duminică, 16 iunie 2013

in curand se incheie licitatia sunt si reduceri

Au fost donate in ultima vreme o grămadă de obiecte noi şi minunate şi sunt foarte impresionată de generozitatea donatorilor. Pentru că datorită vitezei în care se perindă imaginile pe această pagină (licitări, comentariir sau Like-uri) multe obiecte se dau la fund şi trec neobservate. Sfatul meu este sa deschideti albumul, în care concentrat, le puteţi admira pe toate. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.564054833639707.1073741827.100001055867695&type=1
 
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=565218240190033&set=a.564054833639707.1073741827.100001055867695&type=3&theater

de la ROBI

Daca nu stiti in ce conditii ne desfasuram activitatea si cum reusim sa salvam si intretinem cainii pe care i-am luat in custodie, aruncati o privire in acest album. Adapostul nostru este unul improvizat pe un camp. Aici nu putem construi nimic deoarece terenul nu ne apartine asa ca suntem nevoiti sa gasim solutii ca sa le asiguram protejatilor nostri un trai cat mai bun cu putinta. Ne dorim din tot sufletul sa le construim un adapost in care micutii nostri sa se simta mult mai bine, sa aibe unde alerga si desigur sa fie feriti de gerurile naprasnice si caldurile insuportabile din camp. Situatia financiara nu ne permite nici macar sa visam la asa ceva. Doar din donatii si 2% din impozitul pe venit cu siguranta nu vom reusi niciodata sa construim un adapost pentru ei asa cum ne dorim. Solutia in acest caz ar consta in SPONSORIZARI. Dupa cum stiti firmele platitoare de PROFIT pot incheia contracte de sponsorizare cu ONG-uri carora le pot oferi 20% din impozitul pe profit anual in limita a 3 la mie din cifra de afaceri, suma care se SCADE din impozitul datorat Statului. Cititi mai jos articolul de lege care reglementeaza cele afirmate mai sus : NORME METODOLOGICE din 22 ianuarie 2004 de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal: Art. 21: Cheltuieli p)cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii: 1.este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri; 2.nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. În limitele respective se încadrează şi cheltuielile de sponsorizare a bibliotecilor de drept public, în scopul construcţiei de localuri, al dotărilor, achiziţiilor de tehnologie a informaţiei şi de documente specifice, finanţării programelor de formare continuă a bibliotecilor, schimburilor de specialişti, a burselor de specializare, a participării la congrese internaţionale. (la data 01-Jan-2007 partea 35^I modificat de Art. I, alin. (B), punctul 14. din Hotarirea 1861/2006 )" Daca vreti si puteti sa ne ajutati SPONSORIZANDU-NE va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com. Multumim anticipat celor care le vor da micutilor nostri sansa de a trai mai bine. (MC)

de la Asiacinefil

http://www.asiacinefil.com/sea-without-exit-2006-samurai-sau-kamikaze-onoarea-are-aceeasi-insemnatate-pentru-ebizo-ichikawa-si-yoji-yamada/

Wolfie necesita sponsorizare pentru tratament in continuare

in continuare avem nevoie de donatii pentru continuarea tratamentului si cazarea lui wolfie. Va rog macar share &invite daca nu se poate orice alt ajutor:(

Brd account- RO17BRDE441SV65443264410
SWIFT- BRDEROBU
Ana Maria Angeru - 0726 256 908
Next we need donations to continue treatment and accommodation of wolfie. Please share even if you don't invite & can any other help: (

Brd account RO17BRDE441SV65443264410 SWIFT-Abdul Karim DBSSSGSG-0726 256 908 (Translated by Bing
 
no one donated for wolfie since 9 of june and we are desperate.. She is in foster and needs her weekly cytostatcs to be done, means we need money for her foster, to pay the transport to the vet, for her treatament and her food.. Please help her
 
momentan wolfie este la adapostul de la Popesti Leordeni in siguranta. cazarea ne costa 200 lei plus mancaica adusa de noi. daca cineva are o solutie mai buna va rog sa ma contacteze. luni ma voi duce cu ea la Ortovet pentru continuarea tratamentului cu citostatice. I-am facut si poze in noul cuibusor dar am probleme cu cablul de date si nu le pot urca momentan. imi cer scuze ca postez atat de rar si la ore tarzii, lucrez foarte mult si am si facultatea, revin cu vesti cat mai curand, sper ca si bune:) o seara buna tuturor si multuesc inca o data celor care au fost de ajutor ptr wolfie
 
am fost ieri si azi la Ortovet din pacate cei de acolo n-o mai pot tine pe wolfie decat pana luni seara (10-06-2013). Raspunde bine la tratamentul cu chimo dar se pare ce slabeste in loc sa se ingrase avand in vedere ca mananca foarte mult. Cand am internat-o avea 20kg acum are doar 17 kg:(. O sa-i mai facem un set de analize peste o saptamana sa depistam cauza.

am sunat la adapostul de la popesti leordeni si nu am rteusit sa dau de doamna Fierbinteanu asa ca inca nu avem nici o solutie pentru cazarea temporara macar pe perioada tratamentului.

FOARTE IMPORTANT DE RETINUT!!!!! Wolfie nu mai este contagioasa poate sta in preajma altor caini fara nici o problema si mai mult decat atat se imblanzeste pe zi ce trece chiar da din codita cand vede oameni sau animale si sta la mangaiat.

Concluzia este ca avem nevoie de FOSTER imediat, macar pe perioada tratamentului (min 6 saptamani) !!!!

AJUTATI CATEII STRAZII CUMPARAND 1 OBIECT

Avem mai multe obiecte frumoase si ieftine la preturi foarte mici pentru ca dvs si prietenii dvs.sa le cumpere si suma stransa sa fie donata câinilor. Totul va fii facut public si transparent. Daca sunteți interesați va rog sa adresati intrebari pentru marime si eventuale măsurători. Orice produs cumparat înseamnă bani pentru un cățel! 
In incercarea de a strange fonduri pentru a ajuta animalele fara stapan, punem la vanzare, la preturi minime, obiecte care sa va aminteasca de ajutorul oferit: inele cu motive vesele: un zambet pentru reusita unei cauze, inimioare pentru dragostea purtata necuvantatoarelor, stelute pentru speranta unui viitor mai bun. Avem si altfel de obiecte: inele si coliere din margele, toate cu un design interesant, care pot fi purtate la aproape orice ocazie, precum si o bluzita perfecta pentru vara. Cumparand unul dintre aceste produse ajutati la indeplinirea unui scop nobil, la schimbarea in bine a vietii unui suflet lipsit de noroc. Va multumim :)
 
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463518813736651.1073741836.369411883147345&type=3

ce pisici

https://www.facebook.com/BlueLightningChartreuxCattery

 https://www.facebook.com/ManhattanCats?ref=stream&hc_location=stream

de la 1 mare cascador

http://www.szobycseh.ro/szobycseh/index.php?page=36

Cei care vor sa faca donatii pentru Szobi Czech pot trimite banii in contul RO81RNCB0074029215240001, deschis la BCR Decebal.
 https://www.facebook.com/pages/Mari-Actori-Romani/129697220470264?ref=stream
 Celebrul cascador Sobi Cseh se află de cinci zile internat la spitalul Fundeni din cauza complicaţiilor apărute în urma bolii de care suferă. Artistul a fost diagnosticat cu cancer la coloană şi, după o perioadă în care a crezut că lucrurile merg spre bine, boala a recidivat brusc.

Sobi Cseh are în spate o carieră de excepţie nu numai în profesiunea care l-a făcut celebru, cea de cascador, ci şi în aceea de actor. A colaborat de-a lungul timpului cu mari artişti ai cinematografiei româneşti, din care este poate suficient să amintim numele lui Florin Piersic sau al lui Sergiu Nicolaescu. În prezent, celebrul cascador, renumit pentru scenele de luptă pe care le-a realizat, poartă o luptă decisivă cu cancerul. "Sunt de cinci zile internat la spitalul Fundeni. Din cauza stresului, boala s-a întors şi nu mă simt bine deloc. Sunt sub tratament. Sunt multe ravagii care rămân după radioterapie şi după citostatice şi sunt afectate mai multe organe: ficat, rinichi, plămâni", a declarat pentru "ring", de pe patul de spital, Sobi Cseh.

Starea de sănătate i s-a deteriorat
Descoperită anul trecut, boala care îl macină a dat semne de remisie într-o primă fază, însă în ultima vreme simptomele au revenit. "A mers extraordinar tratamentul. După o lună a trebuit să fac radioterapie din cauza tumorii de pe şira spinării. Am făcut radioterapia şi pe urmă a fost ca un galop de sănătate. N-am simţit nimic. Făceam piruete, şurub şi mă urcam pe masa aia, la sală, de n-aveam treabă! N-am avut niciun simptom, nimic. M-am dus pentru o ultimă şedinţă, dar aparatul era defect şi mi-au spus că trebuie să mai aştept. Pe urmă, am zis că n-o mai fac. N-am făcut-o şi m-am simţit alt om. Am început să am dureri de cap şi de atunci m-am dus din ce în ce mai jos", a continuat artistul.
Are nevoie de 1600 de euro pentru tratament
În prezent, Sobi Cseh, având în vedere situaţia gravă în care se află, are nevoie de un tratament special, însă acesta costă destul de mult, iar cascadorul nu are bani. "Trebuie să încep un nou tratament, pe care trebuie să-l găsesc singur, dar nu am bani. Am intervenit, am vorbit, însă nu s-a rezolvat nimic. Şi nici nu e vorba de aşa mulţi bani. E vorba de 1600 de euro, costul tratamentului, şi nu pot să mi-l asigur. Nimeni nu mă ajută, aşa că mă chinuiesc, cerşesc patru- cinci pastile de colo, trei pastile de dincolo. Fac rost de pastilele astea şi stau cu emoţii că nu-mi ajung. Asta e România! Am ridicat în picioare lumea în Europa şi uite ce se întâmplă! Să nu mi se dea posibilitatea să fac tratament pentru 1.600 de euro? O ţară întreagă să nu aibă banii ăştia? Nu interesează pe nimeni", s-a destăinuit Sobi Cseh.

Părăsit de prieteni, doar cu familia alături
Artistul aflat pe patul de suferinţă este supravegheat în permanenţă de familie, însă prietenii sau foştii colegi cu care a colaborat de-a lungul timpului la realizarea atâtor filme se pare că l-au uitat pe cel supranumit "Buză de iepure". "Nu m-au vizitat prietenii. Nici măcar nu m-au sunat să vadă ce fac. Doar familia este aici încontinuu, de cinci zile de când sunt internat. Mai bine mor aici, pentru că nu mai pot. Să reglezi şi să repari tot ce se distruge în urma tratamentului cu citostatice şi cu radioterapia e mai greu", a încheiat cascadorul.
"Nu am perfuzii, nu am cu ce să fac analize, nu am nimic. Nu am nici bani cu care să-mi asigur medicaţia." Sobi Cseh
 sursa ziarul ring

caut parinti

URGENT!! CAUT STAPAN IUBITOR!! Catel cuminte si frumos, cauta de urgenta stapani. Are aproximativ un an, este mascul, de talie mica, seamana foarte bine cu fox terrier pitic. Va rog distribuiti! Contact: Lupea Carmen 0743670314

impresionant

http://www.dogheirs.com/tamara/posts/3481-police-officer-who-kidnapped-german-shepherd-to-save-him-from-euthanasia-says-he-will-never-regret-his-actions

iar muzica

http://www.youtube.com/watch?v=jmo3nv7u8sw

 http://www.youtube.com/watch?v=SP6LgtZuBMk

http://videos.tf1.fr/johnny-hallyday/sur-ma-vie-johnny-hallyday-en-duo-avec-charles-aznavour-live-bercy-8025159.html

 http://www.youtube.com/watch?v=nttU4KbcC-A

 https://www.youtube.com/watch?v=VlsT0hPKIbA

 https://www.facebook.com/photo.php?v=10150179376213244
  http://www.facebook.com/bloggilbertbecaud
Musique : Gilbert BECAUD Texte : Louis AMADE

alte recomandari caritabile

http://pumpkindesign.blogspot.com/
Charity Boutique pe facebook
 https://www.facebook.com/BuburuzzelBijoux?directed_target_id=0

Codite Fericite va roaga

https://www.facebook.com/AsociatiaCoditeFericite
DATI 5 LEI PT CATEI!

APEL pt 1 MOTANEL CAZUT DE LA ETAJ

Cineva ne-a anuntat ca, in spatele unui bloc inalt, zace retrasa intr-o groapa o pisica ranita, cu botul plin de sange, cel mai probabil cazuta de la vreun geam. Am raspuns solicitarii si, intr-adevar, asa era: un motan tanar, curat, bine ingrijit, in stare de soc, si de durere, si speriat de moarte. Cand am ajuns noi, dupa cine stie cate ore de la cazatura,era ud de ploaie si in blana lui isi depusesera deja mustele oua cu duiumul. Daca nu-l observa persoana care ne-a solicitat si nu-l gaseam si noi, il mancau viermii.
In urma consultului medical, pe langa ranile deschise de la bot si de la una din labele din fata, a reiesit ca are si o fractura de femur, asa cum se poate vedea din radiografie. Este suspect si de o fractura la una din labele anterioare, insa de asta ne-am dat seama destul de tarziu si abia luni ii vom face radiografia pentru confirmare.
Motanelul este acum internat la un cabinet veterinar, va fi operat luni pentru a i se repara fractura de femur, si foarte posibil si la labuta anterioara.
Avem nevoie de sprijin financiar pentru el. Daca doriti sa ne ajutati, puteti dona in conturile noastre:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro) (mentionand "pentru motanul cazut de la etaj")
De asemenea, vom avea nevoie si de cazare temporara pentru el, dupa operatie, intr-un mediu pe cat posibil linistit.
Va multumim anticipat pentru sustinere! (AS)
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.502655883139429.1073741976.376586535746365&type=1

Norma Jean

http://youtu.be/lOkqsL1vNtA
https://www.facebook.com/pages/Country-Western-Classics/300990883278280
www.prettymissnormajean

Taxa adoptie la Animed Arad

Ce parere aveti in legatura cu instituirea unei taxe de adoptie de 30 sau 50 de lei, din urmatoarele motive:

1. trierea celor care doresc sa adopte = inlaturarea celor care ar fi tentati sa adopte numai pentru ca e gratuit, nefiind dispusi sa cheltuie prea mult ulterior pentru hrana si asistenta medicala;

2. recuperarea unei mici parti din investitia financiara pe care o presupune fiecare animal luat in grija (deparazitari, vaccinari, castrare, tratare boli si rani, mancare, curatenie, transport, comunicatii, materiale de promovare a adoptiilor); 30-50 lei e o gluma oricum, dat fiind ca unele dintre ele ne costa sute de lei, uneori chiar si peste 1.000 lei;

http://https://www.facebook.com/animedarad
Asociatia ANIMED ARAD
Sediu: Arad, Strada Blanduziei nr. 3 cod 310091
Email: aradanimals@yahoo.com
www.animed.ro

Doamna de fier a Parisului atribuit Claudiei Mosoarca si primit prin mail

Când proiectul lui Gustave Eiffel a fost desemnat câştigător pentru a marca deschiderea Expoziţiei Mondiale din 1889, mulţi dintre artiştii şi oamenii de cultură francezi au protestat vehement împotriva turnului ce ar fi fost nedemn pentru un oraş elegant ca Parisul. Însă istoria i-a contrazis: încă din primii ani, milioane de vizitatori au răbdat la cozi lungi pentru a urca în turn şi pentru a admira frumuseţea oraşului, iar artiştii au imortalizat în diferite feluri silueta din fier profilată pe cerul parizian. Turnul lui Eiffel, numit şi „Doamna de fier” sau „Marea doamnă de fier”, a devenit un simbol şi este azi monumentul (cu taxă) cel mai vizitat din întreaga lume

Parisul ar fi de neimaginat fără Turnul Eiffel. Cum să priveşti de pe Câmpul lui Marte şi să nu zăreşti îndeaproape metalul arcuit? Cum să nu te poţi ridica deasupra Senei, ca să cauţi în depărtări Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame ori Luvrul?
Dacă planurile iniţiale ar fi fost respectate, Eiffel ar fi trebuit să demonteze turnul la 20 de ani de la instalarea lui. Fiindcă s-a dovedit util nu doar ca obiectiv turistic, Parisul l-a păstrat. Pentru oraş a fost un mare câştig. În 2003, erau deja înregistrate 200 de milioane de vizitatori, iar în 2011 - peste 250 de milioane. Deşi inspiră oamenilor sentimente diverse ori determină imaginaţia să facă asemănări din cele mai interesante, Turnul Eiffel cucereşte în final chiar şi inimile îndoielnice. Poţi spune orice înainte de vizitare, dar odată ce ai coborât din el, ai toată convingerea că nimic altceva nu s-ar fi potrivit mai bine Parisului.
Scriitorul Guy de Maupassant, unul dintre semnatarii protestului din 1887, ar fi fost văzut luând masa în restaurantul din turn. Întrebat cum de se află acolo, el ar fi răspuns că este singurul loc din Paris de unde nu poate să vadă turnul...!
 
Vizita în turn
La Turnul Eiffel, prins pe malul stâng al Senei, între Câmpul lui Marte şi Grădinile Trocadéro, se ajunge cu metroul (liniile 6 - staţia Bir-Hakeim - şi 8 - staţia Trocadéro), autobuzul (82, 42, 87, 69) sau cu vaporul. În perioadele de sezon plin sau atunci când nu toate lifturile turnului funcţionează (de exemplu, acum două lifturi sunt închise din pricina unor probleme tehnice), aşteptarea la ghişeul de bilete poate depăşi cu mult două ore. Şi cumpărarea online a biletelor este mai dificilă. Totuşi, fiindcă programul începe la 9 dimineaţa şi se încheie la miezul nopţii, turiştii răbdători vor fi răsplătiţi pe măsură.
 urnul are trei etaje accesibile publicului spre vizitare: primul, situat la 57 metri înălţime, al doilea, la 115 metri, iar cel din vârf - la 276 metri. Pentru primele două niveluri există două variante de acces: lift sau scări. Urcând ori coborând cele 704 trepte ai ocazia să priveşti nu doar detaliile magnificei structuri din fier forjat, ci şi oraşul lărgindu-se pe malurile Senei. Pe platforma superioară se ajunge doar cu liftul, de la etajul 2, scara iniţială fiind azi dezafectată (o parte din ea chiar a fost vândută la licitaţie).
La primul etaj, care ocupă o suprafaţă de 4415 m², se află Sala Gustave Eiffel, folosită pentru recepţii şi evenimente speciale, un mic bufet, un restaurant, un magazin de suveniruri, chiar şi un observator computerizat al mişcării turnului - produsă în funcţie de vânt şi temperatură. O bogată expoziţie de fotografii, schiţe, postere şi tipărituri de tot felul te conduce prin istoria Turnului Eiffel şi te face să înţelegi mai bine tehnologia folosită, revoluţionară pentru acele vremuri.
Spaţiul circular al celei de-a doua platforme (1430 m²) oferă o perspectivă completă asupra Parisului. Pe lângă cele trei magazine şi un bufet, aici te poţi bucura de serviciile excelente ale restaurantului "Jules Verne", specializat în gastronomie franceză. (Restaurantul are un lift propriu, în pilonul sudic al turnului.)
Din vârf, cele două platforme suprapuse (una închisă, cealalată deschisă) te "aruncă" în braţele largi ale Parisului. După ce reuşeşti să te rupi de spectaculoasa vedere a oraşului, vizitează biroul lui Gustave Eiffel, cu a sa atmosferă de secol XIX. Cu ajutorul unor reuşite manechine de ceară, este redată scena istorică a întâlnirii dintre inginerul francez şi inventatorul american Thomas Edison. Aici vei găsi chiar şi gramofonul pe care acesta i l-a dăruit lui Gustave Eiffel.
Pentru romanticii incurabili, şederea în vârful turnului se poate încheia cu un pahar de şampanie, servit la cochetul bar de la înălţime. Orice astfel de scurtă întâlnire dintre "Oraşul Luminilor", "Doamna de fier" şi picăturile de vin spumant se va dovedi memorabilă.
 
Doar câteva lucruri interesante despre Turnul Eiffel
Asemenea Colosseum-ului, Turnului din Pisa ori Piramidelor, Turnul Eiffel este una dintre construcţiile cele mai cunoscute din lume. Tot aşa, istoria lui lasă puţine necunoscute admiratorilor săi, iar informaţiile generale au fost preluate şi prezentate cu sârguinţă ani de-a rândul, de către mass-media şi de către toţi reprezentanţii din turism. Înşir, deci, doar câteva dintre lucrurile interesante ce se pot spune despre Turnul Eiffel. Pentru o emoţie veritabilă şi o plăcere a privirii, turnul trebuie să fie cunoscut în mijlocul Parisului, să fie văzut cum se înalţă deasupra Câmpului lui Marte şi deasupra celui mai romantic oraş al lumii.
  • Proiectul Turnului Eiffel a aparţinut echipei formate din antreprenorul Gustave Eiffel, inginerii Maurice Koechlin şi Emile Nouguier, precum şi arhitectul Stephen Sauvestre. Dintre cele 107 propuneri din competiţie, turnul lor a fost ales câştigător, astfel că în 1887 au început lucrările la fundaţia plasată pe Câmpul lui Marte. Construcţia a durat doi ani, două luni şi 5 zile, inaugurarea având loc la 31 martie 1889. Pentru ea, 50 de ingineri şi designeri au realizat 5.300 de schiţe şi desene, 180 de muncitori au fabricat cele peste 18.000 de piese componente, iar alţi 132 de muncitori le-au asamblat pe şantier. Cei patru piloni ai turnului sunt orientaţi spre punctele cardinale şi formează o bază pătrată cu latura de 125 metri.
  • Înălţimea iniţială a turnului a fost de 312 metri, astfel că, la data aceea, era cea mai înaltă construcţie din lume. Şi-a păstrat locul întâi în clasament până în 1930, când a fost construită Clădirea Chrysler din New York, de 319 metri.
  • Fiindcă a fost locul unde s-a experimentat radiofonia şi pentru că a jucat un rol important în momentul apariţiei televiziunii franceze, turnul a fost salvat de la demolarea programată pentru anul 1909. De fapt, Turnul Eiffel a fost folosit ca o antenă uriaşă şi astăzi înălţimea lui a crescut (324 metri) datorită bogatei reţele de transmisiuni ce şi-a făcut loc în vârf: 54 de staţii TV, 31 de staţii radio, 120 de antene.
  • Gustave Eiffel a iniţiat, din biroul său de pe platforma superioară, o serie de observaţii astronomice şi fizice (meteorologice, de rezistenţă la vânt, de radiotransmisie etc.). În timp, turnul s-a transformat într-un laborator de experimente şi măsurători ştiinţifice.
  • În 1889, "Le Figaro" îşi avea deja sediul pe platforma 2 a turnului, de unde îşi tipărea ziarul şi unde oferea turiştilor un serviciu original: pe ediţia zilnică adăuga un atestat de urcare în Turnul Eiffel.
  • În 1905 se organizează un concurs de urcat scările până la etajul 1 al turnului, premiul fiind o bicicletă.
  • În 1909, Contele de Lambert zboară pentru prima dată deasupra Parisului şi a Turnului Eiffel, într-un avion fabricat din lemn şi pânză.
  • Prima iluminare electrică a turnului are loc în 1900, fiind folosite 5000 de becuri. În 1978, 30.000 de becuri vor îmbrăca turnul cu ocazia Crăciunului.
  • Culoarea originală a fost schimbată în decursul anilor, astăzi turnul fiind vopsit în trei nuanţe de bronz, cea mai deschisă acoperind vârful. Regula stabilită este de revopsire o dată la şapte ani, activitate ce are o durată de până la 18 luni, cu un consum mediu de 60 de tone de vopsea.
  • Nouă lifturi se află în Turnul Eiffel, dintre care cele din pilonii de nord, est şi vest au capacitate mare de transport: 920 de persoane/oră, respectiv 650 de persoane/oră. Aşadar, nu este de mirare că în 2011 s-au înregistrat peste 7 milioane de vizitatori.
 
In incheiere, apreciez articolul, mai ales ca si eu am avut placerea sa vizitez turnul.

sa mai radem de pe mail

O eleva iese de la scoala si, cum mergea pe trotoar, o masina trage pe dreapta si omul de la volan ii spune:
- Am venit sa te duc acasa. Hai, urca, ca iti dau 10 lei si o punga de bomboane.
Fetita scutura din cap si merge mai departe. La coltul strazii, masina trage iarasi langa trotoar si soferul spune:
- 50 de lei si doua pungi de bomboane, ce zici?
Fetita pleaca mandra mai departe. Ceva mai in josul strazii, din nou aceeasi voce:
- 100 de lei si toate dulciurile pe care le poti manca! - ultima oferta!
Fetita se opreste, apoi merge catre masina, baga capul pe geam si sopteste:
- Nu vreau sa ma fac de rusine fata de colegi. Taticule, ti-am spus sa nu-ti iei Logan, acum descurca-te singur!
…………………………………..

Despre pedofili se pot spune o multime de lucruri rele, dar cel putin astia conduc foarte incet in preajma scolilor.
…………………………………..

Culmea optimismului: sa-ti astepti sotia in fata supermarketului cu motorul pornit.
…………………………………..

Nevasta-mea mi-a spus ca, atunci cand dorm, ii las impresia c-o ignor!
…………………………………..

- Daca-mi mai zici ca sunt grasa, te parasesci!
- Dar, draga, gandeste-te la copilul nostru!
- Care copil?!
- Pai, nu esti insarcinata?
…………………………………..

Cand o femeie de 50 de ani iti propune o partida in trei, cu mama si fiica, ai grija, ea s-ar putea sa fie fiica.
…………………………………..

I: Ce fac barbatii insurati?
R: Regreta.
…………………………………..

Deviza anestezistului roman: Un pacient bine fixat nu necesita anestezie.
…………………………………..

Pacientul: - Domnule doctor, ce aveti pentru Parkinson?
Doctorul: - Tot respectul meu!
…………...........................

Nu inteleg cum un barbat sanatos, cu doi rinichi, nu-i poate cumpara sotiei blana!
…………………………………..

Daca ti-ai gasit femeia visurilor tale, ia-ti adio de la celelalte visuri.
…………………………………..

Pana nu conduci tu singur masina, n-o sa inveti niciodata sa injuri corect.
.………………………………..

Constatare medicala: cu cat este mai urata femeia... cu atat mai rar o doare capul!
…………………………………..

- Dragule, ce sa-mi cumpar ca atunci cand voi aparea pe plaja sa intoarca toti capul dupa mine?
- Schiuri.
…………………………………..

Din curiozitățile lumii: ştiai ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?
…………………………………..

Un scoţian stătea pe tron la o toaletă şi îşi făcea nevoile.
Între timp din buzunarul lui cade o liră în toaletă. Se uită la liră şi se întreabă dacă merită să-şi murdărească mâinile. După un timp de gândire… scoate zece lire din buzunar şi le aruncă în toaletă.
- Acum, da… merită să-ţi murdăreşti mâinile…
…………………………………..
- Bărbate, cum eşti tu cam urâţel, dacă ăsta micu ar semăna cu tine mi-ar părea cam rău, sincer!
- Şi să vezi ce rău o să-ţi pară dacă n-o să-mi semene!
…………………………………..
Un tânăr sta de vorbă cu un domn mai în vârstă.
- Când mă însor, primul lucru pe care-l voi face va fi să o trimit pe soacră-mea doi ani în vacanţă!
- N-ai vrea să te însori cu fiica mea?
………………………………….

Înjuratul după ce te loveşti reduce durerea cu până la 50%…
…………………………………..

- Ce să-i fac soţului meu să nu mai bea şi să nu mai facă scandal?
- O înmormântare frumoasă.
…………………………………..
- Cum se înmulţesc proştii?
- Îngrijorător!
…………………………………..

Sotia se intoarce de la shopping si-i spune sotului:
- Am doua vesti pentru tine. Cea proasta: am cheltuit toti banii. Cea buna: te iubesc asa sarac cum esti!
…………………………………..

- Alo, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor? Trimiteţi pe cineva de urgenţă să salveze un animal chinuit.
- Dar ce s-a întâmplat, stimată doamnă?
- Poştaşul s-a suit într-un copac din curtea mea şi îmi înjură câinele...
…………………………………..

- Tată, am de gând să-mi bag un cercel în nas. Ce crezi?
- Cred că o să te ajut să-ţi faci bagajele.
…………………………………..

cum am petrecut acest weekend

-  atat ieri, cat si azi am fost la Street Delivery - am vazut mesteri, am beneficiat de ofertele speciale de la standul Carturesti, am vizitat casa Mincu cu expo sticlarie, am baut limonada in beneficiul unor bolnavi ..., am primit ziarul Buna dimineata Bucuresti (despre care am scris in postarea anterioara la recomandare) si am vazut standul Merci charity boutique - despre care mai auzisem si citisem - a se vedea si art. din ziarul anteriormentionat/de pe site-ul acestuia, contact:alina@mercicharity.ro, str. Smardan 13 deasupras French Bakery in centrul vechi
- ieri am fost si la centrul Iubirre Red Panda din incinta Planetei ham ham 1 complex frumos cu gardinita, scoala dresaj, pensiune, situat pe Barbu Vacarescu, inainte de zone arena, dupa Billa, am vazut cateii gazduiti in adapostul Red Panda din spatele complexului, 1 adapost curat si ingrijit, am cumparat obiecte donate spre a fi valorificate in beneficiul lor https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459163137507251.1073741876.183230138433887&type=1,contact pe facebook/Red Panda si office@red-panda.ro
- tot ieri am fost si la muzeul Bucuresti Palatul Sutu de la Universitate la targul de tipul "Bucuresti de odinioara" unde erau cativa expozanti cunoscuti printre care Coloritoria si Bijou-Bizarr(e) ... am mai remarcat www.abbizu.ro

recomandari

ziarul Buna dimineata Bucuresti distribuit in librarii, teatre, la evenimente culturale www.infobdb.ro si pe facebook.com/BunaDimineataBucuresti

Muzeul National Tehnic Leonida din parcul Carol wwww.mnt-leonida.ro

Merci Charity Boutique mercicharity.ro


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini