vineri, 6 mai 2016

imprumut-cheta pt endoscopia unui catel

Câinele  este metis (șoricar + mini pincher), are 12 ani, dar speranța de viață i-ar putea promite încă 5 (conform review-urilor altor stăpâni de pe dogs.petbreeds.com). În general starea de sănătate a fost foarte ok până în acest an, așa că am speranța că s-ar putea pune pe picioare.

De 4 luni însă au survenit niște probleme gastro-intestinale: sunt zile în care refuză să mănânce orice fel de mâncare, care coincid cu un scaun gelatinos de culoare roz sau gălbuie (uneori cu sânge).

Până acum a făcut două seturi de analize care s-au dovedit neconcludente (1000 de lei) sub îndrumarea unui medic specialist ortoped. Am ajust acum la un medic specializat pe probleme gastro, care din păcate mă pune să îi repet același set de analize la el la clinică, conform procedurii (alții 1000 de lei :( ).

Analiza de care are nevoie - colonoscopia (medicul este aproape convins că are colită, dar procedurile medicale nu îi permit să treacă la acestă analiză direct) ar costa și ea 800-1200 de lei și nici măcar nu ar putea fi urgentată (în momentul ăsta dacă aș avea banii ar putea fi programat pt analiză în 2-3 săptămâni). Operația ce ar surveni analizei ar costa și ea în jur de 1000 de lei.

Din punctul meu de vedere nu este o sumă innaccesibilă (3000 de lei în total). Primesc pensia alimentară de la tatăl meu 800 de lei pe lună - asta ar însemna că aș strânge suma în 4 luni - moment care ar putea fi prea îndepărtat pt salvarea cuțului. Eu sunt studentă și sesiunea bate la ușă, astfel că este exclus să mă angajez acum, ținând seama că tratez cu seriozitate școala (prima postare va fi print-screen cu notele mele pt a vă convinge). Colac peste pupăză, mai am de plătit 850 de lei și ultima taxă la facultate, iar mama mea are cancer la sân și va începe citostaticele, deci cine știe și ce alte cheltuieli neprevăzute vor apărea (deși ea beneficiază gratuit de acest tratament).

Faptul că am această pensie alimentară de la tatăl meu mi-ar permite să apelez la voi sub formă de împrumut, și nu de donație. Aveți în descrierea evenimentului adresa mea pentru a stimula încrederea. Orice sumă este binevenită pt ca Kirby să ajungă cât mai repede la doctor :)

Împrumut sau donație directă: 073.720.2018
Împrumut sau donație indirectă: RO73BTRLRONCRT0282124201 - Casiana Constantin Ursu

Poate există și artiști binevoitori de la mine din listă care să dea invite organizatorilor de evenimente? Poate organizăm un event, ceva, o strângere de fonduri?

(Veniți la mine cu un tricou și vi-l pictez în schimbul ajutorului - un mesaj/simbol la alegere sau un desen ales de voi (care să nu fie mai greu de realizat decât ce vedeți pe pagina mea, Ideas onClothes. Îl veți primi începând cu luna iulie, când termin cu învățatul)


 https://www.facebook.com/events/1546927268944363/?active_tab=highlights

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini