luni, 7 iulie 2014

TARG SF ILIE IN LUMEA COPIILOR

http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucuresti/festivaluri-petreceri-targuri/targ-traditional-de-sf-ul-ilie-18-20-iulie-sector-4/94799/e.html

http://www.evenimentesiexpozitii.ro/

11-13.07.2014 MTR

TARG DE VARA PANA-N SEARA
http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucuresti/festivaluri-jocuri-si-concursuri-targuri/targ-de-vara-pana-n-seara/94711/e.html

https://www.facebook.com/events/848590081835675/

22.06. - 19.10.2014 in fiecare duminica la ceainaria Tabiet targ handmade

Targ de produse handmade in fiecare duminica in Ceainaria Tabiet

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Iunie 2014 13:00 - Duminică 19 Octombrie 2014
Popa Savu, nr 20


http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucuresti/targuri/targ-de-produse-handmade-in-fiecare-duminica-in-ceainaria-tabiet/94470/e.html

11-13.07.2014 summer bazar

http://www.summer-bazar.ro/

ROMEXPO 11-13 IULIE 2014

in curte pe alee la casute

4zampedisimpatia: La storia di frosty

4zampedisimpatia: La storia di frosty:           Una piccola capretta sfortunata ha ritrovato la felicità grazie ai volontari di un rifugio australiano                   ...

Its dog breeds information site: Popular awesome hybrid dogs

Its dog breeds information site: Popular awesome hybrid dogs: Here are 25 awesome and most popular mix/mutt/hybrid dogs for you.. you may know all about these all hybrid dogs over here just click and ...

despre catei interesanti

http://itsdogbreeds.blogspot.com/2014/06/popular-awesome-hybrid-dogs.html

adrese recomandate prin mail

Articol din ediția de joi, 24 aprilie, a săptămânalului Dilema veche.
Plin de tentatii ușoare și locuri în care îți pierzi vremea, Internetul are și o zonă în același timp instructivă și delectabilă: aceea a culturii gratuite, legale. Online poți găsi aproape orice, de la cărți la filme și softuri educaționale care nu costă nimic. Ca să le consumi pe toate,ți-ar trebui un număr nedeterminat de secole. Am făcut pentru dumneavoastră o listă de site-uri de acest tip.

Gutenberg.org. Dacă nu îl știți, ați intrat probabil de puțină vreme pe Internet. Nu e cel mai mare, dar este printe cele mai vechi site-uri din clasa lui. Conține edițiile clasicilor în formate care pot fi citite pe ecran, pe tabletă sau Kindle. Majoritatea titlurilor sunt în engleză, darși alte limbi de circulație sunt bine reprezentate. În momentul de față, site-ul are peste 45 de mii de cărți electronice. Cărți gratuite mai găsiți pe Amazon.com, Feedbooks.com sau Manybooks.net. Titlurile public domain sunt cam aceleași peste tot.



Ebooks.adelaide.edu.au. Site-ul Universității din Adelaide, există și cărți pe care nu le găsești în altă parte, de exemplu numeroase volume de Orwell.



YouTube: British Pathe. O arhivă cu peste 80 de mii de jurnale de actualități, de la înmormântarea Reginei Victoria (1901) la Schwarzenegger câștigând titlul de Mister Universe (1969). Conține mai mult decât ți-ai putea imagina, de la dezastre surprinse pe viu, la biciclete zburătoare, Beatleși, abdicarea Țarului Nicolae al II-lea și câteși mai câte.



YouTube: Mosfilm. Câteva sute de filme rusești de pe vremea cinematografiei sovietice. Dacă nu știți rusește, vă veți descurca un pic mai greu printre ele. Merită însă, fiindcă multe au subtitrări în engleză (căutați butonul “captions” în baza ferestrei în care rulează filmul). Calitatea video este foarte bună.



Ina.fr. Este Institutul Național al Audiovizualului din Franța, care oferă o arhivă de emisiuni TV de pe vremuri. Talk-show-urile culturale franțuzești, cu un Bukowski afumat sau un Serge Gainsbourg pus pe rele, sunt amuzante și te conving că scorțoșenia nu se prea poartă înțara care are o predilecție pentru intelectualii publici.



Archive.org. E un stomac de struț pentru materiale de toate tipurile, de la filme, la cărți și înregistrări audio. Archive.org are și o zonă în care oferă versiunile anterioare ale site-urilor, folosită de profesioniști în diferite scopuri. Calitatea materialelor de pe Archive.org este variabilă, dar e un gen de site care oferă surprize plăcute mai degrabă dacă-l răsfoiești decât dacă te-apuci să cauți prin el.



Google Cultural Institute. În jur de 350 de colecții de imagini, de la vestigii romane la artă contemporană din Brazilia. O modalitate de prezentare puțin greoaie, dar interesantă; poți să îți alcătuiești și propriile colecții din ceea ce te interesează, iar imaginile pot fi mărite foarte mult, pentru detalii.



Britishmuseum.org. Prin butonul de “explore” puteți ajunge la secțiunea site-ului care oferă un fel de expoziții sau trasee interactive pe diferite teme, de la istoria scrisului, la pelerinaje la Mecca.



NGA.gov. Un site asemănător, dar de peste ocean, al National Art Gallery din Washington. Conține în jur de 35 de mii de imagini, care pot fi nu numai studiate, ci și descărcate la rezoluție foarte bună.



Openculture.com. O parte dintre site-urile de mai sus le-am găsit – sau regăsit – chiar aici. Openculture antologhează și propune, de mai multe ori pe zi, diferite filme, cărți sau cursuri gratuite. Există și directoare tematice, de la conferințe lui Foucault, la cursuri de navigație autonomă pentru roboți zburători (sic).
Articol din ediția de joi, 24 aprilie, a săptămânalului Dilema veche.
Dragi prieteni,

Consider aceste site-uri de mare interes, chiar valoroase, de aceea vi le trimit si voua, fara sa va mai intreb daca le vreti.
Primul avantaj este accesul rapid la informatie corecta si serioasa in dom. culturii, stiintei, educatiei etc in suita de arhive antologii, si directoare tematice. In al doilea rand, cand avem timp, putem sa citim o carte sau sa vedem un film bun.

magazin caritabil

http://www.getlokal.ro/ro/article/magazin-comunitar-gratuit?utm_source=Comunicare+general%C4%83&utm_campaign=d5541a02eb-newsletter_nou3_8_2014&utm_medium=email&utm_term=0_e2e9848cb0-d5541a02eb-52049365

zilnic EXPO BAZAR ART in zona Universitatii centrul vechi

Elena Nita posted in EXPO BAZAR ART
Elena Nita 1:14am Jul 7
Evenimentul Expo Bazar Art, poate fi vizitat zilnic.

Luni - Joi,orele, 13:00-22:00
Vineri - Duminica, orele, 09:00-23:00

Elena Nita
Tel: 0722.380.206
Va asteptam!

CONCERT GYURI LA SCENA


Sala de Teatru din interiorul Vilei LA SCENA , joi 17 iulie, ora 20:30. Detalii mai jos.

 Cântece de bunăvoie
 
Ioan Gyuri Pascu - voce, chitară, muzicuţă

Cătălina Beta - voce, chitară

    Vă asteptăm joi, 17 iulie 2014, la ora 20.30, @La Scena (Pod) pentru o seară de lumină. Ioan Gyuri Pascu si Cătălina Beta vă vor cânta live cântece de bunăvoie. Şi nesilite de nimeni. Simplu, adevarat, cu bucurie, cu iubire. 

 Ioan Gyuri Pascu

    Mulţi îl ştiu, puţini îl cunosc. Îi place să cânte, să scrie, să spună, să joace, să ajute. Îşi asumă două calităţi majore: aceea de a scrie simplu şi profund şi aceea de a reuşi să mănânce ceea ce găteşte.
    Iată câteva repere pentru cei ce-l ştiu numai de la Divertis: 12 albume muzicale, 6 cărţi tipărite, roluri în filmele „O vară de neuitat” ,”Occident”, ”Tablou”; a scris muzică de teatru şi film; a scris texte pentru artişti prieteni: "Mi-e tare dor de tine”, "Ploaia”, "Hoinarul”, "Toamnă în sufletul meu” etc. (Compact), „O altă tăcere” (Pacifica); a realizat emisiuni radio: ”Topul neesenţial” (Radio Romantic), ”Ceşcuţa de jazz” (România Muzical); a fost publicist comentator la Pro Sport şi Gazeta Sporturilor; roluri în teatru: Mr. Martin în „Englezeşte fără profesor” de E. Ionesco, Vicontele în piesa cu acelaşi nume şi de acelaşi autor, Actorul, în Azilul de noapte de M. Gorki, Cadâr în "Tache, Ianke şi Cadâr" de V.I. Popa, Rică Venturiano în "O noapte furtunoasă" de I.L. Caragiale.
   Atât prin muzica lui cât şi prin cuvintele sale, ne propune să ne trăim înţelept viaţa, chiar să ne lăsăm trăiţi de ea, de la melancolia adolescenţei trecând pe la jumatatea vieții până spre apus, ne învață să visăm iubire, ne oferă şi luna spre păstrare câteodată, ne amintește ce magic e să fim liberi, ne primește la fiecare întâlnire în casa inimii sale. O voce de aur, purtătorul de cuvinte, purtătorul de iubire - Ioan Gyuri Pascu.

Muzica lui Ioan Gyuri Pascu poate fi ascultată pe:



 Cătălina Beta
Cantăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (rock, folk, blues, electro şi jazz, bossa nova şi choru), Cătălina Beta, o voce pură, sensibilă şi nuanţată, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în ultimii doi ani în peisajul muzicii româneşti, având o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.
Cătălina Beta experimentează muzica bisericească şi muzica pop, în liceu cântă rock (în prima ei trupă, numită „No name”), în timpul facultăţii este o prezență îndrăgită a Cenaclului de Folk din Iaşi, devenind cunoscută publicului pentru compoziţia sa, "Gândacul", este cooptată ca solistă în trupa de blues Excentric Blues Band şi i se recomandă să-şi îndrepte atenţia către jazz, descoperire care îi modifică definitiv felul de a asculta muzica. În bogăţia de armonii şi ritmuri, Cătălina găseşte echilibrul perfect dintre elementele fixe si elementele mobile, astfel încât să se simtă liberă şi în siguranţă totodată, stimulată creativ, dar şi hrănită, simplu, dar şi sofisticat.
În 2008 se mută în Bucureşti şi îl întâlneşte pe Ioan Gyuri Pascu într-un club de jazz - o întâlnire providenţială cu cel care, auzind-o cântând, o încurajează să-şi urmeze chemarea către cânt. Cu o dragoste imensă pentru muzica autentică de pretutindeni, Cătălina Beta revine la formula unui concert simplu şi intim, ce presupune două voci, două chitare şi, mai ales, multă inimă.
De-a lungul timpului, colaborează cu muzicieni valoroşi ai scenei muzicale româneşti, cum ar fi: Marius Mur Vrânceanu, Ati de Chile, Andreas Aron, Le Vant, Jul Baldovin, Ciprian Pop, Albert Tajti, Sorin Romanescu, Alex Man, Sorin Terinte.

cum am petrecut Sambata 4 iulie si Duminica 5 iulie minunat si cu fapte bune

sambata
la pranz am fost la SSCG in Odaii la Ring Star pet hotel unde am donat lucruri si am achizitionat blugi super, rame foto deco fimo ... in beneficiul animalutelor; doar 3 urne de data asta intre care Robi si Red Panda din partea careia a participat Alina Enescu

apoi am fost la Open Pub din Tunari la Shop 4 Paws, cea de-a 2-a editie, unde am achizitionat in beneficiul animalutelor cercei, auto retro, pernute deco in forma de pisic si dulciuri (praline raw vegan, tarta quiche din branza cu dovlecei, turta dulce); ne-am jucat cu animalutele ...

am incheiat cu galeria Occident de pe strada cu acelasi nume la nr. 11 din zona Buzesti, 1 alt fel de yard sale, brocante ... minunat!

duminica
am fost la dianei 4 la Family boutique by Aseida, aflat la a 2-a editie, mai larg, am admirat lucrurile expuse si am achizitionat magneti creati de copii orfani ...

apoi am mers la Expo Bazar de la intrarea in centrul vechi dinspre Universitate/Sutu

incheind cu limonada cu rodii de la locanta noastra preferata de sub Merci Charity Boutique, French B.

targ la Geo Bar 5-6 iulie 2014

in noua locatie din centrul vechi
garage sale

http://geobar.ro/

Un fel de garage sale virtual 1:28pm Jul 7
Afla detalii despre Garage Sale de vara Targuri din Geobar - Centrul Vechi, Bucuresti, Romania, 12 I...

Tabby Cat Club: Raz's Blogoversary!

Tabby Cat Club: Raz's Blogoversary!: Know what today is?   I do....thanks to the CB I knew that today was a most special day for a TCC member............who?  Well THIS is who!!...

CAT CHAT: BOOK:My Best Little Buddy: 17 Years of Love & Frie...

CAT CHAT: BOOK:My Best Little Buddy: 17 Years of Love & Frie...: When Author Tom Templeman reached out to me this past May asking if I would be interested in reviewing his book: My Best Little Buddy: 1...

apelul Andei Murgu pt cateii ingrijiti

Anda Murgu posted in Stop Eutanasie
Anda Murgu 10:34am Jun 30
Join our Teaming Group to help us with 1 euro every month! You need to register, fill in the information required (including you credit card info that are completely safe and confidential) and every month 1 euro will be withdrawn from you credit card and donated to the cause(s) that you have joined on the website. You will always be able to stop this process whenever you want.

This is our Teaming Group where you can join after you are registered: https://www.teaming.net/andamurgu-sanimalshelter-sufletedragi?lang=en_UK

Thank you and please Share!
Anda Murgu's animal shelter - Suflete Dragi - Grupo Teaming
www.teaming.net
Anda Murgu's animal shelter - Suflete Dragi. Our goal is to raise money to sustain and develop the s...

album minunat

BUNA ZIUA
VA RUGĂM SĂ PARTICIPAŢI LA POPULARIZAREA DEMERSULUI PUBLICISTIC ŞI FOTOGRAFIC GĂSIT ÎN LINK-UL DE MAI JOS PRIN EXPEDIEREA LUI CĂTRE PRIETENII ŞI APROPIAŢII DVS
Anda Moldovan http://Romanian Heritage - Patrimoniu Romanesc by Cosmin Danila


Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă
individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima
dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO.
A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, în stânga săgeţilor de înainte şi înapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in".


Fotografiile sunt superbe.

Va doresc vizionare placută.

in atentia potentialilor participanti la Expo Bazar

Asociatia Artistilor Creatori posted in Targuri si evenimente handmade

ideea Ilincai

inca Macarie posted in Târg de Cireşar / June/July charity auction;
Ilinca Macarie 12:56pm Jul 6
dragii mei, am o idee pentru a vinde mai multe articole din targ in folosul animalelor si pt. asta am nevoie de ajutorul vostru. Daca fiecare isi alege si promoveaza un articol pt. care nu exista oferte pe pagina lui, prin diferite grupuri, cred ca am putea sa vindem aproape totul! va dati seama cate animale am putea ajuta? daca va hotarati la aceasta actiune, taguiti-va la articolul ales ca altii sa nu promoveze acelasi articol. va multumesc din suflet!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini