joi, 1 decembrie 2016

sa dam o sansa si piselor mature

 Daisy a noastra era ciudatica, nu suporta barbatii, avea personalitate, era retrasa, dar s-a adaptat cu drag si rabdare si cu sprijinul fetitei ei, Maisie
asadar recomand asemenea adoptii

Asociatia pentru protectia animalelor HOPE
15 fetite si baietei de toate culorile si modelele: tigrati, portocalii, negri, tricolore, dar mai presus de toate, suflete care au fost salvate din strada unde le-ar fi asteptat frigul, foamea, bolile, accidentele si intr-un final sfarsitul dureros si previzibil... toti acesti minunati copii cu blanita sunt in cautarea unei casute cu iubire. Cei mai multi dintre ei au fost salvati din strada cand aveau cateva luni, au avut fratiori si surioare care au plecat rand pe rand la casute noi si au familii minunate ... din pacate lor nu le-a suras norocul, timpul a trecut, ei au crescut, iar sansele de adoptie scad pe zi ce trece. Si ei si noi asteptam un miracol - oameni responsabili si iubitori care vor sa ofere o sansa unei pisicute care nu mai este un pui de cateva luni.
O pisica adulta nu se adapteaza la un nou mediu? Nimic mai fals! O pisicuta adulta nu va fi afectuoasa cu noua familie? La fel de fals! In schimb ceea ce este adevarat este faptul ca o pisicuta adulta este mai echilibrata decat un pui, jucausa dar fara sa fie invaziva si evident mai putin stricatoare cu lucrurile din casa.
In concluzie, oameni buni ... adoptati o pisica adulta sau chiar doua, pisicutele sunt animale sociale care isi doresc si compania unui seaman de-al lor. Daca aveti deja o pisicuta si doriti sa-i aduceti un companion, cu atat mai bine intrucat toate pisicutele din acest album sunt prietenoase atat cu omul dar si cu alte pisicute si chiar cu cateii. Adoptand una din blanloasele noastre, nu ii veti face doar ei o mare bucurie, dar indirect, salvati o alta pisicuta care se afla in strada si care ne asteapta sa o salvam.
Toate pisicutele din acest album sunt vaccinate si sterilizate si au varste cuprinse intre 1 an si 2 ani.
Adoptia se realizeaza la apartament in Bucuresti, cu responsabilitate, stabilitate si iubire autentica fata de animale.
Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini