Postări

Se afișează postări din februarie 1, 2013

APELURI ANIMALUTE

Tina (caz special ) pentru adoptie.(5 photos) www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com

Tina,
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.365032096938070.86433.144616635646285&type=3,
frumoasa catelusa care a avut ghinionul sa fie accidentata de o masina, a fost externata si pentru ca nu s-a oferit nimeni sa o primeasca in cazare temporara, a ajuns la noi unde asteapta cumintica sa fie adoptata. A inceput sa se sprijine schiopatand si pe cea de-a patra labuta. Va mai dura ceva timp pana cand fisura se va suda si-i va permite micutei sa foloseasca normal toate labutele.
Daca va place micuta si vreti s-o adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.436066126465072.99919.376586535746365&type=1 Pisicuta de la metrou Gara de Nord (EN)(22 photos) N-o duce rau, frumoasa mica :-)
Acusi-acusi sarbatorim o saptamana de cand ne-am facut pisicuta civilizata de apartament :-) CAINE POSIBIL PIERDUT! SHARE!
------------------…

candidaturi de la Lettre

estivalul Très Courts 2013Ai ceva de spus?
Spune-o pe scurt! Printr-un foarte scurt metraj!

www.trescourt.ro

Festivalul de Foarte Scurt Metraj "Très Courts" așteaptă filme foarte scurte, de maxim 3 minute (ficțiune, animație, documentar sau experimental) realizate în România de amatori sau profesioniști, până în data de 28 februarie 2013. Urmatoarea ediție TRES COURTS are loc în 25-28 aprilie în Romania și în alte 17 țări.
ACID Cannes 2013www.lacid.org

Chaque année, l'association du cinéma Indépendant pour sa Difussion programme 9 longs métrages lors du Festival International du Film de Cannes, aux cinémas Les Arcades et au Studio 13.

La date limite d'inscription des film et de reception des DVD de visionnage est fixée au jeudi 28 mars 2013.

program cinema februarie 2013 de la Lettre

Imagine
Luna februarie la cinema Elvira Popescu stă sub semnul sublimului film al lui Michael Haneke, Amour, Palme d’Or la Cannes, câștigător al unui Golden Globe și nominalizat la 5 Oscaruri. Începând cu 15 februarie, sala Elvira Popescu găzduiește și premiera națională a câștigătorului Ursului de argint pentru Regie la Berlin 2012, Barbara, în regia lui Christian Petzold - un film minimalist, de o frumusețe glacială.

Festivalul de film Italia, taramul fagaduintei ? continuă până pe 14 februarie, cu proiecțiile Cover Boy, Magdalena și Italiencele (în care îi regăsim pe Eduard Gabia, Gabriel Spahiu, Magda Lupu, Ana Ularu, Vlad Zamfirescu și Mara Nicolesco), Scontro di civilita per un ascensore a Piazza Vittorio și Hai paura del buio, al lui Massimo Coppola, despre întâlnirea dintre o italiancă și o româncă, ambele muncitoare într-o uzină Fiat.

Documentarul de joi: Joile de la ora 21 sunt dedicate documentarelor. La Terre de la Folie, o investigație despre incidența problemelor psihice care rez…

recomandari filme si concerte

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=BVqnw&m=3dtPMfeqVQqGjBN&b=2_Mi4VAyI1q_CE4caadonQ

http://filmehd.net/secretariat-2010-filme-online-gratis.html

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=BVqnw&m=3dtPMfeqVQqGjBN&b=pmel7iNxswXmEtL7QHtwOQ

www.youtube.com/watch?v=PGOTVlAL7_8

de pe mail despre stapanii presei

Motto: A 11-a poruncă (uitată) a lui Moise : “Să nu uitaţi să controlati presa”
I.  “Hearst
William Randolph Hearst  a fondat imperiul sau numit Hearst in toata lumea. In Romania ii spune “Sanoma Hearst Romania SRL” si directorul general este Elisabeth Loesberg .
Sursa 1 – http://www.jewwatch.com/jew-leaders-pulitzer.html
Sursa 2 – http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=46
Compania Hearst detine urmatoarele ziare publicatii: Beau Monde
Bucataria de azi
Casa si gradina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mamica de azi
Marie Claire
National Geographic
Sanatatea de azi
Story
II.  “Ringer”
Michael Ringer impreuna cu sotia sa Ellen Ringier,  din Elvetia,  detin trustul. Directorul general al “Ringer Romania”  este  Marius Hagger.  Sursa 1 – http://vnnforum.com/showthread.php?p=582155
Sursa 2 – http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=5
Sursa 3 – http://www.mybaby-name.com/baby-name-full-detail/hager/44175/1 Compania Ringer Romania …

articol primit prin mail si atribuit Ilenei Vulpescu

"Cand bordelul e o mînăstire" de Ileana Vulpescu "Ce modele să mai aibă cei tineri? Cînd bordelul e o mînăstire faţă de politică. şi cînd la televizor şi prin gazete sînt aproape numai obscenităţi, cînd se cultivă doar incultura ?" "Despre postul public de televiziune care ne recomandă să" trecem din modul full în modul squeeze sau size" mi se pare o bătaie de joc ! Un procedeu tehnic optic, în care imaginile din filmele făcute pe ecran lat, semilat sau panoramic apar alungite, ca nişte picturi de El Greco. Pictor care,  avea insa un defect de vedere. Asta nu-nseamnă că dacă unii, cu posibilităţi, au aparate performante cu tastă de nu-ştiu-care, trebuie să-l avem şi noi. HD-ul poate avea loc doar pe televizoarele cu cristale lichide, cu ecrane imense; dacă stai într-o casă mică, n-ai unde să le bagi. Ce să facă lumea care are aparate care nu-s, totuşi, de 100 de ani? Să le arunce pe geam, doar pentru că n-are bani de aparate performante, p…