joi, 24 iulie 2008

Apel Adoptie

Va amintiti de Pinochio, Bella, Camy si de motanelul negru ? Au in continuare nevoie de ajutorul dvs. Necesita atat ajutor financiar, fiind vorba de datorii de aprox.6oo ron pt ingrijirea lor medicala, cat si de gazduire.
Pinochio a fost externat.E un catel dragalas, sufletist, jucaus, prietenos, "mamos" in ciuda rautatii si inconstientei unor oameni din cauza carora va ramane cu sechele(inca o gaura la nas, urechiusele si codita fara varfuri)....Totusi spera sa fie primit si el intr-o familie; sigur isi are locul intr-o casuta....
Camy este si ea o catelusa prietenoasa, jucausa, dornica sa apere o familie si o curte; pastreaza inca o dunga albastra peste firele operatiei de pe spinare, dar este optimista si vrea ACASA !
Acestia stau intr-o curte alaturi de alti prieteni necuvantatori de toate dimensiunile si culorile asteptand zana cea buna sa-i repartizeze intr-un nou camin pt o viata mai buna ! Mai merita o sansa.......Printr-un noroc au fost salvati; s-au insanatosit; actualmente sunt vaccinati si deparazitati si va asteapta !
Nu uitati:NICAIERI NU-I MAI BINE CA ACASA; de aceea toti avem nevoie de o casa (atat noi cat si acesti minunati prieteni necuvantatori si nevinovati de situatia in care se afla si in care au fost adusi tot de niste "oameni", tot "semenii"nostri).
LAURA

Indemn

ACORDA 1 MINUT DIN VIATA TA UNOR SUFLETE MINUNATE,DAR CHINUITE+NEAJUTORATE ! PRINTR-UN CLICK POTI FACE VIATA MAI FRUMOASA.
CONTRIBUIE SI TU ! INFORMEAZA-TE , ACCESEAZA ,VOTEAZA , DONEAZA ,CONTEAZA !!!

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html

www.daisyhope.ro
www.pisicavagaboanda.word-press.com
www.sheldrake.org
www.411pets.com
www.cutu-cutu.ro
www.pisici.ro
www.cainisipisici.ro
www.petpass.info
www.4animale.com
www.greenpeace.org
www.aniwatv.com
www.petchannel.com
www.cats.about.com
www.animalnetwork.com
www.petpublishing.com
www.animale.ro
www.aniweb.org
www.cats.or.ro
www.catcatcat.com
www.rachaelcale.com
www.hobbyzoo.netfirms.com
www.kittyshow.com
www.videoforcats.com
www.catworld.co.uk
www.netservers.com
www.bzzzpeek.com
www.zooviena.at
www.mypetstop.com
www.urbanpets.ro
www.happypets.ro
www.citypets.ro
www.pentruanimale.ro
www.puppyshop.ro
www.freewebs.com
www.discovery.com
www.searchmalta.com

LAURA

Rugaminte

SUNT CUNOSCUTI CA MAIDANEZI / VAGABONZI / COMUNITARI DIN CAUZA OAMENILOR CARE I-AU ABANDONAT PE STRAZI.DAR SUNT DOAR SUFLETE NEVINOVATE,CARE-TI IMPLORA DIN PRIVIRI O MANGAIERE,PUTINA ATENTIE;SE STRECUARA PRINTRE PICIOARE,ADULMECANDU-TI SACOSA,TE INSOTESC LA TRAVERSARE(de cele mai multe ori ,ilegala+periculoasa),SFARSIND PRINTRE ROTILE MASINILOR,PAZESC MASINILE IN PARCARE,IAR CEI MAI NOROCOSI TE ASTEAPTA ACASA.MAI TRECE O ZI FARA HINGHERI,SCAPATI DIN MAINILE"SCHINGIUITORILOR",NEOTRAVITI DE "BINEVOITORI".
PISICILE REPREZINTA IMAGINEA GRECIEI,PORUMBEII SUNT SIMBOLUL VENETIEI,IAR IN ELVETIA SE LASA MANCARE PENTRU ACESTE ANIMALUTE LA COLTUL FIECAREI STRAZI.DE ZIUA SFANTULUI FRANCISCO DE ASSISI CREDINCIOSII MERG CU ANIMALUTELE LA BISERICA.ACOLO DE CE SE POATE?
SI ANIMALUTELE SUFERA IN URMA CALAMITATILOR,DAR ELE DEPIND DE OAMENI.TOTUSI,SUNT NENUMARATE CAZURILE IN CARE NECUVANTATOARELE AU SALVAT VIETILE OAMENILOR CARE ODINIOARA LE AJUTASERA.
SANATATEA NU-TI PERMITE / NU VREI SA TE MURDARESTI PRIN ADAPOSTURI / N-AI INCREDERE CA BANII DONATI VOR FI CORECT GESTIONATI / TE"OMOARA"BIROCRATIA , DAR TOTUSI VREI SA AJUTI;
- REDIRECTIONEAZA ACEST MESAJ CATRE TOTI CUNOSCUTII
- STRANGE + DONEAZA MATERIALE DE CONSTRUCTII,DULAPURI VECHI,SALTELE+PATURI+PERNE,VASE,MANCARE/MEDICAMENTE DE UZ VETERINAR
- DONEAZA 2 % DIN IMPOZITUL PE VENIT - FORMULRUL 230 - www.doilasuta.ro
- VIZITEAZA ADAPOSTURILE DE ANIMALUTE
- NU MAI ARUNCA LA GHENA RESTURILE DE MANCARE,CI "ARUNCA-LE COMUNITARILOR"
- ADOPTA UN"COMUNITAR" + CASTREAZA-L
- PARTICIPA LA MANIFESTARILE ORGANIZATE DE ASOCIATIILE PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR + CUMPARA OBIECTE PROMOTIONALE + ACCESEAZA SITE-URILE ACESTORA


IMPLICA-TE SI TU!

PS.

IN FIECARE SAMBATA , IN PARCUL OBOR , ASOCIATIA ROBI ORGANIZEAZA ZI DE ADOPTII.DETALII LA 0740035400 / robi_mydog@yahoo.com
PERIODIC , FUNDATIA DAISY HOPE ORGANIZEAZA ZIUA ADOPTIILOR + LICITATIE CU OBIECTE DONATE IN VEDEREA STRANGERII DE FONDURI - www.daisyhope.ro


MULTUMESC!
VESNIC RECUNOSCATORI ,
HAM

MIAU

Sambata - Ziua Adoptiilor - Parc Obor, sect.2 - Asociatia Robi

Sâmbăta: zi de adopţii în parcul Obor din Bucureşti
Asociaţia „Robi” te aşteaptă, în fiecare sâmbătă, în Parcul Obor, în faţa Primăriei sectorului 2 Bucureşti, în ţarcul pentru câini de talie mică, la un „târg” de adopţii care a dat, până acum, rezultate frumoase: aproape 200 de caini si pisici si-au gasit familii.

Alte zeci îşi vor încerca norocul, sâmbătă de sâmbătă, începând cu ora 11.00, atâta vreme cât... vremea ţine cu ele şi permite organizarea acestor acţiuni caritabile. Sunt animale de toate vârstele, uneori de rasă, dar de cele mai multe ori – fără altă rasă decât bine cunoscuta lor nobleţe sufletească. Şi tocmai acestea au cel mai mult nevoie de case primitoare şi familii iubitoare. Pentru că pe ele nu se prea înghesuie lumea să le ia acasă... Dacă vrei să adopţi... vino cu o copie a buletinului tău de identitate. Vei semna un contract de adopţie prin care te obligi să respecţi prevederile legislaţiei în vigoare pentru protecţia animalelor. Ia-ţi angajamentul în serios – dacă nu respecţi prevederile din contract, suporţi rigorile legii (amenzile pentru neîngrijirea corespunzătoare a animalelor, pentru tratarea lor abuzivă, pentru abandon etc.) sunt usturătoare. Dacă vrei să oferi spre adopţie... vino cu animăluţul pe care îl oferi (ştii tu să îl speli şi dichiseşti ca să frângă multe inimi!) şi adu-i şi carnetul de sănătate din care reiese că l-ai vaccinat. Sună, însă, cu câteva zile înainte, ca să te înscrii, la unul din următoarele numere de telefon: 0740.035.400, 0744.884.704, 0723.280.682.Dacă vrei să dai o mână de ajutorVino sâmbăta în Parcul Obor şi dacă vrei doar să îţi bucuri ochii cu un spectacol de suflet. Şi vino, în mod special, dacă vrei să dai o mână de ajutor: la organizare, la primirea vizitatorilor, la prezentarea „orfanilor”. „Robi” are alături, în organizarea acestor evenimente, Primăria sectorului 2, dar are nevoie şi de noi toţi.

Asociatia Robi

Castrări gratuite în Bucureşti
Asociaţia „Robi” a reluat programul de sterilizare gratuită „Stop abandonului!!!”, destinat pisicuţelor şi căţeluşelor fără deţinător (dar care, după castrare, vor fi adoptate) şi celor cu stăpâni cu o situaţie materială precară.
Cabinetele veterinare care fac sterilizări gratis
S. C. Tetravet SRL – Şos. Giurgiului nr. 72, bl. B, ap. 3, parter; tel.: 021/450.79.37 şi 0722.695.622.
Di-Vet Medical – Bd Lacul Tei, tel.: 021/211.74.06; 0727.606.119; Calea Crângaşi, tel: 0788.674.680, 0727.606.262
Cani Vet – str. Ctin Kiriţescu nr. 14B, tel.: (0722.513.422)
Cristal Vet – Bd Ferdinand nr. 101, bl. P31, parter, tel.: 021/642.66.08; 0788.040.242
Vel-Vet – str. Bibescu Vodă nr. 24, tel.: 021/335.06.02; 0743.153.730
Intră şi tu în campanie, salvează o viaţă! Asociaţia „Robi” are nevoie de susţinerea noastră, pentru a-şi extinde programul de castrări gratuite şi a reduce drama femelelor care îşi nasc puii pe străzi şi tragedia puiuţilor lor. Poţi da o mână de ajutor? Marilena Cristian – preşedinta „Robi” – aşteaptă apelul tău: 0740.035.400.
Asociaţia pentru protecţia animalelor „Robi”
CIF 13765439
BCR 2 RO16RNCB0073049952070001

Prieteni necuvantatori

In zilele ploioase si friguroase ma gandesc la animalutele comunitare.Ce bine ar fi daca tot mai multi semeni ar avea grija de ele!Trebuie ingrijite, protejate, hranite, adapate, vaccinate, castrate........in loc sa fie abandonate, lovite, izgonite!Oricine poate contribui prin orice mijloc:donand bani/obiecte/hrana/medicamente; achitand tratamentul/operatia unui animalut direct la cabinetul veterinar(sunt multe anunturi); sponsorizand un animalut/o asociatie; adoptand un sufletel. Vizitati www.4animals.ro Asociatia Robi : ultimele cazuri : Pinochio; Bella; Camy. Am achitat personal la cab.vet.Crystalvet operatia catelusei Camy, care a avut spinarea spintacata. Pt (operatie,tratament;pensiune) Pinochio s-au facut donatii si a fost externat, ramanand datorii de achitat si necesitand adoptie urgenta, ramanand cu sechele (la nas=inca1nara; fara varfurile urechilor+cozii). Urmariti si anunturile din Revista Formula AS. In luna iulie a existat un apel pt un catel lovit de masina, salvat de niste pensionari, vindecat ulterior, datorita donatiilor.

Lectie de viata

Viata iti da mereu lectii! Important este sa nu irosesti timpul! Bucura-te alaturi de cei dragi! Bani/lucruri poti redobandi oricand;dar odata ratate, momentele importante din viata celor dragi nu pot fi recuperate;iar golul lasat de disparitia lor prematura/regretele nu pot readuce timpul/persoana! Sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi pt ca nu se stie ce ne rezerva viata! Exista tendinta de amanare a revederii unei persoane, fie din cauza distantei, fie a timpului presant..............reconsiderand mereu prioritatile.Dar soarta iti poate juca feste.Niciodata nu stii la ce sa te astepti.
De curand,am aflat de la alte foste colege, cu care totusi pastrez legatura datorita mijloacelor moderne de comunicare(precum messenger) despre tragicul accident al unei foste colege de serviciu,mama a unei fete care tocmai sustinuse bacul, prezentat si la stiri, in urma caruia prietenul ei a murit la scurt timp, iar ea dupa aproximativ 2 saptamani de suferinta, in spital, cu coloana fracturata si 1 plaman perforat..........
Ieri, o colega imi spunea despre decesul tatalui prietenului ei si despre regretul acestuia de a nu-l mai fi vizitat de mult, aflandu-se in strainatate.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini