joi, 1 decembrie 2016

targ producatori = persoane cu dizabilitati pe Platoul Amzei

Găzduim în acest weekend producători de bunuri alimentare şi nealimentare, realizate artizanal şi din ingrediente naturale şi bio, de către persoane cu dizabilităţi.
Vă invităm să fiţi alături de noi şi de organizatorii târgului, pentru a sărbători împreună ziua de 3 Decembrie.
Prezenţa Dumneavoastră va aduce multă bucurie în sufletele noastre şi ale beneficiarilor evenimentului.
Vă mulţumim.
"În data de 3 decembrie, la nivel mondial, se celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. 3 decembrie este cunoscută la nivel internaţional drept o zi plină de semnificaţie, un prilej de reafirmare a valorilor şi drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilităţi, o zi care reuneşte sub acelaşi scop instituţii, persoane cu dizabilităţi şi organizaţii din domeniul dizabilităţii.
Anul acesta, Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități (ANPD), alături de parteneri publici şi privaţi, persoane cu dizabilităţi, doreşte să marcheze importanţa acestei zile printr-o serie de evenimente care să contribuie la poziţionarea cu prioritate a problematicii dizabilităţii pe agenda socială.
Printre temele propuse spre dezbatere cu ocazia acestei zile, se numără: educaţie incluzivă, mobilitate şi accesibilitate, precum şi angajare în muncă a persoanelor cu dizabilităţi.
Agenda evenimentelor prilejuite de această zi specială debutează cu „Targul unităților protejate”, care va avea loc în perioada 3-5 decembrie pe platoul din Piața Amzei, București. Prin intermediul acestui târg ne dorim să creştem vizibilitatea formelor de angajare protejată (unităţi protejate) şi să subliniem rolul economiei sociale în angajarea persoanelor cu dizabilităţi." din comunicatul de presă al ANPD


https://www.facebook.com/events/983126755127176/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini