marți, 25 iunie 2019

CAMPANIE CARITABILA TABARA PT COPIII AMARATI

În perioada 18-24 august 2019 ne propunem să organizăm a treia ediție a unei tabere de vara pentru 50 de beneficiari din Brasov și satele din jur. Este o provocare mare! 
Anul trecut am dus 20 iar acum 2 ani 11. Voluntarii noștri lucrează în fiecare zi câte 8-10 ore cu acești copii proveniți din medii defavorizate și care, în cea mai mare parte, nu au avut parte vreodată de o tabără dedicată lor.

Care este scopul proiectului?
În urma desfășurării acestei tabere, copiii din mediile defavorizate vor avea posibilitatea alături de voluntarii noștri de a-și însuși abilități, competențe noi precum cele lingvistice, artistice, de comunicare dar si distractie, drumetii si rasfat etc.

Cui donez?
Celor 50 copii proveniți din medii defavorizate, familii monoparentale ș.a. care petrec două ore după terminarea școlii în centrele de zi Diaconia si nu numai.
Prezența lor într-o tabără ar fi, probabil, cea mai frumoasă experiență din viața lor organizată în ultimii ani de Asociația Kastel.
Alături de noi este și Decathlon Brașov care în ultimii ani ne-au pus la dispoziție echipamentele pentru camping și jocuri.

De ce să donez?
Copiii care vor participa în tabără sunt lipsiți de mijloace materiale minime. Prezența lor într-o tabără le va întări încrederea în sine, în perspectivele de viitor alături de comunitatea locală. În plus, comunitatea locală va avea de beneficiat pe termen lung datorită integrării mai ușoare a acestora.

Unde donez?
https://www.facebook.com/donate/466927857411512/?fundraiser_source=messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini