luni, 14 ianuarie 2013

zodiac celtic

      Zodiacul celtic
 
     Celţii au folosit de mii de ani fazele lunare pentru a-şi ghida viaţa, iar asocierea animalelor cu aceste faze ale lunii şi natura umană a dat naştere astrologiei celtice.

     Cerbul (24 decembrie - 20 ianuarie)

     Persoanele născute sub influenţa acestui semn au idealuri şi aspiraţii înalte. Cu greu pot fi distrase de la scopurile pe care şi le-au stabilit. Sunt persoane serioase, răbdătoare şi persistente. Când ceilalţi renunţă, nativii din Cerb merg mai departe, păstrându-şi ţelul clar. Îşi menţin demnitatea şi au un aer aproape regal, dar fără să fie cu nasul pe sus.

     Pisica (21 ianuarie - 17 februarie)

     Mintea agilă şi un intelect aparte îi definesc cel mai bine pe nativii pisică. Acest semn celtic are capacităţi de raţionare impresionante şi reuşesc să vadă şi partea nevăzută a situaţiilor sau problemelor, având un adevărat "al şaselea simţ". Au o viziune specială şi diferită faţă de ceilalţi oameni, iar când este nevoie de idei noi şi abordări îndrăzneţe, sunt persoanele potrivite. Natura lor umanitară îi face uşor de iubit şi admirat de către cei din jur. Aceste persoane sunt foarte creative şi au nevoie adesea să se exprime într-o formă artistică.

     Şarpele (18 februarie - 17 martie)

     Semnul celtic al şarpelui are o personalitate activă şi implicată. Acestea sunt persoane curioase, care au multe întrebări referitoare la felul în care funcţionează lumea din jurul lor. Observă cu atenţie oamenii din jur şi ajung adesea la propriile concluzii pe baza acestor observaţii. Aceşti nativi sunt excelenţi în ceea ce priveşte comunicarea şi pot fi extrem de convingători. Dacă sunt pasionaţi de o cauză, vor lupta cu entuziasm pentru ea. Nativii din semnul şarpelui sunt spontani şi uneori imprevizibili, adesea putând să manifeste multă încăpăţânare dacă simt că sunt constrânşi cumva.

     Vulpea (18 martie - 14 aprilie)

     Vulpea este semnul celtic cu un foarte bun simţ al umorului şi o dragoste pentru viaţă care îl fac sufletul oricărui grup. Inteligenţa este un atu important pentru aceşti nativi tot timpul deschişi noilor aventuri. Se pricep de minune la poveşti interesante şi amuzante, care îi aduc adesea în centrul atenţiei. Sunt persoane cu o inimă mare, dar de cele mai multe ori îşi ascund această parte sensibilă. Nu se sfiesc să-şi manifeste loialitatea faţă de prieteni, pe care îi păstrează toată viaţa. Plini de energie şi curaj, aceşti nativi nu pot fi încorsetaţi sub nicio formă.

     Taurul (15 aprilie - 12 mai)

     Puternici, iubitori şi stabili, astfel pot fi descrişi în trei cuvinte nativii semnului celtic al taurului. Aceste persoane sunt un adevărat sprijin pentru cei din jurul lor. Poţi apela la ei pentru o opinie sinceră şi un sfat bun, atunci când este necesar. Au o intuiţie excelentă care îi ajută să-i demaşte cu mare uşurinţă pe cei care îi mint. Sinceritatea absolută este de asemenea o foarte puternică trăsătură de caracter a acestor nativi.

     Calul de mare (13 mai - 9 iunie)

     Acest semn este unul foarte adaptabil, cu o inteligenţă sclipitoare. Persoanele născute sub influenţa calului de mare se pricep foarte bine la finanţe şi chestiuni legale. Au o memorie excelentă, care îi ajută să-şi rezolve propriile probleme, dar şi pe ale altora. Sunt uneori greu de urmărit în discuţii pentru că vorbesc repede, iar mintea lor este foarte ascuţită. Sunt firi schimbătoare, dar în acelaşi timp carismatice. Se adaptează cu uşurinţă oricărei situaţii.

     Pitulicea (10 iunie - 7 iulie)

     Semnul celtic al pitulicei este asociat cu sociabilitatea, deschiderea către nou şi buna dispoziţie. Aceste persoane oferă dragoste în mod natural familiei şi prietenilor şi se străduiesc să le ofere celor dragi multe momente plăcute. Reuşesc să rămână calme în situaţii neplăcute şi găsesc soluţii salvatoare în momente de criză.. Au un puternic simţ al responsabilităţii şi o integritate morală de invidiat. Caută echilibrul în viaţa lor luând iniţiativa şi fiind lideri în comunitatea lor, deşi în secret şi-ar dori să fie independenţi şi să poată hoinări după pofta inimii, dar firea lor responsabilă nu-i lasă.

     Calul (8 iulie - 4 august)

     Nativii acestui semn celtic sunt exuberanţi, expansivi şi puternici. Sunt firi competitive, care au adesea talente speciale şi suficientă încredere în sine încât să obţină ceea ce vor. Se pricep de minune la afaceri, iar când vine vorba de strategii câştigătoare, sunt pe primul loc. Sunt persoane cu carismă, sociabile şi adesea reuşesc să fie în centrul atenţiei. Se descurcă excelent în poziţii de conducere, dar îşi oferă ajutorul cu plăcere şi când sunt în poziţie de subaltern, cu condiţia ca meritele să le fie recunoscute. Nu ai vrea să ai duşman un nativ al acestui semn, pentru că sunt foarte înverşunaţi atunci când sunt provocaţi.

     Peştele/Somonul (5 august - 1 septembrie)

     Nativii acestui semn au o intuiţie de invidiat şi capacitatea de a găsi inspiraţie în cele mai dificile situaţii. Aceşti oameni au o viziune deosebită asupra lumii, ceea ce îi transformă adesea în artişti de succes şi personalităţi de marcă. Simt nevoia să se retragă în lumea lor interioară pentru a a-şi reface energia, iar când scot capul în lume, îi încântă pe toţi cu prospeţimea ideilor lor.

     Lebăda (2 septembrie - 29 septembrie)

     Foarte evoluaţi din punct de vedere spiritual, nativii din semnul celtic al lebedei sunt elocvenţi în exprimare şi au permanent o atitudine elegantă. Sunt persoane cu gusturi rafinate şi nobile. Aceşti nativi sunt firi iubitoare şi pasionale. Au o pasiune pentru detalii şi păreri foarte clare despre cum trebuie făcut fiecare lucru. Dacă ai nevoie de cineva organizat, atent la detalii şi cu gusturi rafinate, apelează la un nativ al acestui semn.

     Fluturele (30 septembrie - 27 octombrie)

     Nativii acestui semn sunt persoane foarte sociabile. Îşi fac rapid prieteni şi comunică foarte mult cu cei dragi. Sunt persoane joviale, care nu suportă constrângerile şi care îşi iubesc foarte mult libertatea. Adoră să viseze cu ochii deschişi, să exprime idei noi şi să discute mult cu prietenii despre planurile lor. Sunt genul de persoane care aduc o stare de bine în toate grupurile în care intră. Empatia este o caracteristică de bază a lor şi nu ar face niciodată ceva rău cuiva.

     Lupul (28 octombrie - 24 noiembrie)

     Nativii semnului celtic Lup au scopuri foarte bine stabilite şi vor lupta mult pentru a le îndeplini. Sunt persoane curajoase, puternice, care foarte rar fac compromisuri. Ai nevoie de astfel de oameni în probleme majore, pentru că vor lupta alături de tine până la capăt, cu multă înverşunare. Îşi încarcă bateriile din încercări pe care alţii le-ar considera istovitoare şi adoră provocările. Au un caracter impecabil şi onoarea este foarte importantă pentru ei.

     Vulturul (25 noiembrie - 23 decembrie)

     Pentru nativii acestui semn, ţelurile sunt foarte importante. Odată ce şi-au stabilit un scop, îşi vor concetra toată energia să-l atingă, cu o forţă remarcabilă. În schimb, dacă nu sunt interesaţi, îşi iau "zborul" imediat, în căutarea unor perpective mai atractive. Sunt persoane înţelepte, care îşi împart cu dărnicie cunoştinţele. Generozitatea lor este impresionantă, iar echilibrul interior le oferă intergritatea de invidiat. Sunt deschişi către idei noi şi foarte rar au păreri preconcepute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini