luni, 29 noiembrie 2010

APEL DISPERAT PENTRU CATEII DIN ARAD

Buna ziua. As vrea sa stiu daca puteti ajuta 20 de catei. Asa cum stiti, noi nu avem adapost. Noi asiguram asistenta medicala pisicilor si cainilor fara companion uman, de pe raza municipiului Arad. Pana acum, in acest an, am castrat 794 de caini si pisici si am luat in asistenta medicala peste 250 de animale (fracturi de bazin, boli diverse etc). In total am castrat pana acum 3.625 de caini si pisici fara companion uman, prevenind nasterea a sute de mii de animale nedorite. Este vital sa ne pastram directia si sa nu ne abatem de la drum, intrand si in vastul si costisitorul domeniu al adapostirii animalelor in vederea adoptarii lor in noi camine.




9 dintre catei provin de la o singura catea. Am castrat cateaua si i-am gasit o familie, dar puii ei nu avem cui sa ii dam si nu ii putem nici pastra. Toti cei 20 de catei sunt deparazitati intern cu Drontal Puppy, extern cu Frontline Spray si maine vor primi primul vaccin. Vaccinul e pentavalent, urmand ca peste 3 saptamani sa primeasca si rapelul - acelasi vaccin, inca o doza. Peste 2 saptamani vor fi deparazitati intern inca o data.



Putem asigura deparazitarile si vaccinarile viitoare si desigur castrarea mai tarziu. Dar nu avem spatiu pentru adapostirea lor. Putinul spatiu pe care il avem la dispozitie este ocupat de catre animale care necesita asistenta medicala.



Am atasat cateva poze. Sper sa puteti lua in grija macar cativa dintre ei. Este foarte important sa nu ne alocam timpul si banii cresterii a 20 de catei in timp ce alte catele vor fata pe strazi. Trebuie sa ne folosim cat mai eficient toate resursele pentru a ajunge cat mai repede la catelele si pisicile care sunt acum pe strazi, necastrate. Daca ne ocupam de ingrijirea celor 20 de catei, iar intre timp 10 catele vor fata cate 5-9 alti catei nedoriti ...



Astept cu nerabdare raspunsul dv.



Cu stima,

Claudiu





Claudiu Iosim

Environmental Engineer

Veterinary Student

Founder & Managing Director





www.animed.ro

aradanimals@yahoo.com

Phone/Fax: 004.0357.421.204

Mobile: 004.0766.581.545

HQ: Arad, 310091 Blanduziei Street No.3, Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini