duminică, 13 decembrie 2015

azi la Simbio papica si fapte bune

Dăruim și Ajungem MARI!
(ca să nu-i zicem “Mâncăm și Ajungem MARI” :P)

Duminică, 13 decembrie, food bloggerii voștri preferați, Olguța Oana, Andreea Crăciun, Cătălina Zaharescu Tiensuu, Juha Tiensuu, Cristina Toth, Ionela Stoica și Cătălina Bucur pregătesc tot felul de gustări delicioase, de la salate, rillettes de porc și pâine de casă, până la brioșe și tort și vă invită să susțineți alături de ei educația copiilor din centre de plasament.

Fiecare produs va avea un preț între 10 și 40 lei, iar prin donații veți transforma preparatele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre primesc foarte multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus.

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să gustați din bunătățile gătite de bloggeri și să donați pentru un nou an de educație și o șansă la un viitor mai bun. Donațiile se fac după pofta inimii :D

P.S. Dacă aveți, puteți aduce cărticele sau jocuri educative pentru copii.

Pentru detalii și rezervări o puteți contacta pe Dana Sommer, la adresa de e-mail dana.ajungemmari@gmail.com sau telefon 0723 892 032.
_____________________________
Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 500 de voluntari și ajută 1000 de copii din București și 13 județe, urmând să se extindă în primăvară în alte 7 județe. Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societății Civile și Gala Națională a Voluntarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini