Postări

Se afișează postări din aprilie 3, 2016

Cielito lindo

Imagine

lupul din desenele animate difuzate de bulgari inaintea revolutiei

Am descoperit lupul din nu pagadi la magazinul cu produse slave din zona unirii&evident ca l-am cumparat!mai aveau inca 1personaj ; mai aveau si ursul medvel din desenul animat cu masha pe care insa il aveam!lupul canta.

Territorio de Zaguates - 2014 Junio 28

Imagine

9-10 aprilie V for Vintage la Casa Universitarilor

9 – 10 aprilie: sâmbătă și duminică, 2 zile dedicate designului contemporan și culturii vintage
@Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu Nr 42
Program: 11.00 – 20.00
Preț bilet intrare: 10 lei

23-24 aprilie

Bounty Fair de Florii si Paste laCasa Universitarilor
Bounty Fair Ed. XVI - targ de handmade si ateliere- de Florii te intampina cu suuuute de creatii handmade, pentru femei, barbati si copii, ca tu sa alegi cele mai faine cadouri!
Bounty Fair este sursa ta de creativitate si design romanesc!

urgent Radu Termure are nevoie de spatiu pt animalute

Nu are emisiuni TV, salveaza caini de peste 20 de ani...NU are cameraman ptr video..si are 950 de caini, caini salvati din Cluj!~
NU cunosc cauza ( sau poate da), dar proprietarii fermei, il dau afara cu tot cu caini!
ESTE NEVOIE DE AJUTOR...............
Radu Termure si cainii , au nevoie de teren....

atentionare primita

ALARMĂ!
Pentru calculatorul tău și al meu, fă să circule acest sfat către prietenii tai, familie, contacte!!
În următoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avînd un fișier atașat numit:
Actualizarea  Windows live,   indiferent cine este cel care ți-l trimite.
 Este un virus care arde întregul hard disc.
 Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru
 care trebuie să trimiți acest mesaj tuturor contactelor tale.
Dacă primești mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar dacă este trimis
de un prieten, nu-l deschide și oprește-ți imediat calculatorul.  Este cel mai rău virus anunțat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv.
Acest virus a fost descoperit ieri după-amiază de către Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparația pentru
acest gen de virus. El distruge pur și simplu Sectorul Zero al hard discului.
Amintește-ți: dacă trimiți mesajul cunoștințelor tale, asta ne va avantaja p…

atrocitati

Imagine
Marinas Catalina Mihaela shared Remus Cernea's post.March 30 at 8:24am · Remus CerneaMarch 29 at 11:51pm · Autoritățile din România promovează în continuare brutalitățile și cruzimea față de animale, inclusiv în curtea școlii! frown emoticon
Proiectul de lege pe care l-am propus și care ar aduce o rezolvare eficientă dar umană a problemei câinilor comunitari, este ținut în continuare în așteptare (de peste 2 ani) la Comisia de administrație publică...
"Câine chinuit de hingheri în fața copiilor dintr-o școală aflată în județul Sibiu
Copiii dintr-o școală gimnazială din localitatea Mârșa, județul Sibiu, au asistat la o scenă infiorătoare. Hingherii primăriei Avrig au capturat un câine fix în fața școlii, acesta fiind chinuit mai multe minute la rând. Potrivit adevarul.ro, eleviii care au asistat la scandal au reacționat în diferite moduri, țipând sau plângând. Unii dintre ei chiar au aruncau cu mâncare după hingheri.

Imaginile surprinse în plină zi, în care anga…

tur muzee

House & Garden

A tour of the grand museums and palaces circling Vienna's Ringstrasse: http://h.ouse.co/a8ADom

campanie sterilizari

Red Panda Romania shared Christina Skorge's event.
Campanie de sterilizari la Clinceni, pentru al treilea an! Orice donatie ne ajuta sa facem mai multe sterilizari = mai multe animale care nu vor mai da nastere la zeci de pui care apoi vor creste pe strada!

Please support our next event:
Paypal: fourstraydogs@hotmail.com
Bank account: 1503 42 43767

In May we are going back to Clinceni, Romania to continue the work we started in 2014. In May 2014, 55 dogs were spayed/neutered and during our campaign in May 201571 dogs were operated and in October 64. We are already seeing the positive effects of our campaigns and have decided to go back already in October this year to make sure the positive trend continues.

In addition to the actual surgeries, our campaigns also tend to have a positive, lasting influence on local people and authorities' attitudes when it comes to animal welfare, and this is what we see is happening in Clinceni.

Like the three last times we will …

valabil pentru orice animalut

De ce să adoptați un câine?
Dintre sutele de motive, astăzi vă prezentăm doar zece smile emoticon :
http://copiisicatei.ro/de-ce-sa-adoptam-un-catel/
Vă dorim o săptămână plină de inspirație și de dragoste!

sustineti activitatea Red Panda adoptand la distanta 1 catel pe care puteti sa il si vizitati si va spun din experienta ca e minunat deci va recomand

Red Panda Romania added 10 new photos to the album: Adopta la distanta/ Sponsor a dog.
Nu poti sa adopti un catel la tine acasa? Atunci adopta unul la distanta!! Centrul de adoptii Iubirrre preia, cazeaza si ingrijeste cateii fara stapan pana la momentul adoptiei. Doar ca uneori adoptia se lasa asteptata, iar cateii au nevoie niste parinti la distanta care sa ajute la ingrijirea lor, pentru ca noi nu mai facem fata. Pentru a adopta la distanta urmeaza pasi:
1. Alege-ti un catel din acest album
2. Lasa-ne un mesaj cu alegerea ta, modalitatea de plata si adresa de email.
3. Doneaza lunar pentru el suma de 50 de lei.
Vei putea sa il vizitezi oricand la Centrul de adoptii Iubirrre (Barbu Vacarescu, 162), vei vedea poze noi cu el si update-uri, vei fi anuntat cand pleaca la familie. Donatiile se fac in contul asociatiei Red Panda Cont bancar: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank, suc. Rahova sau cash la Centrul de adoptii Iubirrre.
Deoarece costurile totale de ingrij…

1 catel de legenda

In martie 2016 s-au implinit 81 de ani de la moartea sa, insa povestea lui Hachiko ramane un simbol al fidelitatii si iubirii cainilor:
http://copiisicatei.ro/hachiko/

pe 9 aprilie trag gradina sticlarilor

Daniela Draghici si Bitter Honey aka Fetita cu chibrituri· Dragi prietene si prieteni din Bucuresti, cum primavara e in toi, o vom sarbatori la targul Spring Haggle Târguiala De Sezon -Târguială de primăvară sâmbătă 9 aprilie @ 12:00, în Gradina Sticlarilor de pe str. Vasile Lascăr nr.36.
Vom fi alături de prieteni vechi, noi, oameni dragi și multe lucrușoare de care fiecare se va despărți mai greu, sau mai ușor. Buna dispoziție este cea care face casă bună alaturi de târguială și sticlărie. Vremea va tine cu noi, asa ca ne vom bucura de soare si aer curat in curte.

azi la Alandala

Daniela Draghici shared Oana Pandora's photo.
Dragi prietene si prieteni din Bucuresti, nu uitati: astazi, duminica 3 aprilie va astept la targul Pop-up Garage Sale at ALANDALA, str. Aurel Vlaicu nr. 70, orele 14:00 - 19:00.
In paralel cu targul se vor desfasura ateliere pentru copii si adulti:
- Atelier de Jonglerie - invatam sa jonglam cu 3 mingi si ne realizam propriile mingi de jonglat - investitie 35 ron
(varsta minima : 5 ani)
- Atelier de construit Dream Catcher - ne construim propriul Dream Catcher - investitie 35 ron
(varsta minima: 10 ani)
- Codite Colorate cu Stelute si Margele
Join the event: https://www.facebook.com/events/464418937085614/

APEL UMANITAR!

Cristina Ioana with Madalina Udroiu and 47 others.March 30 at 8:34pm · Am fost azi la dna Ioana.. Stă intr-un vechi magazin de pe strada Gabroveni in condițiile pe care le vedeți in poze. In ciuda lor, îngrijește cum poate 4 pisicuțe. Găleata pe care o vedeți in spate este pe post de vas de wc, mirosul este pe măsură. Are 3 copii care au uitat complet de ea.. Are diabet, mănâncă ce apucă si nu se putea opri din plâns cand i-am dat 50 ron. Vinde șervețele pe stradă.. Despre dansa am aflat dintr-o postare de pe un grup al animalistilor. Ne putem mobiliza să o ajutăm constant? Dacă fiecare persoană care vede această postare ar da si 10 ron pe lună, tot ar fi ceva. Vă invit să cumpărați de asemenea si din licitația caritabilă. Vă rog să nu rămâneți indiferenți. Distribuiți, vă rog!
Puteti folosi contul următor, iar cu persoanele dinBucurești mă pot vedea personal. Toma Cristina Ioana RO66RNCB0300109029780002. BCR România. Mulțumesc în numele dânsei!


Cristina IoanaApril 1 at …

Penguins - BBC

Imagine

Photos: Watch Spring Bloom Before Your Eyes

Imagine

93 zile primavara

O serie de fotografii frumoase.  Idee si realizare de exceptie !
Fotograful american Jim Brandenburg a realizat în statul său natal, Minnesota, câte o fotografie pe zi, timp de 93 de zile. Până aici, nimic deosebit. Doar că Brandenburg a realizat aceste fotografii din prima și până în ultima zi de primăvară, iar fotografiile sale au ajuns în National Geographic.
https://www.youtube.com/watch?v=KmdMr9ZJvLc

Bucuresti, capitala misterelor, articol primit prin mail

Ca orice capitală care se respectă, Bucureştiul are şi el repertoriul său de case bântuite şi legende urbane. Misterele au început chiar la întemeierea lui, când, aşa cum spune legenda, ciobanul Bucur era bântuit de oile lui care fuseseră mâncate de lupi. În timp, numărul "întâmplărilor nemaivăzute" a crescut. Întâmplările cu fantome, demoni, năluci de animale sau autobuze-fantomă există cu zecile, în fiecare cartier al oraşului
Ciobanul bântuit de oi

Se pare că, în materie de paranormal, Bucureştiul le are pe toate, de la fantome şi demoni, până la legende ur­bane despre hoţii de organe din spitale şi varianta au­toh­tonă a poveştii cu Sweeney Todd. Desigur, nu tre­bu­ie uitate nici istorisirile despre reţeaua de tuneluri sub­te­rane care se răspândesc sub întreg oraşul, tuneluri ce erau folosite în trecut de domnitori şi de marii bo­ieri, pen­tru a fugi din calea duşmanilor sau pentru a că­lători mai rapid, şi despre care se spune că erau suficient de mari pent…

Londra1897 vs Londra 2012

știați că...?

Big Ben este numele clopotului, nu al ceasului?  Contrar opiniei generale, care se referă laTurnul cu ceas din Londra ca Big Ben, acest nume este de fapt cel dat clopotului imens din turn. Numele turnului este de fapt Elizabeth Tower, nume pe care l-a primit în 2012, cu ocazia Jubileului de Diamant al Reginei. Iar numele clopotului este The Great Bell, Big Ben fiind doar o poreclă.

Londra a purtat mai multe denumiri în trecut: Londonium (în timpul invaziei romane), Ludenwic (în timpurile saxone), Ludenburg (în timpul domniei lui Alfred cel Mare)?

Regina a trimis primul e-mail în 1976?

Limba franceză a fost limba oficială pentru mai bine de 300 de ani (din 1066 până în 1362)?
Din orice punct al Marii Britanii până la cea mai apropiat țăm nu sunt mai mult de 74.5 mile ?

Primul magazin de ciocolată fierbinte a fost deschis în Londra?

London Eye este cel mai înalt punct de observație din lume, iar fiecare rotație a sa durează în jur de 30 de minute?

Sunt peste 300 de limbi/id…

despre opere de arta furate

Cele mai faimoase opere de artă furate

Autor Redactia

În vreme ce  numeroase capodopere se află la loc sigur în muzee sau
colecţii private, unele nu au avut totuşi parte de o soartă fericită.
Iată zece piese a căror urmă s-a pierdut poate pentru totdeauna…

Vioara Stradivarius Davidoff-Morini. Obiectul în valoare de 3 milioane
de dolari, fabricat în 1727, a fost furat în 1995 din apartamentul din
New York al violonistei Erica Morini.

Vincent van Gogh, “Gezicht op Scheveningen”( vedere la mare în
Scheveningen). Tabloul a fost sustras în 2002 din muzeul Van Gogh din
Amsterdam, iar deşi au fost arestaţi nişte suspecţi, obiectul nu a
fost recuperat.

Capodopera lui Picasso, “Le pigeon aux petits pois” (porumbel cu
păstăi verzi), pictată în 1911, a fost furată in 2010 alături de alte
5 picturi din Muzeul de Artă Modernă din Ville de Paris, valoarea
totală ridicându-se la 100 de milioane de euro.

“Femme devant une fenêtre ouverte”(femeie în faţa ferestrei), Paul
Gauguin, 1888.
Cel mai valoros…

umor

Imagine
s ? for keyboard shortcuts.