duminică, 7 decembrie 2014

NU RATATI EU MA DISTREZ CU CAINELE MEU IN PARCUL CRANGASI 13.12.2014

Jucariile Starmark, ajuta animalele de companie sa isi stimuleze activitatea mentala angajandu-le in actiuni care le plac. Ele permit manifestarea instinctelor naturale, precum vanatoarea, prevenind astfel comportamentele nedorite (ros, latrat excesiv) provocate de plictiseala! Jucaria Bob a Lot poate fi folosita impreuna cu recompensele interactive de la Starmark sau cu portii din mancarea lui obisnuita, transformand ora mesei intr-un moment de joaca si distractie!
https://www.youtube.com/watch?v=T_dreODf4PI
Vizitand evenimentul “Eu ma distrez cu cainele meu” (https://www.facebook.com/events/1521162214799627/1524297377819444/?notif_t=plan_mall_activity), puteti vizita si standul STARMARK, unde, cu siguranta ca veti gasi lucruri interesante.

Veniti la Shop4Paws! Le gasiti standul in Parcul Crangasi, in ziua de 13 decembrie, la evenimentul “Eu ma distrez cu cainele meu” (https://www.facebook.com/events/1521162214799627/?ref_dashboard_filter=upcoming).
Sub protectia echipei Jurnalul unui Voluntar se afla 60 de catelusi comunitari. Toti sunt pregatiti pentru adoptie, si in cautare de casute.
Alti catei mai norocosi, din acelasi adapost au fost deja adoptati in Germania, Suedia si Romania. La standul Jurnalul Unui Voluntar, puteti afla mai multe despre patrupezi si despre activitatea echipei, puteti dona si puteti achizitiona pentru binele Blanosilor (nume dat celor 60 de catei) decoratiuni pentru Craciun, decoratiuni Paws si alte obiecte frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini