duminică, 11 noiembrie 2012

Piramidele din Gizeh prevestesc evenimentele


Există foarte multe teorii referitoare la ceea ce se va întâmpla spre sfârşitul anului 2012. Puţini sunt cei care cred că Apocalipsa poate să bată la uşile omenirii, cei mai mulţi ignorând cu desăvârşire “semnele” nu foarte evidente ale unui viitor incert.
Punctul de depart în demonstrarea unei supoziții interesante despre fatidica data de 21 decembrie 2012  îl constituie construcția piramidelor din Egipt. Dacă acestea ar fi fost construite pentru a celebra o viitoare aliniere a planetelor? Dacă cei care le-au construit au vrut să ne avertizeze asupra viitorului? Dar hai să vedem ceea ce se va întâmpla cu cele trei planete ale sistemului nostru solar (Mercur, Venus şi Saturn) în data de 3 decembrie 2012. Ele se vor aliniata în aşa fel încât vor coincide cu așezarea celor trei piramide din platoul Gizeh. Interesant, nu? Doar cu 18 zile înaintea misterioasei date (21.12.2012) aceste trei planete se aliniază exact la fel după cum sunt construite cele trei piramide. Acest fapt poate să fie observat cu ajutorului unui program de astronomie (de exemplu Stelarium).
Trebuie menționat faptul că aceasta convergență planetară se petrece la fiecare 2737 de ani, dar la fiecare ciclu planetele sunt poziționate altfel. Însă aceeaşi convergență, precum cea din data de 3.12.2012., s-a mai petrecut doar acum 28.000 de ani.
În acest fel putem spune că piramidele au fost construite cu un singur scop, fie a celebra acest eveniment fie a ne avertiza de ceea ce va urma.
După cum se poate observa din imaginea alăturată, toate planetele sistemului nostru solar sunt aliniate în aşa fel încât imaginea globală aseamănă cu un ceas. Oare ce poate indica acest ceas planetar? Răspunsul rămâne neidentificat până în prezent.

Iată cum va arăta cerul în Gizeh pe data de 3 decembrie 2012, chiar cu o oră înainte de răsăritul Soarelui.

Asemănarea convergentei planetare este indubitabila.

Secretele pierdute ale cunoașterii absolute
În cazul în care piramidele au fost construite pentru a anunța această convergență planetară care se întâmplă o dată la 2737 de ani, de ce nu există şi alte structuri monolitice care să indice viitoare convergente planetare? De ce piramidele sunt ele diferite? Probabil că acest eveniment este unul de cotitură dramatică în ceea ce va însemna viitorul umanității sau chiar a sistemului nostru solar.
Povestea creației în Biblie a fost scrisă pentru a îl face pe om să înţeleagă adevărul absolut. Cu toate acestea el a fost deformat şi puţini mai au acces la absolut. Devine din ce în ce mai limpede faptul că poveştile masonice pentru fiecare nivel al cunoaşterii nu au nicio legătură cu Dumnezeu ci cu ştiinţa, cu aşezarea planetelor din sistemul nostru solar, mai precis Soarele, Luna şi Pământul. Aceasta este adevăratacheie a lui Hiram, la care au acces doar iniţiaţii. Poveştile din Biblie despre “Facere“, cel puţin în primele cinci cărţi, au foarte puţin legătura cu Dumnezeu. Ele prezintă anumite secrete ale cunoaşterii ancestrale care a fost pierdută cu milenii în urmă. Povestea lui Moise oferă indicii fabuloase în citirea şi înțelegerea celor cinci cărţi. Legendele maya cât şi cele aztece şi ele oferă anumite chei pentru înţelegerea Bibliei. Este fascinant cum cunoaşterea veche a fost împărţită câte puţin în fiecare civilizaţie antică, dar despre această poveste vom reveni într-un material următor.
O altă coincidență extraordinară care se va produce tot în data de 3 decembrie 2012 are în vedere poziţia planetei Marte care se potrivește perfect cu locul în care a fost construită Piramida Roşie. În acest fel convergență cuprinde acum 4 planete care sunt reflectate de cele 4 piramide. Oare este o coincidenţă faptul că Marte (planeta roşie) corespunde matematic cu Piramida Roşie?
Abia acum putem să afirmăm că așezarea piramidelor de la Gizeh poartă mai multe mesaje secrete pentru omenire. Sistemul nostru solar este reprezentat de Marea Piramidă, timpul de piramidă a doua, lumina de piramidă a treia, iar semnificaţia Piramidei Roşii rămâne neidentificată până în prezent. Şi dacă fiecare piramidă reprezintă o planetă, ele fiind 11 la număr, atunci mai rămân doar 10 şi noi ştim ca sistemul nostru solar are doar 9 planete care orbitează în jurul Soarelui. Mai rămâne una lipsa care poate să fie deja descoperită Planeta X sau Nibiru?
Numerele misterioase ascunse în structura piramidelor
Pentru că cei care au construit aceste monumente antice nu au ştiut de ce fel de calendare o să folosească oamenii, au ascuns în dimensiunile piramidelor nişte cifre misterioase:3, 9 şi 18. Astfel:
  • 3 zile*24ore*60minute = 4320 * 60 secunde = 259,200
  • 9 zile*24ore *60 minute = 12,960 * 60 secunde = 777,600
  • 18zile*24ore*60minute = 25,920 * 60 secunde = 1,555,200
Dar ce înseamnă aceste numere? Totul se rezuma la fizică şi construcția Pământului. Undeva prin anul 720 î. Hr. anul pe Pământ avea doar 360 de zile, ceva s-a întâmplat, iar consecinţă directă a fost adăugarea a încă 5 zile în anul calendaristic. Acesta este un adevăr veritabil pe care îl cunoşteau mayaşii, egiptenii sau chiar chinezii.
  • 4320 / 360 este egal cu 12 în timp ce 259200/360 este egal cu 720.
  • 12960 / 360 este egal cu 36 în timp ce 777600/360 este egal cu 2160.
  • 25920 este egal cu 72 în timp ce 1555200/360 este egal cu 4320
Dar hai să vedem ceea ce înseamnă aceste numere:
25,920 de ani reprezintă cifra care reprezintă un ciclu de progresie a Echinocţiului, momentul în care se va produce aliniamentul galactic prevăzut pentru data de 21.12.2012. Omul respira în medie de 18 ori pe minut, echivalentul a 25920 ori pe zi. Durata medie sau “ideală” a vieţii umane este de 72 de ani are aceleaşi număr de zile : 25.920. 25920 reprezintă numărul anilor dintr-un an platonic complex, adică numărul de ani necesari pentru că Soarele să încheie un tur complet al zodiacului. Adică numărul de ani tereştrii ai “Great Cosmic year” : Pământul trebuie să parcurgă cele 12 perioade ( fiecare simbolizând un semn zodiacal) de 2160 de ori, rezultând în total 25.920 ani. Având în vedere că viteza luminii în vid este de 300000 km pe secundă, apoi lumina, în ziua solară, acoperă 25920 milioane de km. Este interesant de notat, de asemenea, faptul că, în revoluţia să în jurul soarelui, viteza pământului este de 30 km pe secundă şi acoperă 2592000 km pe zi. Este sută de ori mai mult decât numărul de ani ai “Great Cosmic year”.
2160 de ani este suma anilor de care are nevoie planeta noastră de a trece de la o constelaţie la alta. În secolul al III-lea î.C., Hiparh şi Aristarh din Samos considerau că Soarele face parte din sistemul planetar. Hipparh prezenta totodată succesiunea echinocţiilor, ceea ce necesită utilizarea astronomiei sferice şi observarea Soarelui într-o constelaţie zodiacală dată. Or, această deplasare dintr-o casă zodiacală în alta necesită 2160 de ani. Hiparh nu a trăit atât de mult timp pentru a realiza acest gen de observaţie astronomică.
72 este rezultatul final al unei ecuaţii al Soarelui, în timp ce 720 este numărul de zile de care are nevoie Marte pentru a completa un ciclu ecliptic în jurul Soarelui.
Aceste cifre sunt extrem de interesante şi se afla într-o armonie perfectă cu tot ceea ce se întâmplă pe Pământ şi chiar în sistemul nostru solar. În acest fel putem spune că piramidele din Gizeh sunt speciale nu doar pentru perfecțiunea cu care sunt construite ci şi datorită faptului că ele sunt mai mult decât un oracol care prevesteşte viitorul. Nimeni nu poate să spună cu adevărat ceea ce se va întâmpla pe data de 21.12.2012, dar cu siguranţă că un fenomen extrem de rar se va produce pentru că altfel el nu era marcat de “constructorii” acestor edificii antice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini