marți, 11 mai 2010

2% pentru animalutele de la ROBI

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze, fara costuri suplimentare, 2% din impozitul lor pe venit, datorat statului, catre o organizatie neguvernamentala.




Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intimpla cu impozitele lor.



Procedura este simpla:

Formularul 230 completat cu datele dvs., cu datele organizatiei care va primi banii si semnat trebuie depus direct la administratia financiara de care apartineti sau trimis, recomandat, prin posta pina la data de 15 mai 2010.



Atentie! Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat.



Descarca formularul completat cu datele asociatiei de aici:



http://4animals.ro/data/documente/cerere230.jpg




Formularul poate fi trimis si prin posta, recomandat, pe adresa administatiei financiare de care apartineti. Adresele pe sectoare in Bucuresti le gasiti aici: http://www.pmc-imobiliare.ro/utile/Adrese-administratii-financiare.html



Ca alternativa pentru cei care nu ajung la posta sau la administratiile financiare, exista o lista a unitatilor BCR unde gasiti urne in care puteti depune formularele. Formularele depuse in urne vor fi sortate si depuse la administratia financiara de voluntari BCR sau FDSC. Cei care doresc sa depuna formularele in plic inchis, sunt rugati sa scrie pe plic adresa administratiei financiare din zona de domiciliu (trecuta in cartea de identitate). Lista aici: http://www.stiriong.ro/pagini/lista-unitatilor-bcr.php






Va multumim anticipat!



--

Nania Ozon

Print & Webdesigner

Mobile: +40 (0)758 105 777

+40 (0)744 482 083



www.greenad.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini