiozitati despre ursi


Urșii sunt animale masive, care pot ajunge să cântărească peste 700 de kilograme. Datorită acestui fapt, există o preconcepție conform căreia aceste animale se mișcă greoi și sunt încete. Deși umblă destul de lejer atunci când nu sunt amenințate, ursul este foarte agil și poate ataca cu viteză atunci când vânează sau când se simte amenințat. Dacă ți se pare interesant ce citești, te invit să descoperi mai departe, câteva curiozități despre urși.                 
  1. Există doar 8 specii de urs în întreaga lume: ursul polar, ursul grizzly, ursul brun, ursul negru american, ursul panda, ursul buzat, ursul andin și ursul negru din Tibet.
  2. Spre deosebire de majoritatea mamiferelor, ursul poate percepe culorile.
  3. Ursul polar este cel mai mare prădător de pământ din lume, măsurând 2,8 m lungime și aproximativ 780 kg.
  4. Cel mai bine definit simț al ursului este simțul mirosului. De fapt, ursul are mirosul mai dezvoltat decât un câine sau, posibil, chair dintre toate mamiferele.
  5. Toți urșii polari care trăiesc în zilele noastre provin dintr-o singură femelă de urs brun care a locuit în Irlanda acu 50,000 de ani.
  6. Deși blana sa e albă, pielea ursului polar este neagră.
  7. Toate cele 8 specii de urs sunt omnivore, adică pot mânca și carne și semințe, fructe sau miere. Dintre acestea ursul polar consumă carne în cea mai mare a timpului, iar ursul panda este aproape exclusiv vegetarian.
  8. Ursul Koala nu este de fapt un urs. Koala face parte din familia marsupialelor.
  9. Oamenii nu pot consuma ficat de urs polar. Dacă un om mănâncă ficatul acestuia, va muri cu siguranță. Asta pentru că acesta conține o cantitate prea mare de vitamina A.
  10. Ursul polar are un nas atât de fin, încât îți simte prada pe gheață, de la o distanță de până la 32 kilometri depărtare.
  11. Ursul grizzly are o mușcătură atât de puternică încât ar putea cu ușurință să mărunțească o bilă de bowling.
  12. Cuvântul englezesc „bear” (tr. „urs”) face referire la „cel maro”. Acesta a apărut în evul mediu, când ursul avea altă denumire. Totuși, oamenii vremii credeau că dacă menționează numele animalului, acesta va veni, așa că evitau să îi zică pe nume, zicându-i „cel maro” („bear”).
  13. Un urs a luptat în al Doilea Război Mondial. Acesta a cărat proiectile pe front și a fost învățat să facă un salut militar.
  14. Președintele american Theodore Roosevelt a avut ca animal de companie un urs, în timp ce era în funcție. De fapt, de aici vine denumirea de „Teddy Bear” pentru ursulețul de pluș.
  15. Ursul brun este animalul național al Finlandei.

The Joy of Giving: When I bathe stray dogs (เมื่อผมอาบน้ำให้หมาจรรอบๆหมู...


Spitalul Monza: proiect social de intervenţii chirurgicale pro bono pentru cazurile de chirurgie cardiovasculară şi neurochirurgie

Spitalul Monza: proiect social de intervenţii chirurgicale pro bono pentru cazurile de chirurgie cardiovasculară şi neurochirurgie

Video Sanctuar pentru balene | Stiriletvr.ro - Site-ul de stiri al TVR

Video Sanctuar pentru balene | Stiriletvr.ro - Site-ul de stiri al TVR

Video Campionul unei mari iubiri

Video Campionul unei mari iubiri

Video Efectele telefoniei mobile

Video Efectele telefoniei mobile

Video Mașini de epocă

Video Mașini de epocă

Video Un portughez promovează România

Video Un portughez promovează România

Video Ochelarii minune

Video Ochelarii minune

Video În lumea celor care nu pot vedea

Video În lumea celor care nu pot vedea

Video Secretele unei fotografii perfecte

Video Secretele unei fotografii perfecte

Video Un monstru subacvatic

Video Un monstru subacvatic

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini