Postări

Se afișează postări din mai 29, 2011

o parere ?!

-    Nu rade, citeste inainte!
Sper sa functioneze si pentru tine!


    Iata ce spun cativa din cei care au primit acest mesaj: 1) Mi s-a parut amuzant, am facut
testul si telefonul a sunat inainte sa termin de povestit!! S-a implinit ceva neasteptat. Sa vi se
implineasca si voua ceea ce va doriti!

2) Oameni buni.. .l-am facut si... jur ca... dorinta mi s-a
implinit in 15 minute. Inca ma mai mir. Si nu costa nimic!
Noroc si voua!


3) Intradevar functioneaza. Acum cateva luni am primit
un e-mail asemanator si am urmat
instructiunile. A doua zi mi s-a implinit dorinta si era ceva care nu se putea intampla accidental,
adica era o dorinta aproape imposibila..... si s-a
implinit. Asa ca acum va trimit ce am primit ca sa incercati si
voi. Noroc!


4) Va asigur ca e adevarat, pentru ca am avut rezultate in
mai putin de o ora. Nu costa nimic sa incercati si sa vedeti ce se intampla...


5) Pune-ti o dorinta...si vezi ce se intampla... Gandeste-te la
ceva ce-ti doresti cu adevarat, pentru ca
function…

Festival

VALONIA-BRUXELLES LA
FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU27 mai – 5 iunie 2011

Ajuns la editia cu numarul 18, Festivalul International de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si printre cele mai importante din lume, aduce in 2011 la Sibiu participanti din 70 de tari si prezinta 300 de evenimente ce se desfasoara in 60 de spatii de joc, asteptand zilnic 60 000 de spectatori.Companiile din Valonia-Bruxelles vor fi prezente din nou la acest important Festival unde cele mai mari productii se intalnesc.Programul artistilor din Valonia-Bruxelles la FITS este urmatorul:- Luni, 30 mai, 12.00: Spectacol lectura “Facteur humain” de Thierry Janssen, aparut la Editions Lansman si tradus in romaneste de Nicolae Prelipceanu (Libraria Humanitas);- Luni, 30 mai, 19.00: spectacolul de teatru “Le Chagrin des Ogres” ( “Tristetile capcaunilor”), coproductie Artara – Théâtre National de Bruxelles – Festival de Liège si Théâtre & Public…

calatorii

Anvers, Belgia
Supranumit "oraşul diamantelor", Anvers te va impresiona prin eleganţa şi farmecul său medieval flamand care se simte la tot pasul. Alei pietruite, castele vechi, clădiri arhitecturale, statuile cu Madone şi pruncul Iisus, dar mai ales frumuseţea portului cuceresc orice turist.

Dacă ajungi în oraşul vechi nu ai cum să ratezi grandioasa catedrală gotică, a cărei clopotniţă de 123 de metri înălţime răsună în tot oraşul.

Sopot, PoloniaFaimos datorită celei mai strâmbe clădire din lume, Krzywy Dom, oraşul polonez este extrem de apreciat pentru relaxarea balneară pe care o oferă litoralul Mării Baltice, unde poţi înota în apă caldă, un lucru mai puţin întâlnit. Pe timp de vară, strada centrală a oraşului Bohaterów Monte Cassino prinde viaţă prin spectacolele fascinante de teatru pe care actorii le joacă de dimineaţă până seara.

Fethiye, TurciaFrumuseţea uluitoare a Turciei o poţi surprinde din plin în Fethiye, un loc încântător care te lasă fără cuvinte.O…

invitatie sedinte terapie

Invitatie pentru a cunoaste un nou sistem de sanatate

In acesti ani suntem coplesiti de o serie de probleme care ar putea sa ne termine zilele, daca nu am sti cum sa le facem fata.
In Romania una dintre problemele cele mai grave este sistemul sanitar. Putem constata ca de pe o zi pe alta costurile asigurarilor de sanatate cresc tot mai mult, iar cand trebuie sa beneficiem de ele,  totul  este evaporat. Nu mai avem medici, medicamente, spitale etc. Statisticile  arata, ca tot mai multi medici pleaca din tara si, din pacate, nu-i putem opri.
Ne punem intrebarea: plecam si noi, toata populatia tarii, in lumea larga sau incepem sa gandim altfel, sa gasim partea buna din toate relele si sa traim mai departe aici mai sanatosi si mai veseli ca pana azi.
Multi dintre noi cunoastem importanta ridicarii vibratiei pentru a rezista fizic in aceste vremuri de profunda schimbare, stim ca informatiile si gandirea pozitiva  sunt insuficiente fara un corp sanatos, de aceea este necesar invatarea tehnic…

Goran

Goran Bregovic va concerta in Parcul Plumbuita din Bucuresti (cartier Colentina), duminica, 5 iunie 2011, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Sectorului 2. Concertul va incepe la lasarea serii, iar intrarea este libera. Si, in spiritul pur romanesc, cei ce vor veni in Parcul Plumbuita se vor putea delecta cu mici si bere.
Cu trei zile inainte de showul din Plumbuita, adica pe 2 iunie, Goran Bregovic are programat un concert la Timisoara, in Parcul Rozelor. Spectacolul face parte din seria actiunilor `Arta contra drog` organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film `Dracula` si EURAD (Europe Against Drugs).
Pe 16 iunie, Goran Bregovic si bandul sau Wedding and Funeral Orchestra vor concerta in Piata Mare din Sibiu, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania 2011 (TIFF).
Goran Bregovic revine in Romania, locul unde declara ca ii place sa concerteze, datorita publicului care il motiveaza, de fiecare data, pentru a crea niste concerte spectaculoase ce…