Postări

Se afișează postări din decembrie 13, 2015

nu uitati saptamana viitoare expo felina la Lumina

Magnificats cat club Romania shared their event.November 29 at 4:04pm · Mai e putin pana la expozitia noastra de Craciun, 19-20 Decembrie 2015, la sala de sport a universitatii Lumina, in Bucuresti.
Rog de urgenta inscrierile pe adresa magnificats.ro@gmail.com sau contactati-ma pe mine personal daca doriti sa participati si nu stiti cum sa va inscrieti.
https://www.facebook.com/events/1063257543708719/
There is little time until our Xmas show, 19-20 December 2015 at the Sports Hall of Lumina University, in Bucharest
Please send your entries to magnificats.ro@gmail.com or contact me directly if you want to participate but do not know how to register

pt fapte bune

https://www.facebook.com/groups/voluntariprovita/?pnref=story

proiect

Anca Precup added 5 new photos.
December 7 at 3:04pm · Bucharest · Pentru ca binele prinde radacini.....,de 10 ani ma implic intr-o cauza sociala in care cred foarte mult:) Este vorba despre un alt proiect de suflet, OBDO (Our big day out)...Din pacate, sistemul de stat este din nou deficitar, iar bugetele de la stat sunt mult prea mici pentru a acoperi nevoile acestor oameni.....An de an, in luna decembrie scoatem aprox 400 de copii din institutii de plasament in plus, vizitam 847 de batrani din aziluri inclusiv "Balaceanca", si 167 de copii cu dizabilitati majore stam cu ei si le aducem un zambet pe buze...
Credeti-ma ca ceea ce vad an de an acolo nu numai ca ma socheaza insa ma face sa fiu un OM din ce in ce mai responsabil. In urma acestor ani petrecuti in acest proiect am reusit sa gasim meditatori pentru unii dintre copii, sa le cautam job-uri altora care urmau sa fie trimisi in strada.... sa gasim fonduri pentru batranii care aveau nevoie de scaune cu ro…

BRAVO TAIFUN!1 DOG MINUNAT

Ovidiu Savescu
15 hrs · Taifun a salvat vieti azinoapte. Sunt mort de somn, am dormit 3 ore azidimineata, dar incerc sa scriu cateva randuri aici sa va spun cat sunt de mandru de Taifun al meu.
Azinoapte un dement a incendiat casa scarii blocului in care locuiesc, exact in fata usii mele cu un cocktail molotov (nu eram eu tinta ci un vecin care locuieste usa in usa cu mine).
Eu nu eram acasa, iesisem in oras cu prietenii. Primesc telefon de la politie sa vin repede acasa ca a avut loc un incendiu. Inainte sa apuc sa intreb aud: "cainele este ok", dupa care "dar veniti sa il luati ca nu ne lasa sa intram in apartament".
Sar intr-un taxi, tot felul de imagini imi trec prin cap. In fata blocului o droaie de masini cu girofaruri, si vreo 30 de oameni evacuati, vecinii mei.
Dau sa ma apropii si cand vor sa ma opreasca le spun ca eu sunt cel cu cainele. Sunt condus imediat sus.
A trebuit sa deschid usa metalica sparta de la intrare cu un sut - la cat de…

azi la Simbio papica si fapte bune

Dăruim și Ajungem MARI!
(ca să nu-i zicem “Mâncăm și Ajungem MARI” :P)

Duminică, 13 decembrie, food bloggerii voștri preferați, Olguța Oana, Andreea Crăciun, Cătălina Zaharescu Tiensuu, Juha Tiensuu, Cristina Toth, Ionela Stoica și Cătălina Bucur pregătesc tot felul de gustări delicioase, de la salate, rillettes de porc și pâine de casă, până la brioșe și tort și vă invită să susțineți alături de ei educația copiilor din centre de plasament.

Fiecare produs va avea un preț între 10 și 40 lei, iar prin donații veți transforma preparatele în cursuri interactive de matematică, engleză, muzică, teatru sau arte plastice, alături de voluntari prietenoși și creativi, care să îi încurajeze pe copii să Ajungă MARI!

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centre primesc foarte multe cadouri, așa că anul acesta ne-am gândit să le facem un cadou mai important: un an de educație prin joc, încurajări și motivația să țintească mai sus.

Vă așteptăm cu drag alături de familie și c…

Dalmatian couple adopts 5 foster kittens

Imagine