Postări

Se afișează postări din august 11, 2015

o familie are nevoie de ajutor

Elena Constantin shared Valiza vorbitoare's post 6 suflete, 6 probleme de sănătate! Nu au energie electrică de 4 ani! Au nevoie de alimente, îmbrăcăminte, rechizite, ghiozdane, bani pentru tratament, produse de igienă, și lista continuă! Orice ajutor este primit cu drag și le este folositor!
Valiza vorbitoare added 8 new photos. Necazurile se țin lanț de 6 suflete nevinovate!!!
Să răspundem pozitiv strigătului disperat de ajutor venit de la o mamă cu 4 fete!
Vă spun povestea tristă și lungă a familiei Dumitrașc, din Răchita de Jos, județul Dolj! Spun lungă, pentru că toți din familie au probleme de sănătate!
Încă de când părinții s-au cunoscut, nu au avut o casă a lor! Împreună cu cele 4 fete, locuiesc într-o căsuță, din bunăvoința unei doamne, care la scurt timp după ce le-a permis să stea acolo, i-a cununat religios! Însă casă stă să cadă pe ei, iar când plouă sau ninge, atât apa cât și zăpada pătrunde cu ușurință în locuință!
Din 2011 nu au energie electrică!
În 2013…

asta catarare

Cum poti escalada cu Google Street View pe un perete din parcul national Yosemite ----> http://bit.ly/1MmsjTo

apel pt salvarea cateilor ridicati de hingheri din complexul Sphera

Chiara Di AngelantonioImpreuna salvam cateii luati de hingheri din Complexul Sphera Impreuna salvam cateii luati de hingheri din Complexul Sphera.
( Please share heart emoticon )
AJUTOR!!!!!! Pe 4 august ASPA si Politia Locala au ridicat cateii de la Sphera. O inscenare macabra... cum ca unul ar fi iesit afara din curte si ar fi speriat un copil pentru ca a latrat la el.
Plangerea a fost, bineinteles, ANONIMA.
Ajutati-ma sa ii salvez. Sunt 11 catei blanzi, crescuti de mine de-a lungul a sapte ani. Nici nu ridicau privirea catre oameni. Ii invatasem sa aiba incredere in oameni din pacate.
Va rog, ajutati-ma sa le ofer o sansa....
Am fost astazi in Bragadiru sa ii rezerv. Din pacate nu am fost lasata deoarece nu ii puteam scoate pe toti pe numele meu. Maine ma voi duce cu Ioana Rosenberg care s-a oferit sa ma ajute sa ii scot din infern.
Dupa doar 6 zile sunt de nerecunoscut. Voi posta poze cu ei inainte si dupa ce au fost luati. In plus, acum 4 luni au mai fost ridi…

tatuaje in beneficiul cateilor

Ink for dogs. Sau "hai, ne tatuăm în beneficiul câinilor!".

În weekendul 22-23 august, vom executa o serie de tatuaje "dogs-related"(pentru că, de data aceasta, chiar sună mai bine în engleză). Banii pe care îi vom strânge vor ajunge ca donaţie la echipa asociaţiei Jurnalul unui Voluntar, care are în grijă 48 de căţeluşi.

MODELELE DE TATUAJE VOR FI DEJA DESENATE, iar voi îl veţi putea alege pe cel care vă încântă cel mai mult. Costul acestora va fi între 120 de lei (cele mai simple) şi 200 de lei (cele colorate). Până aproape de ziua evenimentului, vom updata constant folderul de designuri, cu catei dintr-o multitudine de rase :) Acestea vor fi modele simple (cca. 1-2 ore de lucru), pentru a putea executa cat mai multe si a atinge scopul evenimentului.

În momentul în care v-aţi decis, vă rugăm să daţi un mesaj pe pagina Event Horizon Tattoo (https://www.facebook.com/EventHorizonTattoo), cu modelul dorit, din cele postate de noi, și ziua în care ați pre…

util si interesant maxima reciclare

http://karmastream.com/17-ways-to-repurpose-your-old-kitchen-utensils/

 http://www.topdreamer.com/21-practical-useful-diy-projects/

pareri?

http://www.wix.com/blog/2015/08/how-to-grow-your-blog-from-zero-to-mass-audience/

22 august LOVE YARD SALE la HAVE A CIGAR in Dianei 11 de la ora 12 la 18

Love Yard Sale este târgul de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite.

In luna august, Love Yard Sale revine cu o ediție de vară, plină de culoare și chilipiruri de tot felul. Ai fost deja în vacanță și ești gata să te desparți de pălărie, rochița cu brelete, ochelarii de soare, sandalele și geanta de plajă? Vino la Love Yard Sale și vinde-le pentru un preț prietenos celor care abia acum își pregătesc bagajele. Pentru detalii și înscrieri, trimite-ne un mesaj privat pe pagina Love Yard Sale.

Te pregătești să pleci în vacanță și vrei să îți cumperi cele necesare unei zile pe plajă, unei plimbări pe străduțe pitorești sau unei seri relaxate la o terasă? Vino la Love Yard Sale unde poți cumpăra lucruri foarte frumoase la prețuri pe care nu ai cum să nu le iubești.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Târgul Love Yard Sale se organizează în strada Dianei 11, în cocheta curte a pub-ului Have a cigar unde puteți lua masa, bea o cafea și combina experiența cump…

in Ravenna pe RAI YOYO am descoperit 1 desen animat minunat

Imagine

evenimente

In centrul istoric, pe o strada cu renume printre negustori si carciumari, cu povesti de mult uitate pe care dorim sa le readucem la viata, ne propunem sa sarbatorim Bucurestiul de alta data organizand alaturi de Asociatia Connection un targ handmade ce va fi gazduit de terasele localurilor de pe aceasta strada.

Intre 21-23 august , orele 11-18, pe strada cu numele asimilat de la negustorii bulgari - Gabroveni - se va tansforma pentru trei zile intr-un targ multicolor, dedicat creatorilor de frumos, cu bijuterii, podoabe, posete, accesorii, decoratiuni, imbracaminte, cosmetice, dulciuri, pictura, tot ce poate iesi din mana acestor oameni inzestrati cu imaginatie si indemanare.

Va asteptam sa va bucurati de 3 zile splendide de august alaturi de noi intr-o atmosfera de bazar stradal, petrecere si voie buna.

Terasele partenere: SELFIE, SANKT PETERSBURG, THE ELBOW ROOM, ATLANTIK DONER, THE XIX ROCK BAR CONCEPT, TUNES.

Partener eveniment Gabroveni Days: Asociatia Connection.

Pe…

recomandari

Orasul Meu
Parcurile naturale din Romania ne conving prin frumusetea lor sa planuim o escapada la munte --> bit.ly/ParcuriNaturale

1 pisic cu probleme are o noua sansa sa-l ajutam sa se bucure de ea

Dana Taras added a new photo to Pisicuțele de la Grădiniţa Gărgărița / Kitties from Ladybug Kitty Nursery's timeline — with Eugenia Comiza and Cosmina Pantilie. Michel needs a lot of help to go home on 10th September!
Update: only £37 (ticket) and 58 euros (passport) needed!
Michel is the sweetest blind boy and he suffered so much, but now can leave for his forever home in Scotland! We are so happy, as a new and wonderful life will be waiting for him there, but in order to do that we need to raise £175 for his ticket to Edinburgh (25 from the sum we would need it sooner for booking his place). And also 58 euros for his passport.
So, please if you can spare a little to help him one more time, we would really appreciate it! I know you already helped him a lot all this time, by paying his treatments, surgeries and MRI, but this is his only chance to happiness and unfortunately it has a price.
Paypal: dana.taras@yahoo.com
***************************************************…

cum iti ajuti pisica sa devina 1 star

Geniuscats Get your cat featured on our page!
Submit your cat photo here: http://geniuscats.com/feature-your-cat/

A Place to Roost: Vintage Sewing Case

A Place to Roost: Vintage Sewing Case:   When I found this suitcase  I didn't know how I would use it, but after a few days I knew what I was going to do with it. It has now b...

Un muzeu din Berlin permite accesul vizitatorilor însoțiți de câini – AGERPRES