joi, 11 iunie 2009

noutati prin mail de la Biba Bijoux - magazine, expozitii

Young and Free la Ummagumma
Penru ca Ummagumma este un magazin de haine si fandoseli; de haine neinseriate, de accesorii fandosite si de obiecte fafuzite, este raftul perfect pentru Young and Free, colectia noastra a tuturor.
Asadar, incepand de ieri pe Intrarea Tudor Stefan nr. 25 (zona Dorobanti- prima straduta pe dreapta dupa Mario Plaza), pe langa accesorii nebune Biba Bijoux, Mihaela Zvinca, Carla Szabo, Maria Filipescu, veti gasi cam tot ce-ti trebuie pentru o dupa-amiaza rasfatata.

haine en-plein-air
"Pe 11 iunie, de la ora 17.00 pana seara tarziu, dupa ora 22.00, la Cafepedia (str. Pictor Arthur Verona nr 2), Bianca Popp isi lanseaza noua colectie cu vanzare “Soare si vant...”
Ne-am propus un eveniment relaxant, apropiat de persoana. Astfel, lansarea va avea loc intr-un mediu familiar, dar nu caracteristic – o cafenea. Am ales Cafepedia pentru ca e printre putinele locuri in care fluxul noului alterneaza cu cel al vechiului intr-un staccato linistitor.
E o colectie de haine foarte lejere, din bumbac, in si matase, provocatoare pana la decadenta, dar solare si deci nevinovate. Hainede scos en-plein-air, sa le bata vantul si sa le fosneasca, sa aseze o tusa puternica de culoare intr-un peisaj monoton, sa filtreze soarele in falduri de bumbac usor, sa nu fuga din calea ploii pentru ca se intampla sa fie impermeabile. O colectie senzuala dar comoda, naturala dar pregatita sa infrunte natura.
Prezentarea acestei colectii se petrece intr-o dup-amiaza pana la inserare, in incaperi cu farmec antebelic, cu paravane si oglinzi coborate din pod, cu tavane inalte ce se vor confunda ba cu cerul ba cu marea, cu lumini si muzici languroase, cu ceai rece si prajituri de bunica.
Bianca Popp este sustinuta de Coca Zaboloteanu (pantofi), Fandacsia (accesorii) si FreeVole (bijuterii).
Portelanuri alese si ceai aromat Wagner Arte Frumoase si Povesti
Expozitie foto: Oltin Dogaru
Intrarea este libera. "
Sursa: Flu.

Noapte Alba Artizart
In aceiasi data cu noaptea alba a galeriilor,vineri 12 iunie, ArtizArt propune un wine tasting pentru ca noua ne place vinul sec de calitate, un yardsale pentru ca nu ne grabim sa folosim cuvantul vintage pentru SH-uri, totul intr-un decor cu obiecte handmade originale.
Ne gasiti usor pe strada Johann Gutenberg nr. 16, intorcandu-va din B 52 sau daca iesiti de la Teatru Bulandra sala Izvor, chiar via-a-vis de Tinerimea Romana.
Asa ca dupa ce va luati portia de arta contemporana din galerii, veniti pentru un pahar de vin si un mini targ.
Intrarea este libera, iar vinul este din partea casei.
French attitude needed.
ArtizArt
www.artizart.ro
Magazinul este deschis de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 20:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini