vineri, 7 iunie 2013

6-9 iunie 2013 targ dulciuri la Bucuresti Mall

nu ratati, sigur merita, sper sa reusesc sa ajung si eu ...caci am citit in ziare ...

http://www.jurnaldebucuresti.com/2013/05/28/festivalul-de-inghetata-si-ciocolata-ice-choco-2013-la-bucuresti-mall-6-9-iunie/

http://www.accentenoifair.ro/detalii-43-Festivalul-de-Inghetata-si-Ciocolata---ICE-CHOCO-2013.html

http://www.evenimente-bucuresti.ro/2013/05/29/festivalul-de-inghetata-si-ciocolata-ice-choco-2013/


Revin cu amanunte: azi - sambata am ajuns, slabut, doar cateva tarabe cu dulciuri - prajituri, bomboane, aveau si o vata de zahar turceasca gen taietei cu gust ca de nuca, baclava, etc, inghetata turceasca Calif (au si site) si romaneasca Alpin

Am profitat de ocazie sa utilizez si cardul Joy, azi fiind ultima zi, asa ca ne-am oprit la Flormar, Accesorize (care a disparut si de pe Magheru-Balcescu, dar si din Unirea), YR si la Sephora. Ulterior - fara legatura cu cardul - am fost si la Camaieu, samd, iar Diverta, Promod si Kenvello - aveau reduceri.

Animale de companie de pe blog.petz.ro de la tvblog.ro


http://www.blog.petz.ro/animale-de-companie-personalitatea-lor-sau-personalitatea-ta-2/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+animaledecasa+%28Blog+Animale%29&utm_content=Yahoo!+Mail

Festival International Sibiu 7- 16 iunie

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE LA SIBIU
7-16 iunie 2013, Sibiu
 
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a ajuns la cea de-a 20-a ediție ! Un moment important, sărbătorit printr-un program de excepție propus de către organizatori. In cadrul acestui program, publicul prezent la festival va avea ocazia de a vedea un atelier și un spectacol de dans prezentate de artiști din Valonia-Bruxelles.
 
In prima zi a festivalului, 7 iunie, la ora 23.00, regizorul Armel Roussel de la Théâtre National de la Communauté française din Bruxelles propune la Sala Studio a Teatrului Național « Radu Stanca » din Sibiu atelierul pe care l-a coordonat în cadrul proiectului european Orașe pe scenă. Șase tineri români - actori, stilist, scenograf şi scriitor – au stat și au lucrat la Bruxelles timp de o lună, cu scopul de a-şi confrunta ideile cu realitatea Bruxelles-ului, dar şi de a stabili rolul României în acest megalopolis. Spectacolul este rezultatul întâlnirii cu experţi, cetăţeni, artişti şi oameni în circumstanţe cotidiene.
Spectacol este prezentat în engleză, franceză şi română cu traducere în română.
 
Pe 10 iunie, la ora 21.00, coregraful Thierry Smits și compania de dans Thor vor prezenta cea mai recentă creație, Lacrimi limpezi / Ape tulburi la Teatrul Național « Radu Stanca » din Sibiu. Cu sprijinul unei scenografii active, unde elementele de decor « joacă », și al unei creații muzicale care acompaniază sau chiar conduce dansul, prin prezența celor 3 muzicieni pe scenă, Lacrimi limpezi / Ape tulburi  prezintă un tablou sumbru – regretul pentru ceea ce este pe cale să dispară -, dar și o energie care traversează și transcede această nostalgie.
 
Programul complet al Festivalului de teatru de la Sibiu și informații despre bilete : www.sibfest.ro
 
Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel.: 021 314 06 65.
 
FESTIVAL INTERNATIONAL DE THEATRE DE SIBIU
7-16 juin, Sibiu
 
Le Festival International de Théâtre de Sibiu fête cette année sa 20ème édition ! Un moment important, marqué par un programme d’exception proposé par les organisateurs, dans le cadre duquel le public présent à Sibiu aura l’occasion de voir un atelier et un spectacle de danse des artistes de Wallonie-Bruxelles.
 
Le premier jour du festival, le 7 juin, à 23h00, le metteur en scène Armel Roussel du Théâtre National de la Communauté française de Bruxelles proposera à la Salle Studio du Théâtre National « Radu Stanca » de Sibiu l’atelier qu’il a coordonné dans le cadre du projet européen Villes en scène. Six jeunes roumains – acteurs, styliste, scénographe et écrivain – ont résidé et travaillé durant un mois à Bruxelles, afin de confronter leurs idées à la réalité de Bruxelles, mais aussi afin de voir quel rôle joue la Roumanie dans cette mégapole. Le spectacle est le résultat de la rencontre avec experts, citoyens, artistes et des gens ordinaires en situations quotidiennes.
Il sera présenté en anglais, français et roumain, avec traduction en roumain.
 
Le 10 juin, à 21h00, le chorégraphe Thierry Smits et sa compagnie de danse Thor présenteront leur création la plus récente, Clear tears / Troubled waters au Théâtre National « Radu Stanca » de Sibiu. En appui sur une scénographie agissante, où les éléments de décor « jouent », et sur une création musicale qui accompagne ou mène la danse, par la présence des 3 musiciens sur le plateau, Clear Tears / Troubled Waters  dresse un sombre tableau – le regret anticipé de ce qui est en train de disparaître -, mais montre aussi une énergie qui traverse et transcende cette nostalgie.
 
Le programme complet du Festival et information sur les billets : www.sibfest.ro
 
Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro et tél.: +40 21 314 06 65.

alte bancuri primite

*La o maternitate din Paris cativa barbati ii privesc pe bebelusi printr-un geam despartitor. 
Printre tati se afla si un seic. Curios, unul dintre barbati il intreaba:
- Care e al dvs.?
- Cele doua randuri din dreapta...
 
 
*Un lord se intoarce seara acasa. Valetul ii deschide usa:
-Ce, batran cacacios, iar ai fost la baute si la curve?
-Nu John, am fost sa-mi cumpar un aparat auditiv!
 
*-     Doctore, ce a arătat ecografia?
- O nuntă neplanificată, domnișoară.
 
 
*Mă enervează prietena mea deoarece își lasă lucrurile împrăștiate prin toată casa.
O face dinadins ca să le găsească nevastă-mea...
 
 
*Mica publicitate
Băiat 20 de ani caut de lucru. Îngrijesc babe de 18 ani !
 
 
*O confirmare a teoriei relativitatii: cand vecina pleaca cu Matiz-ul, sau relativ mic, din parcare, pe locul eliberat se pot parca doua SUV-uri, relativ mari.
 
 
*Într-un magazin american , negustorul îndeamnă clientul :
-Dacă aţi intrat , cumpăraţi măcar ceva . De pildă , acest frumos revolver .
- Ce să fac eu cu revolverul ?
- Cum ce să faceţi ?! Se miră negustorul . Doar nu vreţi să trăiţi o veşnicie !
 
 
*Sfat pentru studenți: 
Copiuțele pentru examene, scrieți-le pe bancnote de 100. În acest fel, încercarea profesorului de a-ți lua copiuța, se poate califica drept act de corupție.
 
 
*- Băi, să vezi ce mi s-a întâmplat, zice primul. 
Eram în parc și am văzut o doamnă care venise cu copilul la joacă și avea multe baloane-n mână. 
Am vrut să-i zic “Vai, dar ce baloane frumoase aveți!” și am greșit și i-am zis “Vai, dar ce balcoane!”. 
M-a făcut cu ou și cu oțet, a fost nasol rău de tot…
- Hehe, mie mi s-a întâmplat ceva
și mai nasol, zice celălalt. 
Eram cu nevastă-mea la un picnic și am vrut să-i zic “Dă-mi untul”. 
Ei, și m-am încurcat și i-am zis din greșeală “Băga-mi-aș ...... în mă-ta de nenorocită care ești, că mi-ai distrus viața”…
 
 
*La mine în casă, ieri a intrat un hoț
Nu a luat nimic, iar pe masă a lăsat 100 de dolari și un bilețel: ”așa nu e de trăit.”
 
 
*Clientul catre ospatar:
- Ospatar, farfuria mea e uda!
- Nu e uda domnule, aia e ciorba!
 
 
*Ma gandesc foarte serios sa intru calugar la o manastire...am toate calificarile necesare: 
chelie, halat de baie maro, n-am mai facut sex de 12 luni..
 
 
*-     Ce-ai ma, ce esti suparat ?
- A murit soacra-mea .
- Din ce cauza ?
- Otravita .
- Cuuuum ?
- Da ma , si-a muscat limba !
 
 
*Azi dimineaţă, când am ajuns la muncă, şeful ne-a adunat şi ne-a spus:
- Băieţi, a venit ordin de sus, de la şeful cel mare, şi astăzi va trebui să facem toţi un test de droguri.
- Super tare şefu', i-am spus entuziasmat. Şi ce droguri testam?
 
 

recital pian 8 iunie

RECITAL DE PIAN SUSȚINUT DE OLIVIER DE SPIEGELEIR
LA ATENEUL ROMÂN DIN BUCUREȘTI
8 iunie, ora 19.00, Sala Mare
 
Pianistul belgian francofon Olivier De Spiegeleir continuă seria frumoaselor colaborări cu Filarmonicile din România. După concertele susținute la Sibiu în 2010 și la Craiova, Râmnicu-Vâlcea și Pitești în 2011, Olivier De Spiegeleir va susține un recital de pian la Sala Mare a Ateneului Român din București sâmbătă, 8 iunie, la ora 19.00.
Programul concertului : Ludwig van Beethoven, Sonata op. 2 nr. 1, 11 Bagatele, op. 119, Variaţiuni pe o temă de Diabelli, op. 120.
Olivier De Spiegeleir a studiat la Bruxelles, Louvain-la-Neuve și la Paris și este astăzi unul dintre pianiștii belgieni francofoni recunoscuți. S-a specializat în « recitaluri comentate », ceea ce face să fie solicitat în toată lumea și să se bucure de un mare succes.
A susținut concerte alături de mari orchestre și a participat la numeroase festivaluri din Belgia, Franța, Italia, S.U.A. A înregistrat până în prezent șapte CD-uri, dintre care trei cu muzica lui Beethoven.
Mai multe informații despre Olivier De Spiegeleir : www.despiegeleir.net
Programul Ateneului Român și informații despre bilete : http://fge.org.ro
 
Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel.: 021 314 06 65.
 
L’ATHENEE ROUMAIN DE BUCAREST
le 8 juin, à 19h00, la Grande Salle
 
Le pianiste belge francophone Olivier De Spiegeleir poursuit ses belles collaborations avec les Philharmonies de Roumanie. Après les concerts de Sibiu en 2010 et de Craiova, Ramnicu-Valcea et Pitesti en 2011, Olivier De Spiegeleir se produira en récital de piano solo à la Grande Salle de l’Athénée Roumain de Bucarest le samedi 8 juin, à 19h00.
 
Au programme du concert : Ludwig van Beethoven, Sonate opus 2/1, 11 Bagatelles opus 119, 33 Variations "Diabelli" opus 120.
 
Olivier De Spiegeleir a été formé à Bruxelles, à Louvain-la-Neuve et à Paris et est aujourd’hui un des pianistes belges francophones reconnus. Il s’est fait une spécialité des « récitals commentés » qui l’ont mené dans le monde entier et ont eu un succès unanime auprès du public.
 
Il s’est produit avec de grands orchestres et a participé à de nombreux festivals en Belgique, France, Italie et Etats-Unis. Il a enregistré sept CDs à ce jour, dont trois consacrés à l’œuvre de Beethoven.
 
Plus d’information sur Olivier De Spiegeleir : www.despiegeleir.net
Le programme de l’Athénée Roumain et information sur les billets : http://fge.org.ro
 
Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro et tél.: +40 21 314 06 65.

punctul care salveaza viata - netestat, primit prin mail

Punctul de sub nas (intre nas si gura) este principalul punct de reanimare. Este denumit si punctul "salveaza viata". Stimulat cu forta va salveaza intr-adevar viata in caz de infarct miocardic (este mai eficient decat nitroglicerina tinuta sub limba), in caz lesin si hipotensiune.

pisoance cu Gazeta Sporturilor

 http://blogulcolectionarului.net/2013/06/gazeta-sporturilor-cu-hello-kitty-shopping-mall-10-iunie-2013/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+BlogulColectionarului+%28Blogul+Colectionarului%29&utm_content=Yahoo!+Mail

Din 10 iunie, înpremieră în România, Gazeta Sporturilor aduce Hello Kitty Shopping Mall: o colecţie de 8 magazine de jucărie pentru toate fetiţele!
În fiecare săptămînă ai magazinul, abţibilduri, accesorii, o cărticică distractivă şi o nouă jucărie Hello Kitty! Cu primul pachet primeşti GRATUIT pentru fetiţa ta şi o tablă de joc, pe care îşi poate aşeza colecţia!
Hello Kitty Shopping Mall! Primul pachet: Patiseria. De luni, 10 iunie, numai cu Gazeta Sporturilor! Preţul unei jucării împreună cu ziarul este de 14,99 lei.
Colecţia Hello Kitty Shopping Mall:
1. Patiseria – 10 iunie
2. Magazinul de haine – 17 iunie
3. Restaurantul Fast-Food – 24 iunie
4. Florăria – 1 iulie
5. Salonul de înfrumuseţare – 8 iulie
6. Pet Shop-ul – 15 iulie
7. Minimarket-ul – 22 iulie
8. Magazinul de electronice – 29 iulie
http://www.gsp.ro/gsp-special/publicitate/colectia-hello-kitty-shopping-mall-de-luni-numai-cu-gazeta-sporturilor-400511.html

o prietenie frumoasa intre 1 fetita si o pisoanca

http://www.romanialibera.ro/romania-libera/romania-libera/fascinant-si-emotionant-asa-arata-cea-mai-frumoasa-prietenie-dintre-o-fetita-si-o-pisica-303897.html

TARG PE PLATFORMA ELECTROAPARATAJ pana Duminica 9 iunie 2013

in Sos. Pantelimon, langa benzinaria OMV, pe drumul spre Cora, la cateva statii de Ritmului, cu tramvaiul 14 - producatori haine, genti, incaltaminte, lenjerie, alte accesorii, etc

www.caviexpofashion.ro, program pana seara parca la 20, iar duminica in ultima zi pana la 16

Revin cu mentiunea ca azi - sambata - am reusit sa ajung si am vazut incaltaminte colorata, din piele, 60-100 lei, ba chiar la 1 stand aveau cosuri cu sandale, balerini, papuci, pantofi 60-80 lei; erau si cei de la Antilopa; unii lichidau stocul, etc; per ansamblu merita!

PAPICA PENTRU AZORICA SAMBATA 8 IUNIE ZONA PATINOAR FLAMAROPOL MUNCII NATIONAL ARENA 11-15

Sambata, 8 iunie 2013, intre orele 11:00 - 15:00 in fata Patinoarului Mihai Flamaropol {zona Piata Muncii, langa Stadionul National (National Arena)} -- Bd.Basarabia 37-39, sector 2, Bucuresti – va avea loc colecta de mancare pentru cateii din adapostul A Doua Sansa de la Glina - "Papica pentru Azorica".

Cei peste 170 de catei + 30 de puiuti nou veniti in adapost va asteapta sa le transmiteti toata dragostea voastra.

Treaba este din belsug in adapost, asa cum este aproape in fiecare sezon de altfel. Sunt in curs de finalizare actiunile de deparazitare (interna si externa) a cateilor, iar montarea umbrarelor (caldura a venit foarte repede si e greu de suportat fara putina umbra) este practic finalizata. Le facem casute noilor veniti.

Puteti dona hrana uscata (bobite), conserve cu hrana umeda, sarma, cratite si oale de care nu va mai folositi prin gospodarie. Oricat de putin este important si util.

Cineva spunea: "Nu poti ajuta toti cateii din lume, dar pentru un catel pe care il ajuti, tu vei fi lumea lui!"

Daca nu sunteti in zona si doriti totusi sa participati la colecta, puteti dona contravaloarea pentru mancare in contul asociatiei specificat mai jos.

Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com

Asociatia pentru Protectia Animalelor "A Doua Sansa"
Cont in lei IBAN: RO61 PIRB 4238 7217 6900 1000 - Piraeus Bank
PayPal: ribana4you2000@yahoo.com


Multe multumiri din partea Asociatiei A DOUA SANSA si a cateilor din Adapostul GLINA!

EN --------------------------------------------------- EN:

Saturday, June 8th, between 11:00-15:00, "Papica pentru Azorica" - food collection day for the dogs in Glina shelter - Second Chance

Association. You can donate food for our dogs (puppies and adults).

There are over 170 dogs in our shelter and anybody who want to help us and them can make a small donation: food if you are around the area (near the National Arena) or you can donate in our account for the dogs.

Paypal: ribana4you2000@yahoo.com
EUR Bank account: RO27 PIRB 4238 7217 6900 2000 - Piraeus Bank

Many thanks to you all!!

Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com

lost found pets si petfinder

https://www.facebook.com/groups/lost.found.pets/permalink/564169810273175/


https://www.facebook.com/Petfinder

apel catel grav accidentat

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.430373800403899.1073741907.144616635646285&type=1
Contact : asociatia.robi@gmail.com

Big, gentle, unlucky but in the same time lucky, that would be the description of the dog we will name Dag, and that arrived in our care. Dag had the bad luck to be seriously injured, he remained without an ear and has a broken paw. The wounds will heal, the paw will weld, but we will have to keep him in the hospital for a long time, because he needs to be bandaged every 2 days, and because he is a big dog, it is risky to walk on his paw. Beside that, we cannot take him into the shelter in his state.
Because all above, we ask for your financial support. We are in a really bad period from this point of view and because we don’t have any more funds we are obliged to stop the free neutering program (that isn’t sustained much- although it is the most necessary one) and we will have to say WE CANNOT HELP BECAUSE WE DON’T HAVE RESOURCES, to all future special cases.

Hoping that you can help us not get into such situation, we remind you the accounts where you can donate:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
Or via PayPal (onlune service available on www.4animals.ro )
Thank you again for the help given to the animals we take care of.


***********************************

Mare, bland, ghinionist dar si norocos in acelasi timp cam asta ar fi descrierea cainelui pe care il vom numi Dag si care a ajuns in grija noastra. Dag a avut ghinionul sa fie accidentat grav, a ramas fara o ureche si are o labuta rupta. Ranile lui se vor inchide, labuta lui se va suda dar noi vom fi nevoiti sa-l tinem mult timp internat deoarece Dag are nevoie sa fie bandajat din doua in doua zile si fiind un caine de talie mare e riscant pentru labuta lui sa calatoreasca. In plus in adapost nu-l putem duce in starea in care este acum.
Din acest motiv va solicitam ajutor financiar. Trecem printr-o perioada destul de grea din acest punct de vedere si practic din lipsa fondurilor ne vedem nevoiti sa intrerupem programul de sterilizari gratuite ( care din pacate e foarte putin sustinut - desi e cu siguranta cel mai necesar) si sa spunem NU MAI PUTEM AJUTA PENTRU CA NU AVEM CU CE, cazurilor speciale.

Sperand ca ne veti ajuta sa nu ajungem in aceasta situatie va reamintim conturile in care puteti dona :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.

program interesant

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458746337509616.125363.100001227606359&type=1
esiunea de sedinte pentru interpretarea viselor din timpul noptii are loc in grupuri restranse de 3-5 persoane, in cadrul carora fiecare vis al fiecarui participant este analizat.

O sesiune completa consta in 3 sedinte a cate 1,5 ore, marti, intre 19:00 - 20:30. Prima sesiune incepe pe 11 iunie.

Intreaga sesiune se va achita la inceputul primei sedinte, participantii fiind sfatuiti sa participe la intreaga serie. Costul unei serii intregi de 3 sedinte este de 135 ron.

Pentru mai multe detalii imi puteti scrie aici sau la english.at.your.desk@gmail.com.

Acest serviciu este subscris proiectului "Learn and care!", o parte din veniturile obtinute fiind donate animalelor abandonate.

Vise frumoase!

Imaginea originala poate fi gasita la:
http://ihatehitler.com/wp-content/uploads/2012/11/UQOZq1.jpg


Programul "Learn and care" este o alta modalitate de a crea AWARENESS prin care TU poti ajuta animalele in suferinta abonandu-te la unul din serviciile de mai jos sau dand share anunturilor de adoptii de pe Witty Pets: - cursuri de limba engleza/romana pentru straini - Bucuresti - cursuri de limba engleza on-line - sedinte la psiholog sau psihoterapeut, sedinte de autodezvoltare - work-shop-uri de comunicare, managementul conflictului, body-language Anul trecut acest program a adus mai bine de 1,000 de euro donatii in bani pentru sufletele suferinde din Bucuresti si imprejurimi. Eng_____________________________________________________ Learn and care! is a donation, awareness project initiated by Witty pets and sustained by http://danielavlad.wordpress.com/ Please subscribe to any of the services below and a consistent part of the income shall be DONATED TO THE ANIMALS IN NEED! This program brought last year more than 1,000 euro for the animals in need. ♥ Please share the Witty Pets anouncemens www.facebook.com/WittyPets - see each photo description as detailed testimony. BRIEF: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ENGLISH COURSES / ROMANIAN COURSES COMMUNICATION WORKSHOPS PHYCHOLOGICAL SELF DEVELOPMENT AND SELF GROWTH COURSES ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥ to help you and stray animals.♥ DETAILED: 1.On-line and face to face ENGLISH COURSES - wherever there is an internet connection or for Bucharest and vicinities for the face to face method. Personalised courses to meet your learning needs. Both writing and speaking. On-line teacher at your disposal 24/7. On-line ROMANIAN COURSES to help you in your holiday travels or an in-depth understanding of Romanian, you have an on-line teacher just for you. 2. COMUNICATION WORKSHOPS that take place in Bucharest and vicinities to help you acquire valuable information on human communication and make you a better speaker. A playful atmosphere accompanies your role-playing in better understanding the notions you shall learn and further use at your working-place or in your daily life. 3. PHYCHOLOGICAL SELF DEVELOPMENT AND SELF GROWTH COURSES that helps you see who you really want and what makes you deeply fulfilled Full assistance in your personal endeavour. ALL ABOVE share a consistent percentage with animal protection activists here on fb to help stray animals get a warm and friendly place called "home". PLEASE SUBSCRIBE TO OUR PAGE and WATCH OUR PHOTO ALBUMS for testimonies. https://www.facebook.com/WittyPets For any supplimentary details, for subscribing or donating please feel free to write me at english.at.your.desk@gmail.com

1 catel orb cauta familie si identitate

CRAIOVA: Catelul asta este orb! Nu stie decat un coltisor din lumea asta...COLTUL LUI, acolo unde primea hrana si apa si nu supara pe nimeni si unde era mangaiat si unde conta. Nu stiu cum il cheama, in adapost nu este decat un numar, nimeni nu-l mai striga pe nume!
El asteapta mirosind...asteapta un miros sau o voce stiuta...trist si in intuneric.
Distribuiti va rog, poate cel care-i stie numele il vede!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=600207393330891&set=a.600206733330957.1073741829.100000249069681&type=1&ref=nf

https://www.facebook.com/dana.patrascu.7

despre 1 ursulet

http://www.wwf.ro/ce_facem/specii/ursul_brun/povestile_padurii/ii_mulumim__bardu_/

colecta haine Samusocial 8 iunie 2013 metrou parc eroilor

Samusocial - pentru evenimentul de maine - Ai prea multe haine? Doneaza-le!

https://www.facebook.com/SamusocialRomania?ref=stream&hc_location=timeline

8 iunie parcul eroilor metrou 10-16

1 iunie - 31 iulie 2013 expo jucarii la muzel tehnic de miercuri pana duminica

https://www.facebook.com/AsociatiaMuzeulJucariilor?ref=stream

se plateste bilet pentru vizitarea intregului muzeu, inclusiv a expozitiei 3 sau 4 lei, jumatate pentru copii, deschis de miercuri pana duminica 10.30-17.30
Muzeul National Tehnic Dimitrie Leonida - Candian Popescu nr.2 sect.4 

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185145828311765.1073741915.120257464800602&type=1


Expozița „Tehnica mai în joacă mai în serios. Expoziţie de jucării şi nu numai”. Această expoziție aduce multe noutăți față de cele precedente : pe lângă multele jucării veți găsi și o selecție de articole școlare, jocuri și biciclete.
În cele din urmă vă prezentăm comunicatul Muzeului Național Tehnic referitor la acest eveniment:
S.C. Electrica Serv S.A. - Muzeul Naţional Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida” în parteneriat cu Asociaţia „Muzeul Jucăriilor”, „Spitalul de Jucării” şi „Centrul de creativitate benefică” anunţă vernisajul expoziţiei „Tehnica mai în joacă mai în serios. Expoziţie de jucării şi nu numai” ce va avea loc sâmbătă 1 iunie 2013, începând cu ora 11,30 la sediul Muzeului Naţional Tehnic din str. Candiano Popescu nr. 2, sector 4, Bucureşti. La deschidere vor lua cuvântul doamna Laura Maria Albani – director Muzeul Naţional Tehnic, domnul Cristian Dumitru – Preşedinte Asociaţia „Muzeul Jucăriilor”, domnul Lucian Marin – Centrul de Creativitate Benefică şi doamna Iuliana Ghiţă – director Coordonator Asistenţă Socială-Spitalul de jucării”.
Expoziţia se deschide cu prilejul zile copilului şi doreşte să arate că jucăria, deşi este văzută în principal ca un obiect al distracţiei, serveşte şi scopurilor educaţiei intelectuale, morale, fizice, estetice a copilului stimulându-i în acelaşi timp iniţiativa creatoare. Jucăriile fac parte din procesul de socializare a copilului. Prin imagini, reguli de joc, modul de manipulare a pieselor, jucăria îi transmite copilului sensuri care îi servesc în activitatea ludică. Putem spune astfel că joaca este „meseria copilăriei”, nu doar o activitate pe care o faci să-ti treacă timpul. 

 Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1 iunie – 31 iulie 2013, de miercuri până duminică între orele 10,30 – 17.30, la Muzeul Național Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida” din str. Candianon Popescu nr. 2, sector 4, Bucureşti, perioadă în care muzeul îşi aşteaptă vizitatorii şi cu alte surprize.
1 iunie a fost ziua cea mare a vernisajului expoziției Tehnica mai în joacă mai în serios. Evenimentul a fost un succes, expoziția fiind vizitată de sute de copii, părinți și mulți prieteni, deși a fost concurată o bună parte din zi de corturile cu diverse activități amenajate pe aleea centrală a parcului de Armata română. Sunt prezenți cu standuri și Asociația Macedonenilor din România și Spitalul de Jucării.

primul bar cu pisoance la Londra

http://tinyurl.com/d5qjyrx

cadourile au ajuns la gradinita din Vadu Pasii

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151411602986339.1073741828.548561338&type=1

colecta se repeta de Craciun ...

motan pierdut

https://www.facebook.com/sabin.piso
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4849169028124&set=a.3362386739496.2127640.1263900601&type=1
Va rog sa dati share, poate reusesc sa il gasesc, este motanul meu. Multumesc.
motan negru, de rasa ...

Wolfie catelusa lup bolnava necesita ajutor

https://www.facebook.com/events/255180801287725/permalink/262582457214226/

primul caine salvamontist

http://adev.ro/mlehu6

primul taxi gratis in Capitala

http://shar.es/wZn5a

Beagle pierdut in Tg Mures

TG MURES VA ROG DISTRIBUITI! AM PRIMIT UN MAIL CU URMATOAREA POZA SI DESCRIERE: " Buna ziua,

Azi am pierdut un beagle in varsta de 10 luni, mascul, in cartierul Livezeni din Tg-Mures. Cu guler roşu la gat. V-am trimis un e-mail cu poza. In cazul in care il gasiti sau ne puteti ajuta cu informatii va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0740 250 750
Multumim!"https://www.facebook.com/pages/AsocLOVE_AND_LIFE_4_ANIMALS/510898892261377

petitie contra impozitului pe animalute

Spune NU Impozitului pe Animale: Semneaza Petitia: http://www.yousign.org/ro/TaxaAnimale

Nu uita sa Distribui / Share!

Hai sa fortam anularea legii aberante cu privire la impozitarea animalelor de companie si impotriva castrarii lor, ca masura de compromis.
Semnati acum ca sa putem pune STOP acestei hotarari!

Semneaza Petitia: http://www.yousign.org/ro/TaxaAnimale

catel in varsta intr-o calatorie uimitoare

http://www.dogheirs.com/dogsarefamily/posts/3312-man-takes-his-15-year-old-dog-on-one-last-amazing-journey-photos

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/cea-mai-emotionanta-calatorie-cu-bicicleta-un-australian-inconjoara-un-continent-pentru-ciinele-sau-de-15-ani-398872.html?utm_source=Realitatea&utm_medium=Widget&utm_campaign=Realitatea-Widget&fb_action_ids=658668990816135&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

catelusa lup gasita in parcul Floreasca - oare cine o cauta?!

Am gasit o catelusa, rasa ciobanesc german in parcul Floreasca. A aparut astazi inainte de ploaie. E foarte bine ingrijita si cred ca stapanii ii duc dorul. Dati un share poate ii gasim stapanii!!!
 https://www.facebook.com/AndradaPalade

pisoi cautam casa urgent pana pe 9 iunie ....

https://www.facebook.com/iancu.s.valentina
URGENT PANA PE 9 IUNIE NE TREBUIE O CASUTA ...
Suntem Sociabili
Papam Laptic , Ciorbita ... , resturi de carnita ...
Suntem curati
Facem la Litiera

.... PANA PE 9 IUNIE NE TREBUIE URGENT O CASUTA , ALTFEL AJUNGEM PE STRADA ...

..... suntem din bucuresti ....

de la licitatia organizata de Ilinca Macarie

inca 1 catel gasit - cine il cauta?!

catelul alb, de rasa, a fost gasit in data de 29 mai 2013 in sectorul 3 din Bucuresti. Este baiat, tanar, dresat, raspunde la comenzi. Probabil este pierdut, se cauta stapinii. Please, share ! Trebuie sa ajunga acasa la el!
 https://www.facebook.com/carmen.mandescu

alt catel gasit - cine il recunoaste?!

Mă plimbam în zona Sfinții Apostoli - Națiunile Unite când am auzit o hămălaie. Hămălaia este o hărmălaie făcută de câini: o haită de maidanezi ataca această corcitură de rottweiler, care mergea cu pas grăbit și dezorientat pe străduțe, de parcă ar fi căutat ceva. Fugind de atacatori, vițelul ăsta cu capul cât capacul de WC s-a ascuns după picioarele mele. I-am gonit pe maidanezi și-a fost foarte recunoscător. M-a lins pe mână și-a stat cinci minute cu capul sprijinit de piciorul meu și ochii închiși. Apoi s-a ținut de mine zece minute, timp în care m-am tot gândit unde l-aș putea duce, dar n-am găsit nici o soluție. Dacă aveam curte, n-aș fi stat pe gânduri. E un câine foarte deștept și ascultător, știe să execute ”șezi!” (după cum vedeți) și, când am vrut să traversez splaiul, i-am zis cu părere de rău să stea pe loc și acolo a rămas, uitându-se lung după mine. E un cățel tânăr (n-are mai mult de 3-4 ani) și pare să fie pe străzi de cel mult câteva zile. Cel mai probabil l-a abandonat vreun dobitoc, dar cine știe, există o șansă și să se fi pierdut. Așa că share. Mersi.
https://www.facebook.com/mantzy.blog

catelusa Negruta pierduta joi 30 mai in Constanta zona Tomis 2

https://www.facebook.com/florentina.raiciu

se ofera recompensa, e batraioare si se hraneste greu

catel de rasa gasit in Bucuresti - cine il recunoaste?!

catel pierdut la Cheia

catel pierdut la Cheia...e cautat de familie!...RECOMPENSA!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini