sâmbătă, 28 iulie 2012

APEL CATEL DE LA BUDIMEX

Amaratul asta e pierdut la Budimex in fata de trei zile. Se poate va rog share ca sa ii gasim stapanii? E baietel, metis de rasa, tuns, ingrijit si tare tare trist. Plange si isi cauta stapana. Pare sa ii placa copiii.
Cezar on the way to t...he vet: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150942205450671&set=a.476756570670.262672.500350670&type=1&ref=notif&notif_t=like&theater

Update: Cezar e la veterinar, si multumeste tuturor pentru ajutorul dat. El inca spera sa mearga inapoi acasa, e evident ca isi iubeste enorm familia - si ca ei tineau la el. Cezar e tuns, toaletat, stie sa mearga cu masina, in poala, e clar ca a fost plimbat in brate, nu face pipi/caca in casa, nu latra, merge in lesa si tolereaza si catei si pisici. E mai mare pacatul sa nu aiba sansa sa aiba din nou o familie...Daca stapanii nu apar, va rog mult, ajutati-l pe Cezar sa isi gaseasca o noua familie...Multumim!

Cezar is at the vet, and we are treating his medical conditions (growth on his elbow which will be surgically removed soon). We will vaccinate him and spay him, and if his family doesn't recognize him, we will need to find him a new home. Please, send him a good thought and keep him in mind if you know anyone looking for an adorable family member...:)
See More

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini